-
Cure, apropos kruha, mm radi u pekarnici i zna provjereno da svi nazovi "zdravi" kruhovi (raženi, integralni, graham...) sadrže jako puno bijelog brašna i samo manji dio tog drugog, a i jako puno boja, da bi izgledali "zdraviji". Ja zato uopće ne kupujem kruh u pekarnicama, nego ga inače pečemo doma u pekaču, a budući da je od čistog integralnog brašna nemoguće napraviti kruh u pekaču, odlučila sam se za taj "poseban"- rade ga isto u mm-ovoj pekarnici i provjereno je "čist", radi se nekom posebnom metodom, suši se na niskoj temperaturi satima, košta 25 kn kilogram.
Mislim da je takav kruh moguće jedino kupiti u dućanima zdrave hrane ili u velikim supermarketima na posebnim odjelima.
Zato, bar dok sam na Montiju, obilazim pekarnice u širokom luku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma