-
Ja jucer kupila u BioVegi pogacice od cjelovitog brasna, brasno mljeveno na vodenici, a jutros ih nikako nisam mogla jesti, jer sam dobila neku prehladu i kasljem, nos zacepljen, i nisam se mogla prisiliti da jedem nesto sto mi ne klizi lagano niz zdrijelo.
A objasnjenja
...
Tako sam opet navalila na svoje namocene zobene, dodala po obicaju sve zivo unutra+Divka. Prije toga 2 narance, pola limuna i kruska. Sta da kazem, moram imati obilan dorucak.
Rucak: juha i leso meso od prije neki dan, tikvice, ribana mrkva (iscijedila bebi sok, ja pojela mrkvu)
Vecera: juha od piletine, piletina iz juhe, spinat, krastavci na salatu s jogurtom i cesnjakom. Njam-njam!
Danas sam morala piti propolis, malo meda, tako da ne znam sta ce se desiti s vagom. A ovo je stvarno bilo zdravlja radi (iako ja med inace jedem sam na zlicu).
Pitanje: ima li koja druga marmelada, a da nije Schneekoppe, a ni onaj Donnin pekmez od sljiva (eno je cijela teglica stoji doma, ne mogu se prisilit niti liznut, kako mi je bljaaaaaaak) i gdje se moze kupiti?
Znaci sutra ove pogacice s marmeladom od sipka.
Pojma nemam sta sutra za rucak.
Da li tko ima neki prijedlog? Ne mora biti brzo i jednostavno, samo ne bih bas da ima puno ugljikohidrata, nakon ugljikohidratnog dorucka.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma