Za dva tjedna bih trebala na godisnji pregled kod ginekologa no moja je otisla u privatnike. (Objasnjenje na Intimna njega zena). Molim vas da mi nekog preporucite da se stignem naruciti. HVALA SVIMA!!!
Za dva tjedna bih trebala na godisnji pregled kod ginekologa no moja je otisla u privatnike. (Objasnjenje na Intimna njega zena). Molim vas da mi nekog preporucite da se stignem naruciti. HVALA SVIMA!!!
Sad mi je zapravo i svejedno. Ja sam na Crnomercu, ali tramvajem mogu bilo gdje. Samo da je provjerena i dobra.
koliko sam skužila ne želiš privatno...
ali ja ti imam doc u vlaškoj, žena je super i nije skupa...
pregled + papa oko 200kn
u dom zdravlja prečko je došla nova ginekologica (hvala Bogu) i žena je fenomenalna....
I ja sam kod nje. Bila sam do sada samo jednom, činila se OK.u dom zdravlja prečko je došla nova ginekologica (hvala Bogu) i žena je fenomenalna
Romina - ajd mi molim te pošalji ime i broj telefona te nove doktorice na pp
Molim Romina i meni broj od tete doktor na pp. Hvala
I ja sam dolazila par puta u Dom zdravlja Prečko kod gin ali su se jedno vrijeme svaki čas mijenjali.Jel znaš možda jel ova sad za stalno da ju ne idem bezveze upoznavati ak uskoro odlazi?
Meni je super bila dr. Puvačić-Solomun u DZ Kruge (Trnje), ali ne znam prima li pacijente, prije je bilo dosta teško upasti kod nje.
MartinaP molim broj telofona na pp da provjerim. hvala
tek sad sam našla ovaj topicbroj mi je na poslu pa javim detalje sutra ujutro....vjerujem da će bit za stalno jel su u kratkom roku imali dosta rošada
6112 011, to je centrala, nema direktnog broja za ordinaciju.mery_200 prvotno napisa
Čini mi se da su cure na forumu pohvalno govorile i o ostala 2 ginekologa na Krugama (oba su muška, ako ti to nešto znači).
01 3866 220 DZ Prečko...nemam pojma kak se zove nova doktorica![]()
Ajme, a ja od nje bježim! Koza glupa mi je u 20tom tjednu T prepisala vaginalete radi gljivica, bez da je išta pod mikroskop stavila! Otišla odmah do drugog doca koji je rekao da imam sasvim normalni trudnički iscjedak i da od gljivica ni g...martinaP prvotno napisa
Dr Suzana BokićRomina prvotno napisa
I ja sam čula o njoj sve naj...
Juče bila prvi put.
Super je, pristupačna, nasmijana, vedra...
Imam velikih problema i vjerujte da mi je nakon pregleda i razgovora
puuuno lakše.
Sjajna je.
Da nije bilo nje, ja bih možda još godinama vukla klamidiju bez ikakvih tegoba...Olivija prvotno napisa
Hvala, cure! Zvala sam u DZ Precko, mogu se upisati vec u ponedjeljak. Sad mi je puno lakse disati. HVALA!!!![]()
:D baš mi je drago