Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 150

Tema: Montignac, 8. dio

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Linda, ja mogu (i uvijek jedem i kada nisam na dijeti) sve bez kruha. Općenito, nisam luda za nekim sendvičima za doručak ili večeru. Radije jedem palentu s mlijekom, jogurt, žitarice... Ono što od prije ne volim su kobasice (bilo kakve srijemske, čajne) salame (mortadele, pureće, pileće) i jaja. To ne ljubim ni s kruhom, a bez kruha mi se diže želudac-doslovno!
    Kako ne bih jela samo kruh i marmeladu, okrenula sam se bjelančevinastom doručku. Zanima me ovo:
    Ako može ugljikohidratni doručak + mlijeko, zašto ne može bjelančevinasti doručak sa malo kruha?
    Kajganu sa povrćem bih možda mogla pomlatiti bez kruha, ali to je samo vikendom. Na poslu teško mogu raditi kajganu s tikvicama i paradajzom

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Ako može ugljikohidratni doručak + mlijeko, zašto ne može bjelančevinasti doručak sa malo kruha?
    mlijeko bi trebalo biti s 0% masti (jos uvijek se pitam da li takvo postoji). fora je navodno u tome da mozes jesti UH (najbolje niskog GI, znaci od 35 nanize, u sto kruh ne spada-integralnom je GI 45 ili 50)+bjelancevine ali bez masti. a prsut je masan. i sir. i sve ostalo valjda .

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Na pitanje ti nisam odgovorila, jer ne znam točan odgovor, ali pretposavljam da je niječan. :/

A da si napraviš ovakvu (ili sličnu salatu): trvrdo kuhano jaje na kokice, hrenovka (ili šunka ili nešto sl.) na kolutiće, kockice sira, paradajz, krastavci, paprika, malo ulja i octa, žlica majoneze ili vrhnja.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    fora je navodno u tome da mozes jesti UH (najbolje niskog GI, znaci od 35 nanize, u sto kruh ne spada-integralnom je GI 45 ili 50)+bjelancevine ali bez masti. a prsut je masan. i sir. i sve ostalo valjda .
    Dakle zbog masti...
    Pošto nema mlijeka s 0%mm, kao što i sa pršuta možemo odvojiti sve vidljive masnoće, možda bi moglo u nekim mikro količinama? Radi se fakat o domaćem proizvodu koji teško može sadržati skrivene masnoće kao salame, npr.. :/
    Probat ću, Linda, tvoju salatu ponijeti za sutrašnji ručak. Za doručak ću jogurt.
    Puno bolje mi ide sa UH

Nego, pijete li kavu, kapućina ili nesice?
    Ja sam se vratila na svoj kapućino. Znam da u njemu ima šećera i da kava nije preporučljiva, ali ja nakon njega (od 8 sati) uspijem dočekati 14 sati i ručak. Kava mi obrlati apetit.
    A možda je samo od sebe došlo vrijeme da se manje jede, jer je prošla ciča zima?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sir volim i jedem, ali nekak mi ne paše poslije ručka :/
    pojedem komadić dimsija kad nemam vremena nešto konkretno pojesti a malo bi 'prigrizla'..
    ponekad imam i konkretne doručke, raženi kruh (ne više od jedne šnite) sa sirom i mortadelom (jer druge mesne nareske baš i ne volim...), ili prešanom šunkicom... jaja isto baš nisu moj 'đir', osim eventualno na oko...

je li itko probao pohanje u parmezanu? jel to onaj običan kupovni parmezan u vrećicama ili..?

smije li lagana majoneza u salatu? treba mi neki dressing, jer takve salate mogu pojesti zbilja mnogo i onda mi ne treba kruh, ni tijesto, ni riža... (uz meso)

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ujutro pijem nesicu sa žlicom fruktoze- pola voda, pola mlijeko.

Citiraj k2007 prvotno napisa
    smije li lagana majoneza u salatu? treba mi neki dressing, jer takve salate mogu pojesti zbilja mnogo i onda mi ne treba kruh, ni tijesto, ni riža... (uz meso)
    Majoneza smije samo home-made, ali ja se švercam.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj k2007 prvotno napisa
    ponekad imam i konkretne doručke, raženi kruh (ne više od jedne šnite) sa sirom i mortadelom (jer druge mesne nareske baš i ne volim...), ili prešanom šunkicom...
    ovo neide na montiju . kruh: ili sa pekmezom bez secera, ili sa svjezim sirom s 0%masti (koji vjerojatno ne postoji).

kao što i sa pršuta možemo odvojiti sve vidljive masnoće, možda bi moglo u nekim mikro količinama?
    prsut je sam po sebi mastan, cak i ako skines bijelo. nemasna mesa su pilece i purece bijelo. that's it .

ja pijem ujutro bianku, prek dana espresso. s kap-2 mlijeka. monti kaze da je bolje bez kave, a ako bas mora kava nek bude 100% arabica, al se ne sjecam zakaj. meni kave spadaju pod svakodnevno grijesenje, ne mogu bez njih. mislim da je to jedan od razloga sto kile idu dole puzevim korakom.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    prsut je sam po sebi mastan, cak i ako skines bijelo. nemasna mesa su pilece i purece bijelo. that's it .
    mikka, nemoj da te sad počnem hvatati za riječ: ispada da uz nemasno meso može malo kruha
    Za ove kontradikcije izgleda da ću morat' kontaktirati čika Montija osobno
    Ili jest' bez kruha i šutjet?

Znam, jest' bez kruha i šutjet.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

proteini + ugh = no-no
    masti+ugh= no-no

doručak:
    ili voće
    ili int. kruh + marmelada bez šečera (nikako saharini)
    ili šunka-jaje-sir

nema "rupa"

ako je teško pojesti sir poslije obroka, može i pola šumečeg kalcija
    nije u pitanju neki francuski đir
    Kalcij i mršavljenje

U posljednjih pet godina, više od 50 studija provedenih širom svijeta pokazalo je da postoji veza između unosa prehrambenog kalcija i održavanja adekvatne tjelesne mase, štoviše čak i gubitka suvišnih kilograma.

Nekoliko studija objavljenih u znanstvenom časopisu International Journal of Obesity ukazuje da adekvatan unos kalcija može rezultirati smanjenjem opsega stuka, indeksa tjelesne mase i općenito masnog tkiva, te posljedično utjecati na postizanje i održavanje adekvatne tjelesne mase.

U istom časopisu predstavljeni su i klinički dokazi koji objašnjavaju mehanizam gubitka tjelesne mase unosom prehrambenog kalcija. Prema njima, kalcij može smanjiti tjelesnu masu vežući masti iz probavnog sustava te povećavajući njihovu razgradnju i uklanjanje iz tijela.
    http://www.fitness.com.hr/prehrana/n...lcij-info.aspx

8)
    ja to ozbiljno

(ja jedem domaći kravlji sir, pošto nema etiketu s % masnoće, pravim se blesava ... jer ga obožavam)

salata:
    tuna
    majoneza
    kis. vrhnje
    paprike
    zelena salata
    zelene masline
    (ako bez majoneze onda idu kuhana jaja)

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

MGrubi ni ti me ne želiš shvatiti

Kužim ja poželjne kombinacije, ali recite mi zašto pijete (i ja skupa s vama) tu Divku s fruktozom uz UH doručak ako se ne smijeeeeeeee?????
    A meni po istoj logici ne date malo kruha uz proteinski doručak?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pa može kavovina , bolje nego kava s kofeinom

ide:
    voće, 30min nakon njega, kruh s marmeladom, kavovina ili čaj (bolje bez ičeg, no malo mlijeka nema puno masnoće da tijelo skuži)
    ako jedeš marmeladu (dona, šljive) bez šečera onda ti jedna žlica fruktoze nije ništa
    ako jedeš marmeladu s fruktozom onda je bolje piti kavovinu (kavu ) bez fruktoze (bez saharina)
    on čak govori o marmeladama s 40% običnog šečera (light) da može
    čitala sam knjigu 2x , ako sam krivo zampatila .. e pa kupit ću si antisklerin

mislim da on ne odvaja bjelančevine od ugh, tako strogo

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    mislim da on ne odvaja bjelančevine od ugh, tako strogo
    Onda dobro.

Kako ti, onda, piješ tu kavovinu? S par kapi mlijeka?
    Ja stavim skoro 2 dl mlijeka i 1/2 dl Divke. Ako ne piješ čistu kavovinu bez mlijeka, onda miješaš UH i bjelančevine.
    Alaj ga tupim ne zamjerite.
    Ali, kao što si rekla u gornjem citatu, ne treba mučki odvajati. Malo ne može puno škoditi.

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

AdioMare, znas da si u pravu, jer ja sam jela npr. bananu, ili pola banane svaki drugi dan jedno vrijeme, i ipak mrsavila. Topila sam sir na kruhu, mrsavila (ali skroz sporo, sad mi ipak treba nesto brze pa to vise ne radim), jedem ponekad ovaj "lazni" integralni kruh s ne znam ti koliko bijelog brasna u sebi+marmeladu, i - mrsavila. Kad mama kuha grah s mesom, jedem iako je ona zaprzila s brasnom...itd. Ima tona stvari kojih se ne pridrzavam ko' pijan plota, pa sam skinula 7kg u 2mj. Svaki dan pijem po 1-2 Divke s fruktozom, svako malo pojedem dijetalni sladoled za rucak ili desert poslije rucka...
    Ja bih rekla da te malo kruha za dorucak s proteinima nece ubiti

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Dolisa kakav je to dijetalni sladoled?

Ja pijem svaki dan nescafe bez šećera

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Dolisa prvotno napisa
    Ja bih rekla da te malo kruha za dorucak s proteinima nece ubiti

'ajd dobro kad si navalila!

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

A Zdenka sir? Ooooobožavam ga!

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ana, kod nas u Kuci sladoleda prodaje se dijetalni sladoled (na kugle)
    Pise u sastavu da je zasladjivac fruktoza, a ostali relevantni sastojci su od soje (brasno, vrhnje...). Ima ljesnjak i cokolada, i masu ljudi mi je reklo da su bolji nego obicni. Meni sigurno jesu.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Dolisa molim adresu 8)

ja pijem ujutro "light" tursku s malo mlijeka (3/4kava+1/4mlijeko)
    kad sam kući onda Divku u istom omjeru

ja se držim kompezacije:
    npr. ako je za ručak panirani oslić, uz njega jedem mahune ili blitva ili krastavci salata
    omjer 1:2 u korist zelenog

sad se penjem svako jutro na trešnju ,
    spada li to u jutanju tjelovježbu?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    spada li to u jutanju tjelovježbu?

Da jutarnju! Cjelodnevnu!

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

1. MGrubi (15 kg) 10 to go
    2. summer (8 kg) 4 to go
    3. Irchi (8 kg) 3,5 to go
    4. Tiwi (10 kg) 4 to go
    5. Marinna (10 kg) 5 to go
    6. AdioMare (15 kg) 8 to go
    7. cvijetak (10 kg) 7 to go
    8. Marinchi(10 kg) 4 to go
    9. flower (8 kg) 4 to go
    10. buby (10 kg) 2,3 to go
    11. mikka (20 kg) 12 to go
    12. Rene2 (15 kg) 15 to go
    13. babyiris (30kg) 25 to go
    14. taniaz (8 kg) 4kg to go
    15. lola24 (30 kg) 21 to go
    16. skviki (15 kg ) 9 to go
    17. tiza (5 kg) 3 to go
    18. Igor od Ane (6kg) 1 to go
    19. Dolisa (10 kg) 3 to go
    20. Ana...(8.5) 7.5 to go
    21. roby (7 kg) 2 to go
    22. tileo02 (12) 5 to go
    23. Cubana (14kg) 13 to go
    24. Linda (5 kg) 1 to go
    25. Djenka (20 kg) 17 to go
    26. Ana (5kg) 3 to go
    27. Luna Rocco (14 kg) 13 to go
    28. k2007 (6 kg) 6 to go

nije blesav čiča monti, ide to. u dva mjeseca prije sam skinula tri kile, a u dva tjedna montija još tri kile. griješila jesam, svaki dan... bude sve super za doručak i ručak, i onda kiksam za večeru s dodavanjem nečeg slatkog, ali kile idu dolje. skroz sam oduševljena.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj lola24 prvotno napisa
    evo -2,5 kg......Pa onda može izmjena na 19 to go
    2. summer (8 kg) 4 to go
    4. Tiwi (10 kg) 4 to go
    9. flower (8 kg) 4 to go
    15. lola24 (30 kg) 19 to go
    17. tiza (5 kg) 3 to go
    18. Igor od Ane (6kg) 1 to go
    19. Dolisa (10 kg) 3 to go
    20. Ana...(8.5) 7.5 to go
    21. roby (7 kg) 2 to go
    22. tileo02 (12) 5 to go
    23. Cubana (14kg) 13 to go
    24. Linda (5 kg) 1 to go
    25. Djenka (20 kg) 17 to go
    26. Ana (5kg) 3 to go
    27. Luna Rocco (14 kg) 13 to go
    28. k2007 (6 kg) 6 to go

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

MGrubi,vec te dugo hocu pitati zasto sir obavezno nakon rucka,a sad si dala objasnjenje,ali nije vezano uz Montija,"a mi se njega drzimo strogo".Glede mijesanja i nemijesanja Proteina i Uh.Mijesamo ih svaki dan,ali Uh niskog Gia(a tu spada skoro sve povrce i vecina mahunarki)Ono sto je strogo zabranjeno je mijesanje bjelanc.i masti sa Uh visokog Gi,a to bi bilo:meso,jaja,riba SA kruhom,tijestom i rizom.Adio Mare nista od prsuta i kruha.Ako ga ti ne mozes jesti bez kruha,posalji meni,prsut,sir i masline mmmmmmmmm,savrsena kombinacija,nikad s tim nisam ni jela kruh.Uh,sad mi sline cure.Ja ujutro popijem kavu arabicu(kupljena u Lidlu,od danas na akciji 12kn)sa mlijekom 0,9%mm i fruktozom,a doruckujem nakon cca 2h.Ne kuzim zasto vam kava mora biti uz dorucak.E,a zasto arabika,Monti veli gda ima manje kofeina od dr.kave koja nije Arabika.
    Adio Mare,das malo prsuta,da se ti ne mucis......

tiza

Početno

Bok društvo! Dugo se nisam javljala. Nisam više na Montiju, otkad radim. Nemam bas motivacije, iskreno. Svejedno volim s vremena na vrijeme procitati sto se desava na ovom topicu. Malo sam zgrozena sto netko od 50 i nesto kilograma radi na dijeti i kako netko uopce moze zeljeti imati 50 kg. To mi je malo bolesno.
    Ili možda ja nisam normalna? :?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Već mi dugo netko nije rekao da sam bolesna

Možda je stvar što sam niska pa se te kile vide ili jednostavno želim smanjiti špek oko trbuha.....i da ovo nije dijeta nego zdrava prehrana s kojom se uspiju skinuti kile koje su viška, a meni su eto ostale od poroda kile koju su sve u guzi i trbuhu i izgledam kao neka buhtlica

tiza

Početno

Iz iskustva, poslije poroda, ako dojis treba barem godinu dana da se vratis na svoju staru kilazu i oblik (donekle).

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

cure, malo da upadnem usred topica, možda je već bilo riječi o tome, ali ne mogu naći. Gdje spadaju kus kus i prosene pahuljice, i koliko su poželjni? I mislim da sam negdje pročitala da sirova mrkva ima znatno manji GI od kuhane, jel to točno?
    Inače, ja vam se na listi pridružujem za par tjedana, a do tada sam ponosna na +/- 0 kg u zadnjih mjesec i pol :D

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rezultati

27.02.

1. MGrubi (15 kg) 12 to go
    2. summer (8 kg) 5 to go
    3. Irchi (8 kg) 4 to go
    4. Tiwi (10kg) 5 to go
    5. Marinna (10 kg) 8 to go
    6. AdioMare (15kg) 8 to go
    7. cvijetak (10kg) 8 to go
    8. Marinchi(10kg) 8 to go
    9. flower (8 kg) 4 to go
    10. buby (10 kg) 3,3 to go
    11. mikka (20 kg) 17 to go
    12. Rene2 (17 kg) 16 to go
    13. babyiris (30kg) najprije 15 to go,
    14. taniaz (8kg) 4kg to go
    15. lola24 (30 kg) 30 to go
    16. skviki (15kg ) 15 to go

23.5.

1. MGrubi (15 kg) 10 to go (-2)
    2. summer (8 kg) 4 to go (-1)
    3. Irchi (8 kg) 3,5 to go (-0,5)
    4. Tiwi (10 kg) 4 to go (-1)
    5. Marinna (10 kg) 5 to go ( -3)
    6. AdioMare (15 kg) 8 to go ( nula)
    7. cvijetak (10 kg) 7 to go (-1)
    8. Marinchi(10 kg) 4 to go (-4)
    9. flower (8 kg) 4 to go (nula)
    10. buby (10 kg) 2,3 to go (-1)
    11. mikka (20 kg) 12 to go (-5)
    12. Rene2 (15 kg) 15 to go (-1)
    13. babyiris (30kg) 25 to go (-5)
    14. taniaz (8 kg) 4kg to go (nula)
    15. lola24 (30 kg) 21 to go (-9)
    16. skviki (15 kg ) 9 to go (-6)

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ninaXY, kus-kus ti je nepozeljan, GI 65, ja bih rekla da su prosene ok, ne znam GI.
    To je tocno za kuhanu mrkvu, ima GI 85, dok sirova ima GI 30.
    Velkam!

A ja mislim da cu prijaviti jos jedan kilogram down. Svaki put volim sacekati jedan dan da vidim je li to to (ne vjerujem svojim ocima )

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

tiza, jel ok da te skinemo s liste?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Vidim ja da si je sorciere dala posla

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja pijem svaki dan nescafe bez šećera
    OOOO Ana, vidim ja da imam jos puno posla u Puli.

Ja dosla kao Flowerin advokat reci da je ona ukupno 6 kg izgubila. Bar se tako hvalila na rodjendanu.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj tiza prvotno napisa
    Malo sam zgrozena sto netko od 50 i nesto kilograma radi na dijeti i kako netko uopce moze zeljeti imati 50 kg. To mi je malo bolesno.
    Tiza, što se ovoga tiče, u potpunosti se slažem s Anom. Stvar je prvenstveno u građi- ja sam s 60 kg izgledala kao loptica, nisam stala u većinu predtrudničke odjeće, špekec na trbuhu.... a dojim već 19 mjeseci i radim i krećem se... tek me čiča Monti vratio na pravi put i prvi put nakon obje trudnoće počinjem ličiti onoj staroj. Da ne kažem koliko se bolje osjećam jer unosim samo zdrave namirnice, nema više pekarskog junka, suvišnog šećera i kasnih (nezdravih) večera.

Citiraj tiza prvotno napisa
    Iz iskustva, poslije poroda, ako dojis treba barem godinu dana da se vratis na svoju staru kilazu i oblik (donekle)
    Iz vlastitog i mnogih drugih primjera, ovo definitivno nije točno. Ode nešto, ali daleko je to od onoga prije trudnoće. Valjda si ti jedna od sretnica kojoj metabolizam funkcionira u tom smjeru, ali ima nas jako puno koje se moramo dobrano potruditi oko svake kilice.

Dolisa, bravo! :D
    ninaXY, čekamo te!
    Sorcie, partibrekreice! Važna je volja i druženje.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

"Ništa mi neće ovi dan pokvarit', vap-šu-vari,vari, vap-šu-vari,vari
    (Sorci misli da ja nemam drugog posla nego samo skidati kile 8) )

Linda, pravila sam jučer varivo od slanutka i poriluka po tvom receptu. Zaista je jako ukusno, samo nisam te poslušala do kraja, na žalost. Kuhala sam slanutak 1,5 sat i ostao je mrvicu tvrđi. Nisam imala izbora, pa sam veću količinu od 40% smiksala, kako se ne bismo davili sa slanutkom.
    Govori MM jučer: "Pa svi smo u kući stariji od 7 mjeseci, kome si toliko miksala?" Drugi puta ću znati da slanutak misli ozbiljno!

Moja građa podnosi težinu od 65, 68 kg iako nisam visoka, odnosno, ja bih tako bila zadovoljna. 50 kg sam prvi i zadnji puta imala u (valjda) 5. razredu O.Š.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ma, da, slanutku treba dosta da bi se skuhao kako treba. Glavno da ti se sviđa kombinacija, a drugi put ćeš znati bolje.
    Mi ćemo danas poriluk "vulgaris", ali bez zaprške. Skuhao sinoć mm i ubacio kobasice i komad junetine.
    50 kg sam prvi i zadnji puta imala u (valjda) 5. razredu O.Š.
    Vidiš kako građa zapravo jako bitna stvar. Ja sam u OŠ krenula sa 16 kg (časna riječ, piše mi u kartonu), tako da sam do petog razreda vjerojatno dogurala do nekih 30 kg (ako). Još sam na faksu bila među mršavicama (50kg maksimalno), ali zato me bračni život (2 trudnoće + muž koji prefino kuha+ zajedničko guštanje u klopi + xy drugih razloga) dokrajčio.

A moj Zdenka sirek?? :? Nitko mi neće reći da je dopušten?

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

sorciere

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sorciere,oprosti,ali tko si uopce ti?I ne sjecam se da te netko trazio da radis rezime nasih izgubljenih kg,a ako si to vec isla raditi (i ako ne znas oduzimati i zbrajati do 20)trebala si kaklkulator uzeti.Jer ako sam ja imala izgubiti 10,a ostalo mi 4,znaci da sam izgubila 6,a ne 4.Vrlo jednostavno.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    rezultati

27.02.

1. MGrubi (15 kg) 12 to go

23.5.

1. MGrubi (15 kg) 10 to go (-2)
    e sorci, sorci
    ispada da sam skinula 2kg u 3mj
    ali nisam
    skinula sam ih u 2 tjedna
    ostalo sam "griješila"

--++-++-
    ++++++-
    - + +

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mgrubi, sad ideš na dvopek i vodu!

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

al samo integralni

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo od jutros sluzbeno -1. znaci od pocetka sam -9 (kako to dobro zvuci! a jos sam debela prasica) a od sorcine liste -6. ustvari mi je super da je sorci stavila tu listu jer sad znam u kolko sam skinula 6 kila. znaci 3 mjeseca-6 kg. nije lose. sorci, tnx.
    izgleda da se lex drzala svih pravila prve faze, jer je ona skinula 14 kg u 2 mjeseca. ah, nedostizni uzori..

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Linda, ne bi znala za Zdenka sir. valjda te nece ubiti u malim kolicinama, ali ja sam skepticna prema takvim proizvodima..

sto se tice 50 kila, ja sam toliko imala do svoje 23. godine (onda sam otkrila alkohol ), i bila sam si debela (na 1,70!!!!!!!) sad kada vidim te slike, izgledam si ko etiopljanka. cak i sa svojih predtrudnickih 64 (obratite paznju da je to 14 vise od 50, koliko sam imala veci dio zivota, i bila si debela :shock: ) dobro, vjerojatno je bila stvar u celulitu, kojeg imam na izvoz od svoje 12. godine (ah, ti geni).

nakon poroda rekordnih 80. trenutno 71. izgledam si ocajno. koze, speka, celulita.. sise do struka (valjda u svakoj ima po 2 kg). uzas. uzas.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

danas sam si deblja nego ikada

pojela:

D: trešnje, nakon 30 min šunka, sir, paradajz (bez kruha)
    R: integralna tjestenina s malo paradajza i sirom
    poslije R: komad sira
    V: salata (samo s octom i malo sira)

danas nisam imala ni međuobrok...shvatila sam da ustvari nema potrebe.

kritike?

ps. što je sa pićem? mislim na sokove, cedevita, čajevi...?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

samo voda, svi ostali imaju šečer ili saharin, oba su out

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

- ne prihvaćam za SEBE monti (i druge) metode, ali isto tako ne želim utjecati na druge koje to žele
    - ne želim provocirati i vrijeđati cure koje se javljaju na monti topiku
    - isto to tražim i od njih - na topiku koji je otvorila thalia.

svatko ima pravo na svoje razmišljanje, svoj način života, ili prehrane. zahvaljujem na savjetima - ali ako sam jasno dala do znanja da nisu odgovarajući za mene, i da ih ne želim - molim da mi se ne dijele. pogotovo ne na način na koji je to učinjeno.

još jednom - molim da se to više ne radi.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj summer prvotno napisa
    ??

zar to nije koristan podatak? čista statistika .
    (bez zločestih misli ).

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

--++-++-
    ++++++-
    - + +-
    poslovni ručak - mislila sam uzeti roštilj+blitva
    kad ono, krenuli s pladnjima:
    predjelo: rižot od škampi / crni rižot / kaparocule / salata od hobotnice
    glavno: orada / lignje / blitva / salata

pala sam na rižote (za večeru samo salata ... ali svejedno ću pisati -)

za sve koji idu u Skradin ili NP Krka, preporuka za odličan (normalne cijene) restoran

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj summer prvotno napisa
    ??

zar to nije koristan podatak? čista statistika .
    (bez zločestih misli ).
    ajde, ajde

Ja se pridrzavam polovicno, jedan dan dobro, jucer npr. pala na pireu. Nisam ga jela pet mjeseci pa nisam izdrzala. Pocela sam raditi pa se moram bolje organizirati u novom ritmu. Evo danas nosila integralni kruh sa sobom pa cu doruckovati na poslu. Ali mislim da ce mi sad biti jos lakse, bar nisam kuci i nemam konstantne izazove.

MGrubi, koji restoran?

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dobro jutro moje dame!

Ja ipak prijavljujem onu jednu DOWN!

Lista:

2. summer (8 kg) 4 to go
    4. Tiwi (10 kg) 4 to go
    9. flower (8 kg) 2 to go
    17. Igor od Ane (6kg) 1 to go
    18. Dolisa (10 kg) 2 to go
    19. Ana...(8.5) 7.5 to go
    20. roby (7 kg) 2 to go
    21. tileo02 (12) 5 to go
    22. Cubana (14kg) 13 to go
    23. Linda (5 kg) 1 to go
    24. Djenka (20 kg) 17 to go
    25. Ana (5kg) 3 to go
    26. Luna Rocco (14 kg) 13 to go
    27. k2007 (6 kg) 6 to go

Ovako, skinula sam tizu s liste, i ispravila gubitak od flower, jer je BusyBee napisala da je flower izgubila total of 6 kg. Nadam se da je to ok

Uh, jos malo pa cu morati dodati jos kila...ovako mi je ovo bas lijepo vidjeti, samo 2 to go...
    Daklem, ja sada imam 64, krenula na Montija s 72.5, cilj...hm...e ne znam ni sama jos koja mi je kilaza cilj. (predtrudnicka oko 84-85, mjesec dana prije termina 102, 29.1. imala 79...) Pomislili biste da sam super-zadovoljna s ovim postignutim, ali sam ja sebi bas sada debela...a mislim da ce ovo zadnje biti najteze skinuti.
    Eto, sad kad sam se ispovjedila, mogu ici piti svoju Divkicu...

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dobro jutro moje dame!

Ja ipak prijavljujem onu jednu DOWN!

Lista:

2. summer (8 kg) 4 to go
    4. Tiwi (10 kg) 4 to go
    9. flower (8 kg) 2 to go
    17. Igor od Ane (6kg) 1 to go
    18. Dolisa (10 kg) 2 to go
    19. Ana...(8.5) 7.5 to go
    20. roby (7 kg) 2 to go
    21. tileo02 (12) 5 to go
    22. Cubana (14kg) 13 to go
    23. Linda (5 kg) 1 to go
    24. Djenka (20 kg) 17 to go
    25. Ana (5kg) 3 to go
    26. Luna Rocco (14 kg) 13 to go
    27. k2007 (6 kg) 6 to go

Ovako, skinula sam tizu s liste, i ispravila gubitak od flower, jer je BusyBee napisala da je flower izgubila total of 6 kg. Nadam se da je to ok

Uh, jos malo pa cu morati dodati jos kila...ovako mi je ovo bas lijepo vidjeti, samo 2 to go...
    Daklem, ja sada imam 64, krenula na Montija s 72.5, cilj...hm...e ne znam ni sama jos koja mi je kilaza cilj. (predtrudnicka oko 84-85, mjesec dana prije termina 102, 29.1. imala 79...) Pomislili biste da sam super-zadovoljna s ovim postignutim, ali sam ja sebi bas sada debela...a mislim da ce ovo zadnje biti najteze skinuti.
    Eto, sad kad sam se ispovjedila, mogu ici piti svoju Divkicu...

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

MGrubi, sad mi palo na pamet: Kuca sladoleda je preko puta kazalista, tj. Gospe od Zdravlja (izmedju)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •