-
E mikka, bas si me nasmijala svojim postom...
. Samo ti nama lijepo uzivaj!
Cure, hvala na podrsci ponovo
...
Jutros sam stala na vagu kad ono kaze 61,5. Stala sam jos tocno tri puta da vidim je li isto, je. Cisto me strah radovat se previse, ali ako bude isto kroz dan, dva - prijavljujem...Joj sva sam uzbudjena jer nisam bila u
50-ima nekih 6 godina (i tada sam smrsavila na jednoj dijeti,a prije toga nisam od osnovne), a opasno im se priblizavam...
Jutros sam opet kruh, a za rucak sam strpala svo povrce koje sam imala doma u wok i to pojela s jajima. Jedno kila povrca. Ovo samo da ne mislite da nista ne jedem pa zato mrsavim.
I moram se pohvaliti - sinoc sam napravila 60 trbusnjaka. Za nekoga je to smijesno malo, ali ja sam ispustila dusu. I preponosna sam na sebe. Rekla sam sebi da cu svaku noc po toliko i povecavati brojku kad budem mogla izdrzati. Negdje moram poceti, izluduje me ova nemotiviranost. Eto, rekla sam da cu ih napraviti kad ih se navecer prvi put sjetim, a ne ono "minut" prije spavanja. Jer kad je vrijeme spavanju toliko sam umorna da mi ne pada na pamet tamo neka vjezba. Drzite mi fige da uspijem.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma