-
Cure, dajte probajte potpuno promijeniti meni!
Doduše, ja sam pauzirala 4 mjeseca pa sam se lagano oporavila od zasićenja, ali pomisao na Mavrovićev kruh i tjesteninu s gljivama ili umakom od paradajza (za koje sam mislila da mi se nikada ne mogu ogaditi) me i sada ubija.
Sada jedem Klarin Kalnički koji od uvijek volim. Nije od cjelovitih, ali Bože moj... pomak je ako za ostala dva obroka ne jedem kruh, zar ne? Trenutačno sam se dohvatila slanutka kojeg nikada prije nisam jela i on mi je no1. Jučer sam radila varivo od cvjetače, brokule i slanutka (nije bilo poriluka) ali sa porilukom je ipak zakon.
Grah salata (grah iz konzerve) s tunom iz konzerve mi je i dalje ukusan, brz i zasitan obrok. Danas ću raditi sataraš uz roštilj, Dolisa me lijepo podsjetila. To je meni klopa za bogove. Trešnje - zakon. Sinoć sam ih jela za večeru dok nisam pukla. Ne možeš se požaliti da ti treba još nešto uz njih
...
Probajte izbaciti stvari od kojih vam se želudac diže. Potpuno. Vjerujem da ima Monti stvari koje niste jele, nekakva musaka s onim batata krumpirom (ja ga nisam jela), salata od pečenih paprika, ha
? Eno ima paprika u Konzumu za nekih 14 kn kila.
Ja sam jučer doručkovala šunku s jajima, ali s pola korice jednog kruha. Da prostite, ja ne mogu jaja bez kruha. Prekjučer sam ispekla srdelice i napravila brdo svježe salate.
A vježbanje... ja sam zadnji tip za koji bi čovjek rekao da će mu se pokrenuti taj klik u glavi... možda zato jer sam SVE drugo pokušala? :/
mikka, to se ja samo nadam.
Danas idem plivati jedno sat i pol.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma