aiiiii
ne bija me neko vrijeme, pa imah za citati dobrih 10 minuta.
kao prvo, bravo svim uspjesnicama i dobrodoslica novima .
kao drugo, u banani sam s montijem vec 100 gladnijeh ( :? ) godina. ne znam kolko imam, ali mislim da sam natukla par komada. cekam da dojdem doma i suocim se s groznom stvarnoscu. trudim se jesti po montiju ali mi ne uspijeva, oh, kako mi ne uspijeva. mislila sam da na moru necu uspjeti grijesiti (a ni jesti bas cesto) ali ispalo je potpuno suprotno-jedem bar 2x vise nego u zg. i slatko, i kruh, i kasne vecere.. grozna sam.

u badicu izgledam super-mislim da ljudi skrenu pogled kad me vide. a jos sam i krvnicki izgorila. bas sam si pravi onaj pajcek na pocetku pecenja na raznju. sam kaj je on za mene onih -125 kaj Luna spominje.

moj cilj je 60 kg na 170 visine. prije trudnoce imadoh 64, al to je bila zadnja faza mog "debljanja u 3 cina": kao mlada studentica (a i veci dio svog zivota) sam nosila 50 (!!!!!) kila, i bila iskompleksirana zbog celulitnih nogu. onda sam prestala pusiti i dosla na 54, pa u jednoj fazi prezderavanja pekarskim proizvodima dodjoh i na 58 (tu se dragi mi celulit poceo sramezljivo javljati na struku i nadlakticama). i konacno, kad sam otkrila cari alkohola i cjelonocnih provoda dosegoh svojih predtrudnickih 64 sa slaufom vec junacki isturenim preko ruba hlaca (kad vidim te fotke danas, izgledam si ko evangelista '80-ih).

mislim da bi idealno izgledala i osjecala se s onih 58 iz druge faze, a to je tu negdje oko 60 pa reko ajde, da cifra koju si zadajem nije preko 20 kila. da da, ja sam krenula s 80. spek i salo su dosegli maksimum maksimuma, ko rimsko carstvo nekad davno. eto, kako se povijest ponavlja.

uzela ja i role na more, posto je md rekao da ce on paziti maloga cijelo vrijeme. aha. eno ih u gepeku, izgledaju ko nove! ali zato mi zajedno kuhamo, pa evo imam min. 3 obilna obroka dnevno, plus cokolade, keksici i takve satro monti fore. poludit cu.

i tako. do sretnijeg javljanja, srdacno vas pozdravljam uz drugarski pozdrav
"od ponedeljka po montiju!"