Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 451

Tema: Montignac, 9. dio

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

E mikka, bas si me nasmijala svojim postom... . Samo ti nama lijepo uzivaj!

Cure, hvala na podrsci ponovo ...
    Jutros sam stala na vagu kad ono kaze 61,5. Stala sam jos tocno tri puta da vidim je li isto, je. Cisto me strah radovat se previse, ali ako bude isto kroz dan, dva - prijavljujem...Joj sva sam uzbudjena jer nisam bila u
    50-ima nekih 6 godina (i tada sam smrsavila na jednoj dijeti,a prije toga nisam od osnovne), a opasno im se priblizavam...
    Jutros sam opet kruh, a za rucak sam strpala svo povrce koje sam imala doma u wok i to pojela s jajima. Jedno kila povrca. Ovo samo da ne mislite da nista ne jedem pa zato mrsavim.

I moram se pohvaliti - sinoc sam napravila 60 trbusnjaka. Za nekoga je to smijesno malo, ali ja sam ispustila dusu. I preponosna sam na sebe. Rekla sam sebi da cu svaku noc po toliko i povecavati brojku kad budem mogla izdrzati. Negdje moram poceti, izluduje me ova nemotiviranost. Eto, rekla sam da cu ih napraviti kad ih se navecer prvi put sjetim, a ne ono "minut" prije spavanja. Jer kad je vrijeme spavanju toliko sam umorna da mi ne pada na pamet tamo neka vjezba. Drzite mi fige da uspijem.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mikka, pa mi onda dijelimo iste visine i žarko željene nam kilažice, a i predtrudnička nam je u dlaku ista :shock: . Osim što sam ja kako mlada studentica težila 54 u najgorim danima i to je bilo prepremalo. Zar si zbilja imala samo 50 kg :shock: ?
    Dolisa, još jednom :D ! A i Tiwi :D !

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    E da, Bubi - cure moje - ona vam je TANKA kao breza Kad narastem, bit cu Bubi

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

o da, u nekim trenucima cak i 49. ali rijetko. covjek se zamisli kad cuje da sam si bila "debela", tj imala sam taj kompleks celulitnih nogu. a nosila hlace br. 27! o j***te zivot!
    evo me kuci, vaga pokazala +1. to je ok s obzirom na kolicine i kakvocu hrane koju sam utrpavala. sad nazad na oskudicu. u zg se ima i nesto za raditi, tako da ne moram stalno jesti.
    a i treci kat b.l. ce dobro doci u plemenitim mrsavilackim namjerama.
    jetro, zivjeli!

tik-tak

Početno

Citiraj Dolisa prvotno napisa

I moram se pohvaliti - sinoc sam napravila 60 trbusnjaka. Za nekoga je to smijesno malo, ali ja sam ispustila dusu.
    Svaka čast! Za mene je to nedostižno puno.
    Moje sportsko-rekreativne aktivnosti se svode okretanje stranica knjige i pomicanje očnih jabučica lijevo-desno dok čitam ili gledam telku.

Zadnja 2-3 tjedna se tjeram šetati svaku večer po sat vremena i to mi jedino paše.

Fali mi valjda to što mi klinci više nisu mali, pa nemam za kim šturati po parku.
    Možda da predložim MM da napravimo još jednog....

tik-tak

Početno

Već tjednima stojim na istoj kilaži i NI MAKAC!!
    Došlo je valjda do neke magične granice kad sve stane... ali, već će opet krenuti.

I onda sam još jučer zgriješila sve u šesnaest!! Mama je spekla tak finu bućnicu... nisam mogla odoljeti i slavno su pala tri komada. Pa rekoh, kad se već griješ, nek se griješi sa stilom i tako je nestalo i pola mliječne čokolade.

Uf! Sram me bilo!

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

vau, što se tu sve događa, dugo me nije bilo
    bravo za napredak, cure
    dobrodošlica novima (da ne preskočim koga)
    irchi
    tiwi (nadam se jednoj maloj tiwici, ali može i tiwač, ha ha ha)
    luna i dekolte ; ja se uvijek sjetim summer i njenog avatara

nisam baš striktna, ali imam nešto za prijaviti - sorci, baci malo usporedbu , pliz

1. MGrubi (15 kg) 10 to go
    2. summer (8 kg) 4 to go
    3. Irchi (8 kg) 1 to go
    4. Tiwi (10 kg) 3 to go
    5. Marinna (10 kg) 2,5 to go
    6. AdioMare (15 kg) 8 to go
    7. cvijetak (10 kg) 7 to go
    8. Marinchi(10 kg) 3 to go
    9. flower (8 kg) 2 to go
    10. buby (10 kg) 2,3 to go - 1,8 to go
    11. mikka (20 kg) 12 to go
    12. Rene2 (15 kg) 15 to go
    13. babyiris (30kg) 25 to go
    14. taniaz (8 kg) 4kg to go
    15. lola24 (30 kg) 19 to go
    16. skviki (15 kg ) 9 to go
    17. Igor od Ane (6kg) 1 to go
    18. Dolisa (6 kg) 6 to go
    19. Ana...(8.5) 7.5 to go
    20. roby (7 kg) 2 to go
    21. tileo02 (12) 5 to go
    22. Cubana (14kg) 8 to go
    23. Linda (5 kg) 1 to go
    24. Djenka (20 kg) 17 to go
    25. Ana (5kg) 3 to go
    26. Luna Rocco (14 kg) 11 to go
    27. k2007 (6 kg) 5 to go
    28. tik-tak (8kg) 3 to go

ja sam 175 - sada sam uhvatila 66, a htjela bih ne ići preko 65 (znači iznad 65, ne ispod, ha ha ha, da ne bude zabune)

prvo da sredim ovaj prvi target (ma ne želim pretjerivati, zafrkavam, trebam raditi trbušnjake - veli mi lijepo mm, ali ja nikako krenuti)

dugujem recept, sorry - i nije neki recept, jednostavno ogulim patliđane, nasjeckam na kockice, malo posolim, da puste vodu pa u zagrijani zepter (ne reklamiram ih, ali sve kuham na tome, bez ulja) - kada se zdinsta, šiknem pelate, malo pasate di pomodoro, pa začine (ovisnik o vegeti, bazilika, češnjak iz flašice, mediteranska mješavina začina...)
    zgusnem sa malo maslinovog i integralnim brašnom
    obožavam to, a brzo je gotovo

ne podnosim luk niti oriđiđi češnjak (dobro, njega još pojedem uz ribu i to, ali u kuhanje trpam ovaj iz flašice, kak se zove - imam blokadu, hi hi hi)

sada razmišljam o kombinaciji grubice i lune - komad i pol!

gdje nam je guru? lexica bi pala na dupe da vidi kak se mi zafrkavamo - a kao ono svi ozbiljno krenuli

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

2. summer (8 kg) 4 to go
    3. Irchi (8 kg) 1 to go
    4. Tiwi (10 kg) 3 to go
    9. flower (8 kg) 2 to go
    18. Dolisa (6 kg) 6 to go
    20. roby (7 kg) 2 to go
    21. tileo02 (12) 5 to go
    23. Linda (5 kg) 1 to go
    25. Ana (5kg) 3 to go
    26. Luna Rocco (14 kg) 10 to go
    27. k2007 (6 kg) 5 to go

Uhvatila sam tempo i sad sam sva u Monti-prehrani, uopće više ne žudim za svojim junkom, čak ni za colom. :shock:
    U ovih tjedan dana niti jednom nisam zgriješila...Jučer na roštilju sam se malo zaigrala količinom unesenog mesa, ali opet ništa nedopušteno.

Pijem samo vodu, 3-4 litre dnevno.

Probala sam čak i crnu čokoladu (običnu za kuhanje) i nije toliko grozna za gric-dva nakon jela. To je jedina čokolada za koju i ja mogu reći da pojedem dvije kockice, najviše jedan red.

Prestala sam patiti za nezdravom hranom...Bit će još nešto od mene.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam prije mrzila crnu coksu, i nije mi bilo jasno kak to njesra moze nekom biti fino (za kuhanje ne spada u tu kategoriju, ona mi je oduvijek bila zaakon). danas u ladici evo imam 5 komada (zlu ne trebalo) raznih proizvodaca, a tu i tamo dopunim kolekciju.
    Luna dobro to tebi ide, e! ali morala bi nekad i grijesiti da se mi ostale ne bi osjecale ko luzeri . da nas ne ostavis prebrzo
    ja sam danas igrala tenis 3 cuke. ludilo. bas je bilo super. a kak ce biti sutra, to cu tek vidjeti. sutra i stajem na vagu (idem kod doca za kicmu, valjda bu bila tamo) pa da vidimo cija majka ovo ono!
    ak bude brojka pocinjala sa 6 (mos mislit) vodim vas sve na kolace u orijent, da proslavimo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mikka, obećala sam si prvi grijeh (čokoladni muffin i limenku ledene cole) kad mi brojka bude počinjala sa 6. Ima još do toga...Tako da si ti puno bolja, a jednako smo visoke.

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

2. summer (8 kg) 4 to go
    3. Irchi (8 kg) 1 to go
    4. Tiwi (10 kg) 3 to go
    9. flower (8 kg) 2 to go
    18. Dolisa (6 kg) 5 to go :D
    20. roby (7 kg) 2 to go
    21. tileo02 (12) 5 to go
    23. Linda (5 kg) 1 to go
    25. Ana (5kg) 3 to go
    27. k2007 (6 kg) 5 to go

A cure sto nam je krenulo...
    Luna, Buby, Tiwi, Irchi, svaka cast!!
    mikka, cekamo brojke
    Ana, Linda, glavne nase kuharice, sta se desava, ima li motivacije?
    MGrubi - ja cu samo primijetiti da nema u zadnje vrijeme ovih plusica i minusica, mene ti je to iskreno motiviralo kad na kraju dana vidim + ja odmah, pa vidi zene kako je ostala karakter, ma moram i ja sutra malo zesce...tralalaaaa...
    Nema nam danas AdioMare...
    Meni ovo vjezbanje mrsi racunicu...svega dvije noci sam radila trbusnjake, a ostalo nada
    potvrdila sam sa Sbuczkow da su mi se stvarno razdvojili trbusni nakon poroda i sad mi sami trbusnjaci nece pomoci. Moram je jos malo pitat koje tocno vjezbe hoce, jer ovo je stvarno...

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Luna i Dolisa bravo :D

Ja skinula 1,5 kilu i sada se skidam sa liste, ovu kilicu i pol ću pustiti

Bilo mi je super sa vama , neke navike su ostale i zbog tog sam hako ponosna....ali na kolače sam slaba

2. summer (8 kg) 4 to go
    3. Irchi (8 kg) 1 to go
    4. Tiwi (10 kg) 3 to go
    9. flower (8 kg) 2 to go
    18. Dolisa (6 kg) 5 to go
    20. roby (7 kg) 2 to go
    21. tileo02 (12) 5 to go
    23. Linda (5 kg) 1 to go
    25. Ana (5kg) 1,5 to go
    27. k2007 (6 kg) 5 to go

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Bok, milene!
    Moj period nemotiviranosti i dalje traje. Jedem po montiju manje- više, ali ni približno kao prije. Baš sam nekako down A vježbanje mi nije ni na kraj pameti, ubija me ova vrućina.

Pitao je netko kaj kuhamo- ma niš posebno, uglavnom odmrzavamo grah, punjenu papriku, bolonjez... sve po seljački. Doručak i dalje držim strogo po montiju, izbjegavam kruh, a ostalo kako što.

mm je došao ma ideju da bi radio kolače po narudžbi, ali ne bilo kakve, nego zdrave, montijevske, pa npr. torte i kolače koje bebe smiju za prvi ročkas... kaj velite na ideju? On ionako stalno nekaj mijesi, pa ne bi bilo loše spojiti ugodno s korisnim. Možda bih tako i ja manje tamanila to što spravi.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

odlična ideja
    mislim da ima premalo ponude tako zdrave gotove hrane :D

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

može linda - ja bih onda odmah naručila onu montijevu čokoladnu tortu - djeluje mi ok, ali nikako to spremiti
    montijevi kolači, super!
    luna, ta čoksa za kuhanje nema over 70% kakao udjela

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj buby prvotno napisa
    luna, ta čoksa za kuhanje nema over 70% kakao udjela
    Znala sam Bila mi je puno finija od onih fensi šmensi crnih na kojima je naznačeno da imaju 70% kakaa, pa mi je i bilo čudno kako to.

Ništa, ionako sam pojela samo 2 reda u ovih 8 dana. Mogu i bez toga.

tik-tak

Početno

mikka helou i tebi!

tik-tak

Početno

Djevojčice drage, eto meni problema!

Gužva na poslu od prošlog tjedna, tu sam do noći svaki dan i već mi integralna peciva i friško povrće idu na nos van. Nemamo frižider u kancelariji pa ne mogu baš nešto nositi da se ne pokvari, a u kantini katastrofa samo takva.... :shock:

Taj suhoparni meni zadnjih dana me valjda i naveo da u nedjelju zgriješim...

Dajte mi ideju što da jedem, a da ne posegnem za pizzama i sličnim bakanalijama za ručak...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj tik-tak prvotno napisa
    Dajte mi ideju što da jedem, a da ne posegnem za pizzama i sličnim bakanalijama za ručak...
    Ne znam što osim da dan ranije skuhaš malo više monti ručka i poneseš na posao. Nekakav rižoto s gljivama ili drugim povrćem, konzerva ribe, salata od graha, integralne tjestenine s povrćem.. ne znam što drugo. Ja uspijevam biti na voću do 16i30, onda ručam. Kada kužim da mi se apetit povećao, onda ponesem ručak od jučer. Ne smeta mi jesti hladno, a rižoto nije hrana koja se može proliti, pokvariti na vrućini ili slično.
    Pij puno jogurta... pa i kivi sa svježim posnim sirom je odličan...
    Nisam pametna :/

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam upravo potamanila jako ukusan montijevski do-ručak: narezala sam u zdjelicu dva tvrdo kuhana jaja, jedan paradajz, pola konzerve tunjevine i sve to posolila i promiješala. Baš je bilo . AdioMare, znam da tebe muči kruh, ali u ovoj kombinaciji stvarno ne fali.

Curke, moj goli kuhar se definitivno zagrijao za proizvodnju zdravih kolača i torti, pa ako je netko zainteresiran, pp-ajte me.

tik-tak

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Ne znam što osim da dan ranije skuhaš malo više monti ručka i poneseš na posao. Nekakav rižoto s gljivama ili drugim povrćem, konzerva ribe, salata od graha, integralne tjestenine s povrćem.. ne znam što drugo. Ja uspijevam biti na voću do 16i30, onda ručam. Kada kužim da mi se apetit povećao, onda ponesem ručak od jučer. Ne smeta mi jesti hladno, a rižoto nije hrana koja se može proliti, pokvariti na vrućini ili slično.
    Pij puno jogurta... pa i kivi sa svježim posnim sirom je odličan...
    Nisam pametna :/
    Ma skuhala bih ja dan prije ponešto, ali doma dođem oko 21-22 sata. Budem tako "krepana", da jedva obavim tuširanje. Dođe mi da si stavim stolček u kadu kad se tuširam.

I MM ovih dana dosta terenči pa ne mogu ni njega zahaklati da mi napravi.

Pokušat ću pošto moram na poslu obaviti (očito) sve obroke tijekom dana. Ujutro mi nije problem, svaki dan voće i musli i nešto mliječno fermentirano.
    Hvala ti svakako, jer neke od ovih stvari koje si mi napisala su prihvatljive. Tuna ili druga plava riba iz konzerve. Grah salata ili slično se može lako napraviti.

Gle, ne bih htjela ispasti "pop", ali vidim da pišeš kako znaš do 16:30 biti samo na voću. Hmmm... ne znam koliko ti je to dobro za organizam. Ujutro bi trebalo više kalorija, pogotovo nešto žitaričasto tijekom radnog dana za mozak i energiju. Isto tako, kad organizam dobiva malo, onda pamti i izvlači maksimum iz onoga što poslije posla pojedeš kod kuće kako bi se opskrbio, pošto zna da ga nećeš dovoljno hraniti do idućeg popodneva.
    To ti usporava mršavljenje.
    Nema ljutiš...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ma mene ti kruh muči u primjeru ovih doručaka, npr: pečena jaja (kruh) salata i pršut/salama (kruh) salata. U tim kombinacijama ne mogu bez kruha, pola tanke šnitice, ali ipak...
    S raznoraznim mesnim, ribljim ili povrtnim salatama ne bih imala problema. Drugdje mi je kruh zadnja rupa na svirali, ali uz jaja ili nareske - gadilo bi mi se.
    Najvjerojatnije jer sam se ranije na nekim glupim dijetama odricala svega, pa tako jela za ručak dva-tri lista kuhane blitve s dva kuhana jaja. I zamjerilo mi se užasno.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Tik-tak, ma kakva ljutnja ..
    Kod mene ti je samo lijenost ili žurba u pitanju....
    Prelijena da ustanem ranije i pošteno si pripremim ili spakiram već gotovu hranu za predstojeći radni dan, a kada ustanem i spremim sebe za posao i dijete za vrtić, ostane mi taman toliko vremena da ubacim koju jabuku, nektarinu ili grejp u torbu - i tada mi već nervozno trube odozdol'... Jogurti od pola litre mene spase. I "najedem" se i osvježi me. U mnogočemu griješim, npr. izrežem jednu breskvu u jogurt pa tako jedem, ili (danas sam bila brža pa tutnula paket hrenovki u torbu) pojedem malo graham pecivo s jogurtom...

Znam da brljam, ali eto što hoštapleraj čini čovjeku Ali sada svakako puno manje jedem nego kada sam krenula s montijem. Neki rezultati su opet vidljivi, (u 10 dana 7 puta plivala po /najmanje/ sat vremena) ali ne mogu ih pisati jer sam u međuvremenu bila u plusu sa kilama. Nemam ni vagu, ali kužim po sebi.

Inače, za grah salatu ja ti koristim samo onaj iz konzerve - da ne bi bilo zabune.

Baš mi je žao što si tako smoždena ovih dana... nadam se da je na poslu takva situacija samo privremeno?

tik-tak

Početno

AdioMare, moje skromno mišljenje je da narezati voće u jogurt nije grijeh. To je sve zdravo i OK je. Ja stalno jedem voće (bilo koje a ne samo dopušteno) s jogurtom i bez obzira na to 5 je kila otišlo. Pogotovo tamanim banane. Obožavam ih. Nisu bez vraga majmuni tako veseli i šašavi (valjda se nadam da će i na mene imati efekta).
    Također jedem više ugljikohidratnih nego proteinskih obroka jer po prirodi nisam mesaroš neki veliki. Sve čovjek treba pomalo prilagoditi sebi osobno, pa i montija. Ja jesam i to funkcionira.

Ovo što sam napisala da "tijelo pamti" mi je rekla jedna nutricionistica. Savjetovala mi je da si prilagodim montija kako mi paše, da pazim na kombinacije namirnica, ali da pazim da jedem u otprilike isto vrijeme, slične količine i da ne dovodim tijelo u stanje velike gladi kako ne bi na idućem obroku pohranilo više nego treba.
    Dosta mi je trebalo da se discipliniram, ali izgleda da je ženska imala pravo!
    To šljaka!

Što se tiče griješenja, uf, nije mi strano...već sam se hvalila svojim poduhvatima... hehe...

Za plivanje i rekreaciju uz tolike tvoje obveze skidam kapu. Mene bi valjda samo poplava natjerala na plivanje, a požar na trčanje.

Moja gužva na poslu srećom nije stalna. Svake godine od sredine 6.mj. do sredine 7.mj. i onda opet od 10.mj. do Badnjaka. Navikla sam se.. kaj mogu..

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sva sam po montiju u zadnje vrijeme! iskušala sam pohanje u parmezanu kako ste preporučale, i z6bilja je u-k-u-s-n-o! mm-u se (naravno ) nisu svidjele ni tikvice ni pire od graška ali ko ga j...
    danas idemo na more do utorka, planiram razno-razne njamiiiii salate, eventualno čisto meso na roštilju...dok god nema kruha, ooooooooh daaa kako ću 'griješiti'!!

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Joooj, kako vam zavidim na moru. Sretan put i mislite na nas koji gulimo još više od mjesec dana do godišnjeg.

Mene bi valjda samo poplava natjerala na plivanje, a požar na trčanje.
    Ima nas još takvih!

tik-tak

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    Joooj, kako vam zavidim na moru. Sretan put i mislite na nas koji gulimo još više od mjesec dana do godišnjeg.

Mene bi valjda samo poplava natjerala na plivanje, a požar na trčanje.
    Ima nas još takvih!
    Evo ruka!!

tik-tak

Početno

Citiraj k2007 prvotno napisa
    sva sam po montiju u zadnje vrijeme! iskušala sam pohanje u parmezanu kako ste preporučale, i z6bilja je u-k-u-s-n-o! mm-u se (naravno ) nisu svidjele ni tikvice ni pire od graška ali ko ga j...
    danas idemo na more do utorka, planiram razno-razne njamiiiii salate, eventualno čisto meso na roštilju...dok god nema kruha, ooooooooh daaa kako ću 'griješiti'!!
    Nikako da probam to pohanje.. a tako me privlaći! I vidim sve same pohvale...

Sretan put i lijepo vrijeme želim!!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo mene s brojkama. u zadnje vrijeme kad stanem na vagu mi uvijek prvo pokaze 70. i ja pocnem slavlje a ona polaaako krene prema 71. tako da ja, evo, nakon punih ne znam kolko (mozda sorci opet izracuna ) ponosno prijavljujem -1! kaj je sigurno, sigurno je.

2. summer (8 kg) 4 to go
    3. Irchi (8 kg) 1 to go
    4. Tiwi (10 kg) 3 to go
    9. flower (8 kg) 2 to go
    11. mikka (20 kg) 11 to go
    20. roby (7 kg) 2 to go
    21. tileo02 (12) 5 to go
    23. Linda (5 kg) 1 to go
    25. Ana (5kg) 1,5 to go
    27. k2007 (6 kg) 5 to go

sto se sporta tice, nakon onih ponedeljkovih 3 sata tenisa, danas, kada postajem pionir, sam ujutro ( :/ od pol 11 do pol 12, i nije neko jutro, al je zato bilo vruuuucccceeeee....) odvozila skoro puni sat na rolama-i to bez pauze! jeeee! :D nisam ni znala da sam u takvoj formi. dobro, maloprije kad sam dosla doma sasm skoro zaspala, ali mali je cekao svoj komad paznje (citaj rucka) pa od odmora nis do navecer kad on zaspi. (nekad zavidim onima koje zive s muzevima, da mogu ubit oko 15 min dok ih muz pazi )
    a i on jede po montiju! int. tjestenina i paradajz sos bez zacina, samo na luku i cesnjaku. to bum i ja za veceru. eto ga, ugodno s korisnim.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nikako da probam to pohanje.. a tako me privlaći! I vidim sve same pohvale...

Sretan put i lijepo vrijeme želim!!
    hvala!! jedva čekam da se brčnem u more :D

ps-što se pohanja tiče, meni je nekako čak jednostavnije nego s mrvicama. inače nisam (oooh, stvarno nisam) vrsna kuharica, i ovo s parmezanom prvi put da sam nešto spohala a da se nije razlijepilo, zagorilo...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    ...kad stanem na vagu mi uvijek prvo pokaze 70. i ja pocnem slavlje a ona polaaako krene prema 71...
    Iiiiiiiiiiisuse, ti imaš onu predpotopnu vagu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kod stajanja na vagu.....prvo treba stati sa jednom nogom i polako polako stavljati drugu nogu....kilaža je bar malo manja

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    ...kad stanem na vagu mi uvijek prvo pokaze 70. i ja pocnem slavlje a ona polaaako krene prema 71...
    Iiiiiiiiiiisuse, ti imaš onu predpotopnu vagu
    hii
    znam na koju si pomislila
    ali nije ta

Citiraj Ana:-) prvotno napisa
    Kod stajanja na vagu.....prvo treba stati sa jednom nogom i polako polako stavljati drugu nogu....kilaža je bar malo manja
    da, nakratko
    taman da ti malo osvjezi trenutak

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Ana :-) prvotno napisa

Na ovom se topicu moze nauciti i tehnika uspjesnog stajanja na vagu....

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Odolijevate li dinji i lubenici?
    Ja ne. Bez i malo grižnje savjesti čak se ne zadržim na jednom komadu.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

tako i moja, ne voli iznenadjenja. a i s vremenom sam naucila gdje tocno moram stati da se ona pomakne milimilimilimetric ulijevo

tik-tak

Početno

Odolijevate li dinji i lubenici?
    Ja ne. Bez i malo grižnje savjesti čak se ne zadržim na jednom komadu.
    Uf.. ja to tamanim na kile... i ako uz to ne padnu ćevapi i baklava... ne deblja!

tik-tak

Početno

Mislila da se samo s mojom vagom da pregovarati!
    Koliko vidim bila je to zabluda...

Skužila sam da pod određenim nagibom moje malenkosti kazaljka ide ulijevo i makar je ta poza sve samo ne baš prirodna (osim nakon litre votke), držim se toga jer mi je tako lakše...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Uf.. ja to tamanim na kile... i ako uz to ne padnu ćevapi i baklava... ne deblja!
    Šefice, obećavam danas jesti lubenicu i dinju bez ćevapa i baklave!

tik-tak

Početno

Šefice, obećavam danas jesti lubenicu i dinju bez ćevapa i baklave!
    Jedino trčim piškit svakih 5 minuta nakon toga i toliko se emotivno zbližim s WC školjkom da sam već par puta došla u napast dati joj ime. Kad se već toliko družimo..

tik-tak

Početno

sto se sporta tice, nakon onih ponedeljkovih 3 sata tenisa, danas, kada postajem pionir, sam ujutro ( :/ od pol 11 do pol 12, i nije neko jutro, al je zato bilo vruuuucccceeeee....) odvozila skoro puni sat na rolama-i to bez pauze! jeeee! :D nisam ni znala da sam u takvoj formi. dobro, maloprije kad sam dosla doma sasm skoro zaspala, ali mali je cekao svoj komad paznje (citaj rucka) pa od odmora nis do navecer kad on zaspi. (nekad zavidim onima koje zive s muzevima, da mogu ubit oko 15 min dok ih muz pazi )
    a i on jede po montiju! int. tjestenina i paradajz sos bez zacina, samo na luku i cesnjaku. to bum i ja za veceru. eto ga, ugodno s korisnim.
    Svaka čast! Sad si me posramila... skroz!!! Stvarno sam lijeno prase...

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj sandraf prvotno napisa
    tako i moja, ne voli iznenadjenja. a i s vremenom sam naucila gdje tocno moram stati da se ona pomakne milimilimilimetric ulijevo
    A ja imam omiljenu plocicu u wc-u na kojoj sam 0,5 kg laksa nego na drugima

Inace, s Montijem sam na tako-tako, uleti komad krumpirica medju zelenjavu npr., al vec par dana svaku vecer odradim 100 trbusnjaka i pijem dosta vode. Malim koracima naprijed... A kupujem i mp3 player kako bi dobila glazbeni poticaj za druzenje s orbitrekom. Stoji u extra sobi u kojoj nema TV ni ikakav drugi uredjaj, pa mogu vjezbati i gledati u zid, a to mi dosadi nakon 5 sekundi. A glazba mi je super motivator, pa cemo vidjeti...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

2. summer (8 kg) 4 to go
    3. Irchi (8 kg) 1 to go
    4. Tiwi (10 kg) 3 to go
    9. flower (8 kg) 2 to go
    11. mikka (20 kg) 11 to go
    20. roby (7 kg) 2 to go
    21. tileo02 (12) 5 to go
    23. Linda (5 kg) 1 to go
    25. Ana (5kg) 1,5 to go
    26. Luna Rocco (14 kg) 9 to go
    27. k2007 (6 kg) 5 to go

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bravo Luna :D

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Luna :shock:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ti si glavni "krivac"

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

A Luna, Luna

Ti si mi bila zadnja slamka - kao, vidi, ima jos mladih pametnih zena ter majki koje se ne uspijevaju disciplinirati, koje pred izazovom razmisljaju - ja uzivam u hedonistickom pristupu zivotu, pa sta je i koja kila gore, o tome cu misliti sutra... Sad se osjecam kao luzerica neka, moram se uhvatiti posla i zauzdati apetit i dosadu...

A sad ozbiljno, cestitam! Samo tako naprijed! :D
    Jel jos vrijedi ona ponuda TD za stolice

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Cure možete i mi pomoći - koju bih literaturu trebala nabaviti? Sjećam se kroz maglu da postoji neka knjiga 'Jelovnici po Montignacu' - jel' to to?

Drugo, da li je moguće provoditi Montignaca na poslu, tj. pripremiti si doma nešto za posao?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

"jedem, dakle mršavim", to je glavna knjiga, druge se nastavljaju na tu knjigu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj summer prvotno napisa
    A Luna, Luna

Ti si mi bila zadnja slamka - kao, vidi, ima jos mladih pametnih zena ter majki koje se ne uspijevaju disciplinirati, koje pred izazovom razmisljaju - ja uzivam u hedonistickom pristupu zivotu, pa sta je i koja kila gore, o tome cu misliti sutra... Sad se osjecam kao luzerica neka, moram se uhvatiti posla i zauzdati apetit i dosadu...

A sad ozbiljno, cestitam! Samo tako naprijed! :D
    Jel jos vrijedi ona ponuda TD za stolice
    Micek, da si izgledala kao ja, imala bi volje. Nije isto 5 i 15 kg viška.

Ne znam za stolice, baš ću pitati, super da si me podsjetila! :D

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa

Ti si glavni "krivac"
    :D :D Onda mi je drago da sam "kriva"

Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova