AdioMare, moje skromno mišljenje je da narezati voće u jogurt nije grijeh. To je sve zdravo i OK je. Ja stalno jedem voće (bilo koje a ne samo dopušteno) s jogurtom i bez obzira na to 5 je kila otišlo. Pogotovo tamanim banane. Obožavam ih. Nisu bez vraga majmuni tako veseli i šašavi (valjda se nadam da će i na mene imati efekta).
Također jedem više ugljikohidratnih nego proteinskih obroka jer po prirodi nisam mesaroš neki veliki. Sve čovjek treba pomalo prilagoditi sebi osobno, pa i montija. Ja jesam i to funkcionira.

Ovo što sam napisala da "tijelo pamti" mi je rekla jedna nutricionistica. Savjetovala mi je da si prilagodim montija kako mi paše, da pazim na kombinacije namirnica, ali da pazim da jedem u otprilike isto vrijeme, slične količine i da ne dovodim tijelo u stanje velike gladi kako ne bi na idućem obroku pohranilo više nego treba.
Dosta mi je trebalo da se discipliniram, ali izgleda da je ženska imala pravo!
To šljaka!

Što se tiče griješenja, uf, nije mi strano...već sam se hvalila svojim poduhvatima... hehe...

Za plivanje i rekreaciju uz tolike tvoje obveze skidam kapu. Mene bi valjda samo poplava natjerala na plivanje, a požar na trčanje.

Moja gužva na poslu srećom nije stalna. Svake godine od sredine 6.mj. do sredine 7.mj. i onda opet od 10.mj. do Badnjaka. Navikla sam se.. kaj mogu..