-
Yep, 7 kila u mjesec dana.
I, hoćete li čuti totalnu perverziju? Svaki dan pojedem jedan čokoladni muffin. 8)
Mislim da nije riječ o tome koliko i kako sad jedem, već koliko sam prije jela. Dovoljno je reći da bih samo za doručak slistila 4 hot doga s litrom cole i nakon toga 4 muffina ili 4 čokoladna pudinga. Možete vjerovati? Samo za doručak. Netko drugi bi s takvim jelovnikom imao 100 kg. Dakle, moj metabolizam je i prije bio super, odnosno, dobro sam izgledala koliko sam žderala.
Za početak, u ovih mjesec dana nisam popila ni kap cole. Računajte da sam samo na tome uštedjela minimalno 500 kalorija dnevno, vrlo vjerojatno i više.
Doručkujem voće. Ponekad čak i bananu, najčešće breskve, jabuke, šljive, borovnice, maline, jagode, grejp, ananas, kruške...
Nešto kasnije (oko 11) pojedem neki integralni kreker (Wasa), komad sira, tunu, jaje, krastavce, rajčicu, mozzarellu...Ne sve u jednom obroku, ali nešto od toga u kombinaciji.
Ručam uglavnom s Kalebom - kuhano povrće (ponekad čak i mrkvicu, ali krumpir ne - uglavnom tikvicu, karfiol, korabu, grašak, špinat, zelje) u kombinaciji s piletinom/puretinom na žaru (Kaleb jede kuhano, ali ja tako ne volim) ili žitaricama (proso, amaranth, integralna riža).
Međuobrok opet neki kreker s nekim namazom ili krastavcima, neku salatu...
Zadnji put jedem oko 18 h. Navečer eventualno stamanim neki jogurt.
Pijem barem 4 litre vode, paše mi po ovim vrućinama.
Griješim skoro svaki dan, barem s tim jednim muffinom ili ručam s MD-om pa pojedem neku nedozvoljenu kombinaciju (npr. jučer sam jela piletinu u bijelom umaku s rižom) ili velike količine. Koji put stamanim nešto čokse za kuhanje. Crnu se ne mogu prisiliti da jedem.
I idu kile...Ali ne zaboravite da ja još utučem cca. 500 cal na dojenje (zadnjih dana, kad dojim dvojicu, i više).
Dolisa, priključujem se sveopćem divljenju. Ne samo da izgledaš fenomenalno, nego si mi i jako, jako zgodna u faci.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma