Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Kvalitetna kuhinjska vaga

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno Kvalitetna kuhinjska vaga

Molim vas gdje da je kupim, i otprilike cijena?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja imam vec 4-5 godina jednu vagu koju sam kupila u Mercatoneu i sjecam se samo da nije bila bas najjeftinija ali ni najskuplja, i super mi je. do 2 kg.

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja imam onu vulgaris Gorenje, zidnu i sjajna mi je, kupila pred tri godine u jednoj manjoj trgovini, ne sje?am se cijene, ali nije bilo preko 100kn mislim, super sam zadovoljna s njom, ne treba mi nešto fancy.

Vjerujem da ima po svim ovim ve?im trgovinama gdje se drže ti aparati, a i u Gorenje trgovinama.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moja mama je prije par godina na poklon dobila neku mrak skupu kuhinjsku vagu. Super atraktivan dizajn. Mislim da je marka Miele, ali nisam sigurna, moram pitati mamu. Digitalna je, ide na dvije decimale. Cijena je bila cca 400kn.
    Moja mama ipak na kraju koristi dobru staru vagu na kazaljku jer joj je jednostavnija. Ova svemirska joj je za ukras.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mi imamo tefalovu, digitalnu (isto na dvije decimale).
    jako je jednostavna za ?iš?enje (nema nikakvih utora, prijevoja, prijeloma), samo se prebriše...

i super mi je što ne moram paziti da stojim na istome mjestu i "naštimavam" gdje mi je bilo oko kad je vaga bila prazna ili puna.

nije bila jeftina (petstotinjak kuna), ali baterije joj rade ve? 5 godina i pretpostavljam da mi može trajati do kraja života.

a uz nju sam nau?ila i koliko grama teži jedna polovica oraha 8)

kupljena u Merkuru.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Hvala Vam . Gledala sam po tc-a i sve mi se cini kao da nisu-kupis i imas do kraja zivota. Ali, potrazit cu u Metrou i jos na par mjesta, pa odluciti.
    Mislim da sam na coolinariki vidjela davno neki link za vage....ma ne znam, ali to se sve narucuje preko neta pa mi je pak preskupo.

Imam onu jeftinu malu zelenkastu po nekih 30-tak kn gdje ti kazaljka pobjegne nakon mjerenja na nekih 600g, pa onda vrti na nulu....i tako staaaaalno. Zato su mi svi recepti u casama od jogurta i zlicama!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Rijetko koristim vagu.
    Mjerim na žlice 8)

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    mi imamo tefalovu, digitalnu (isto na dvije decimale).
    jako je jednostavna za ?iš?enje (nema nikakvih utora, prijevoja, prijeloma), samo se prebriše...

i super mi je što ne moram paziti da stojim na istome mjestu i "naštimavam" gdje mi je bilo oko kad je vaga bila prazna ili puna.

nije bila jeftina (petstotinjak kuna), ali baterije joj rade ve? 5 godina i pretpostavljam da mi može trajati do kraja života.

a uz nju sam nau?ila i koliko grama teži jedna polovica oraha 8)

kupljena u Merkuru.
    potpisujem. Tefal!

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

joj, pa da, Tefal a ne Miele. Na Tefal sam mislila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •