-
Mrvna - dobili smo Rinasek i Aerius sirup. I odradili pet aspiracija iz nosa (neverovatno sta je sve izaslo, a kad smo cistili nos Rhinohornom nista nije izlazilo).
Inace Nadja je u ovih mesec dana popila i brdo mukolitika za razredjivanje sekreta, a onda na kraju dobila i bronhitis, pa nam je jedan stari doktor rekao da kad se sekret razredi lakse sidje na bronhije.
Mene je najvise iznerviralo to sto nikakve briseve joj nisu radili, niti vadili krv, mesec dana je pila antibiotike, imala upalu uha koja se stalno vracala, a doktori su je lecili sistemom pokusaja i pogresaka: daj antibiotik, ne prolazi, daj Rinasek, ne prolazi, daj Aerius, ne prolazi..... I na kraju smo zavrsili kod privatnika na usisavanju sekreta iz nosa i nemamo pojma sta joj je od svega toga pomoglo.
Kako se leci virusna upala uha i sta se radi ako se ona oduzi i ne prolazi? Da li je moguce da je ona od alergije imala toliko sekreta da je izazvao upalu? (mi ni ne znamo da li je ona alergicna uopste)
-
Virusna upala se ne liječi antibioticima, samo se ublažavaju simptomi.
Moja cura je popila 4 antibiotika, skoro zaredom radi upale uha koja ne prolazi. Na kraju sam otišla kod privatnog otorinca, koji je rekao da; ako nije pomogao Amoxil, pa ni Klavocin da su tad već trebali znati da se radi o virusnoj upali. Sve bakterije koje se mogu naći u uhu kao pokriva Amoxil, eventualno Klavocin radi klavulonske kiseline još pokriva neke rijeđe, ali ako to nije odradilo svoje, po njemu nije bilo smisla davati Zinnat ni Sumamed jer oni pokrivaju još neke bakterije za koje on kaže da nema šanse da uzrokuju upalu uha.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma