-
Spušteni himen
Nije za mene, ja imam pišulinca.
Naime, frendica ima djevojčicu od 8 mjeseci. i nedavno je primjetila da mala ima na ulazu u vaginu tj. di se spajaju male usne prema dolje malu rupicu promjera 2mm. Bila kod pedijatra i ovaj kaže da je to himen koji se spustio i da će se to vratit :shock: . Svima je to čudno. Iskreno, i meni izgleda i zvuči čudno.
Čitala sam tu na forumu o slijepljenim malim usnama, i jel to to??
Nagovaram frendicu da makar nazove svog gina i pita. Njena obitelj ima 3 liječnika i nitko nikad nije čuo za himen koji je skoro pa vani?' :shock:
Ima li netko iskustava s tim i radi li se ipak samo o slijepljenim m. usnama??
-
htjedoh reć da mala normalno piški, da nije upaljeno i nema temp.
-
-
A da pita svoju pedicu?!
Naime ja se drzim onoga sto su mi rekli i sto sam procitala ne otvarati velike usne i ne cackati unutra samo cistiti s parafinskim uljem i to je to. Sve ostalo prepustam ljecnicima.
-
kasno sam vidjela ali evo ipak
dakle meni to zvuci kao sinehije, mi smo imali situaciju slijepljenih unutarnjih usana i mrska pedijatrica mi je blablala nesto o himenu; zvucala je tako nesigurno da joj nista nisam vjerovala
a u klaicevoj mi je kirurg objasnio da se to tako zove, iskreno slusala sam ga sa pola uha jer mi je pricao o neophodnoj hospitalizaciji, ali sam zapamtila da je spomenuo himen i to u smislu da to sto je slijepljeno je kao vanjski himen :?
uglavnom koliko mi se cini svaki pedijatar ima razlicit stav prema tome
najbolje sto tvoja prijateljica moze uraditi je posavjetovati se sa svojim pedijatrom sta da poduzme, problem je rjesiv u potpunosti i nije nista strasno
eto nadam se da sam barem malo pomogla
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma