-
Pa da i ja ispričam naši priču.
Upoznali smo se u ljetu 99' dok sam radila u videoteci u V. Mlaki. Bio je jedan od redovitih članova tako da je često dolazio, pa smo znali pričati o svemu i svačemu i po nekoliko sati o svačemu ( knjige, muzika, flimovi, kučni ljubimci ...) dok ne bi skužili da postoji i vrijeme na ovoj našoj planeti. Ne sječam se da li me je u to vrijeme ikada pozvao na kavu, ali i da je ne bi bilo od toga ništa jer sam odmah odlučila da sa članovima imam samo poslovan odnos ( osim ako se znamo od prije ipak mi je to rodno mjesto). Tu sam sa dva-tri prekida zbog nesporazuma sa šefom radila skoro godinu i pol i uvijek se vračala jer sam bila mlada i naivna i htjela pomoči čovjeku koji to nije znao cijeniti ( bio na neki način obiteljski prijatelj).
Kasnije sam se zaposlila u jednoj firmi u kojoj sam po cijele dan e visjela na terenu za sitnu lovu i kada sam dobila prvu plaću krenula tu na lokalni sajam s nesuđenim šogorom i sestrom kupiti si nešto od odjeće za ljeto. Usput sam snimila njegov auto i rekla šogiju da potrubi, mahala itd a ono ništa. Kako sam imala njegov broj umemoriran u mobu ( još uvijek mi nije jasno zašto sam ga spremila, a dobila sam ga u poslovne svrhe) poslala sam mu poruku da kako: " Kada si imao vremena čavrljati onda sam bila OK, a sada me ne poznaš na ulici i ne zaslužujem niti jedan MAH-MAH kada se sretnemo" Naravno da sam ga izgrdila na "pasje kola" što bi rekli naši stari. Kroz nekih 10-15 min zvoni mi mobitel i javlja se neki pospani glas: "A o čemu je tu rijeć, pa gdje smo se vidli a nisam te pozdravio", ja mu kažem i na kraju ispalo da su mu to bili roditelji u autu
,a ja mislila da je on ( jako sličan tati), a njega sam upravo probudila, dokasna je bio vani s frendovima jer su nešto slavili.
Pao dogovor za prvu kavu 30.05.2001., onako čisto prijateljski i tako je i ostalo do 20.07. gdje je meni pukao film nakon silnih kava popijenih i šetnji i svega ( moj bože koje li sramežljivosti, tko bi rekao da je stariji od mene čak 9 godine) i rekla sebi da tako ne može. Ili će se izjasniti na čemu smo ( primjetiste da sam se u međuvremenu zbilja zatreskala) ili svako na svoju stranu. Na kraju sam ga cijelo veće provocirala, uzela mu ključeve od auta pa me morao natjeravati da ih uzme, gnjavila ga ne sve strane, te je jadan čovjek mogao samo komentirati kako je znao da sam OK, luda i otkačena, ali toliko
. To veće pala je i prva pusa ( rođendanska kao fol, ipak mu je suradan bio rođendan), za par dana i poziv na more. Pa upoznavanje mojih jer me nisu pustili s nepoznatim ( hi-hi-hi kada se toga sjetim), pa odlazak, pa polako se odvijalo ostalo.
Negdje oko božića smo došli do zaključka da više ne želimo paziti dok
i da ako se štogod dogodi, neka se dogodi. Zaručili smo se 30.05.2002., na jesen počeli dogovarati sve za svadbu, a bebici ni traga. Tek kada smo dogovorili i salu i muziku onda sam na božić ( zadnji dan kada sam trebala dobiti M, s obzirom na neredovite cikluse) skužila da sam trudna. Nagovarali su nas da požurimo svadbu, ali nama se datum 24.05. svidio ( nismo mogli nikako da bude 30. ili bar 31.05. uklopiti. tako da je i ostalo tako. Evo prošlo je 4 godine od toga, imamo kći koja će u 9 mj. navršiti 4 godine i krajem 8.mj očekujemo još jednu bebicu.
Sorry na dugom postu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma