-
-
-
ah buca , i mi smo takvi...i bas smo si super! 8)
jedino nas malo ime za bebicu muči.
ma bosanci su najbolji muzici...
-
Re: kako ste se upoznali?
[quote="Yuna"]
kako i gdje ste upoznali svog mma, ako ga imate?
Ja da bi svoga upoznala morala sam otići u njegov rodni kraj! Išla sam prijateljici u svatove u Hercegovinu i desila se ljubav...
Koliko dugo ste se poznavali prije nego ste se vjencali i prije nego ste krenuli raditi bebu?
Mi smo jedan od onih brzinskih parova koji se jednostavno prepozna i sve riješi brzinom svjetlosti! Poznavali smo se 10 mjeseci prije nego što smo se vjenčali, a bebu smo dobili 9 mjeseci poslije fešte!
Jeste li morale smisljati razne taktike da ga nagovorite na bebu ili je on vas nagovarao ili ste oboje htjeli?
Htjeli smo oboje bebu i dogovorili smo se da ćemo po tom pitanju nešto učiniti odmah na bračnom putovanju! Tako da je Petra afrička beba!
Koliko dugo ste u braku?
Danas smo u braku točno godinu i 4 dana! Eto nedavno bila godišnjica!
/quote]
-
predivne su vaše priče...
-
super je prica iz jutarnjeg, nisan mogla odolit da ne procitam
-
MM i ja upoznali smo se prije 10 godina na jednom tulumu.Hodali smo 4 godine prije nego smo počeli živjeti zajedno.Nakon 6,5 godina smo se vjenčali, a E. smo dobili točno tjedan dana prije 9 godine hodanja.Planirali smo bebicu odmah, al nas je malo poveo bračni život.Dosta smo putovali, radili, a kad smo skužili da bi mogli upast u monotoniju i da ćemo se naviknut na takav život krenuli smo na bebicu.Inače ne bi nikad, a oboje smo željeli imat djecu..Ove godine ćemo u trećem mjesecu proslavili 10 godina koliko smo zajedno, a u osmom mjesecu će nam bit 4 godine koliko smo u braku.
-
-
Jučer nam je bilo 4godine kako smo se upoznali.
Dogovorila se sa novopečenim frendom da se vidimo u Umagu, kao on će biti sa frendom u Poreču pa će se zaletiti do mene u Umag.
I kad smo se našli u Umagu, ja se zablejala u njega uf što je dobar tip(u frendovog frenda).
Bili cijeli dan na kupanju, navečer otišli nas troje van, a meni bilo nezgodno pokazati da mi se on svidio pošto smo u troje da ne ispadne da sam otpilila ovog prvog frenda.
Drugi dan na povratku doma išli u Pulu se naći sa njegovom bivšom i da bi joj se osvetio njih dvojica meni predložili da glumim njegovu sadašnju curu, a ja kao iz topa pristala.
I to je bio vrhunac svega.
Kad smo otišli svaki od nas troje na svoju stranu, počelo je sms-iranje, sms je stizao svake 2minute.
On iz Sl. Broda ja iz Zg-a, sljedeći vikend došao u Zg na ispit, a ja sama doma, naravno ostao je cijeli vikend i od tada smo nerazdvojni. :D
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma