-
Evo i mog primjera "nepotrebnog dripa":u drugoj trudnoći sam sa lijepim trudovima točno po terminu došla i rodilište,sve ko slika...bilo je oko 10 navečer,dežura me sestra primi,pregleda trudničku,brijanje,klistir,brrrrrr,pa me i pregleda??,pa kaža beba je visoko,nemogu je opipati,ali to je druga trudnoća,neće biti problema,ići će to brzo,ajmo mi na drip,pa brzo doma,mene šarafe trudovi ,nemože bolje i ja samo klimam i ne kužim što ona nabraja......
međutim.....vežu me na onaj vražji ctg,dolazi nekon nekog vremena i doktorica i ustanovi da moj dečko ulovio pozu na zadak,lagana panika,ali ona me uvjerava da će sve biti ok,drip i dalje šiba,a moj maleni neće van i gotovo,sad je već i prava panika jer kužim da tu nešto ne štima,srčani ritam mu je pao na 85 otkucaja i tad krećemo na hitni carski rez jer je bebač sjeo i moju karlicu i nemože van sve i da hoće....
Onu masku za anesteziju sam dočekala kao zadnje spasenje!
Zato sam tvrdo odlučila da se borim ovaj put protiv tog dripa iako me moj gin tješi da mi ga vjerovatno neće dati,možda malo i strogo kontrolirano,ali nedam i gotovo,jedino ako bude baš nužno ,a nadam se da neće....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma