Treba nam drvena stolarija po mjeri, pa vas molim preporuke za podrucje izmedju Zadra i Splita.![]()
Treba nam drvena stolarija po mjeri, pa vas molim preporuke za podrucje izmedju Zadra i Splita.![]()
Imaš ovdje popis tvrtki koje se time bave, ima ih dosta s područja koje te zanima:
http://www.gradimo.hr/g556.aspx
Što svi stavljaju plastičnu stolariju!?
Mi smo našu drvenu stolariju kupili u Bauhausu,stolarija je Pana,htjeli smo neke posebne dimenzije,sve se to može ,ali to i košta.
Dakle odabereš proizvođača koji ti se čini OK(Pana,Lokve ili nešto drugo)odeš u najbliži trgovački lanac i naručiš posebne dimenzije.
Mislim da se čeka oko 2mj. ,a košta oko 30 do 40 % više nego standardne dimenzije.
Opcija broj dva je nači stolara u okolici koji izrađuje stolariju(za ovo ti ne mogu pomoći).
I opcija br. tridvaliti komad zida da možeš ugurati prozor standardnih dimenzija.
![]()
E,da i još jedna caka.Ako naručuješ standardne dimenzije čekaš oko mjesec dana ako prozor/vrata trenutno nemaju na lageru.![]()
stvar je u tome, koliko sam skuzila, stolarija se na kameni okvir stavlja malo drugacije nego inace, pa je profil nosaca nestandardni.
zato trebam nekog blizu, mora doci i vidjeti.
mishkice, hvala!
hain je otišao iz splita, mislim
hain je dosta jeftiniji od lokvi, i naši prijatelji i mi smo se odlučili za hain. Mislim da su samo u ZG i istri
ja ću uvijek glasati za hain: ne samo što smo mi doma prezadovoljni nego što su donirali pola od ukupne stolarije za Gnijezdo![]()
Znam da su prošle godine bili i u Splitu (tamo je bio moj prvi kontakt za žicanje donacija), ali ne znam kako je sada...
pričala sam s MM, kad je zadnji put išao kod njih poljubio je vrata pa je zvao u ZG gdje su mu rekli da ih više nema u STapricot prvotno napisa
sori marta što ti uzurpiram malo topik
ali možda i tebi bude od koristi
Apri jeste uzeli ariš?
30% je skuplji od standardne ponude pa se mislim
ima jedna sibenska stolarija koja ima stlariju od arisa koju bi i mi uzeli, ali pouzdano znam da vole fusat, pa bih njih rado izbjegla.
a marta jesi razmislila da ideš po gradu gledaš koja ti se drvenarija na starim kućama sviđa pa kucaš ljudima na vrata
je, ariš.
i doma i u gnijezdu.
čula sam da su dobri u stolariji PEKODRVO, Vodice. vlasnik Blaž Španja. imam i mob, ako hoćeš na pp. ono što ja znam je da rade odlične restauracije stare drvenarije, a radili su na jednoj palači u ši i crkvi u vd. mislim da je to dobra preporuka za rad po narudžbi jer su svakako pedantni.
bajdvej jučer je na tv bilo da su radovi od 15.6. u ši zabranjeni samo za staru jezgru. možeš provjerit u komunalnom redarstvu.
![]()
![]()
![]()
fala. imam i dodatak na zahtjev, a kako se ne kuzim previse ne znam kolika je komplikaza. mora biti izostaklo.
Da malo osvježim ovu temu..kupujemo drvena vrata za kuhinju. Koju stolariju mi preporučate na području Zagreba? Sve veće centre smo obišli i nismo ništa našli...