Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: zasto je jedino moja kljunasica mekana???

YoungMummy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno zasto je jedino moja kljunasica mekana???

iliti dali je uopce pametno da je kljun od kljunasice mekan, jer ne vidim onda preveliku razliku od dude na bocici...?

bez previse razmisljanja kupila sam kljunasicu u dm-u, Val ju je dobro prihvatio (iako se najvise igra s njom, naravno), ali sad vidim da svi ostali imaju neke tvrde kljunove.

hmmmm...sta vi mislite?

kakva su vasa iskustva s kljunasicama, koje su najbolje i zasto?

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja isto imam kljnašicu s mekanim kljunom, ali Ivanu služi kao igračka, a vodu ćemo probat pit na žličicu.

Mislim da je fora u obliku kljuna-on oblikom ne imitira bradavicu, kao duda ili bočica, pa mislim da ne bi trebalo doć do konfuzije..

E sad, ja nisam stručna, al tako sam ja to shvatila..

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ponudila sam Matei vodicu iz takove mekane ali joj je na kraju poslužila samo za igranje i glođanje , uopće nije skužila bit, a vodu pije iz čašice

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Layla prvotno napisa
    Mislim da je fora u obliku kljuna-on oblikom ne imitira bradavicu, kao duda ili bočica, pa mislim da ne bi trebalo doć do konfuzije..
    Nemaj straha,pametna su ta naša djeca,ništa oni ne mješaju.
    Moja ima i kljun-čašu,i bocu,al cica je cica!

paljetak avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ne znam za tu mekanu kljunasicu...meni izgleda ko da mora to cucati ko i bocicu.Hm

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Meni je isto nekako logicnije, s obzirom da je to privikavanje na casu, da taj kljun bude tvrd.
    A. na pocetku uopce nije znao povuci, al sad vuce ko veliki.
    Isto tako i iz male Jane sa sportskim cepom.

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Moj je DM-ovsku mekanu kljunašicu samo žvaketao, ali mu je njihova tvrda kljunašica vrlo draga (i bolje mi je dizajnirana od nekih (kršitelj koda)ovih).

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi još uvijek koristimo (kršitelj koda)ovu. Služi nam za pijenje vode po noći. Nije baš često žedna ali uvijek joj prije spavanja pripremim vodu kraj kreveta i to si može dohvatiti i sama a da ne prolije, kao što bi se dogodilo s običnom čašom. Nismo ju nikad za ništ drugo koristili, ali za noć mi je baš praktična. I kljun je onak - ni mekani ni tvrdi.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

te mekane se,ja mislim,uglavnom koriste jer se nemogu prolijevat,pa dok se još uče piti da ne plivaju u vodi.a kad nauči kupi mu onu sa tvrdim kljunom.plastičnim.

YoungMummy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ima i onih sa tvrdim koje se ne mogu prolijevati. probat cemo uskoro i to da vidimo kako ide...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Mi imamo (kršitelj koda)ovu s bijelim kljunom - on je mekani. Postoji i sa zelenim kljunom, on je tvrdi. Njega još nismo probali, planiramo uskoro (kljun je skužio od prve).

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj YoungMummy prvotno napisa
    ima i onih sa tvrdim koje se ne mogu prolijevati. probat cemo uskoro i to da vidimo kako ide...
    šta da?od kojeg proizvođača?ja imam (kršitelj koda) sa zelenim kljunom,mekanim.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mi imamo (kršitelj koda) zeleni ali nije mekani, kaj nije bijeli mekani a zeleni tvrdi? I ne proljeva, kapne koja kap ili curi ako silikon ne sjedne dobro. . .
    Ema pije vodu i mljeko na njega od cca svojih 7mj

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Pina prvotno napisa
    mlijeko, i njega pije od kad sam prestala dojiti sa cca 14mj a vodu od 7. . .

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Pina prvotno napisa
    Mi imamo (kršitelj koda) zeleni ali nije mekani, kaj nije bijeli mekani a zeleni tvrdi? I ne proljeva, kapne koja kap ili curi ako silikon ne sjedne dobro. . .
    moj zeleni je još od starijeg djeteta,možda nam se ovo sa bojama zato ne poklapa 8)

SaniSeva

Početno

Moje dijete nije skontalo mekanu kljunašicu, pa nismo dalje ni probavali tvrde, dajem joj vodu na bočicu ili iz čaše.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo imali, imamo još uvijek (kršitelj koda)ove kljunašice, ali je Janko kad je bio tako mali i krenuo piti nešto osim mog mlijeka, počeo piti na slamku. To je bila jedna od prvih stvari koje je prokužio, i naravni načašicu. Kljun je zapravo kasnije skužio, sa nekih 8 mj.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i mi imamo (kršitelj koda)ove kljunašice, bijeli i zeleni kljun, za po noći. od svih boca to je jedina koja mi ne prolijeva.
    a mogu preporučit i nuby kljunašicu, iako ima mekaniji kljun od (kršitelj koda)ovog zelenog pa je bolja za manju dicu.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi smo nedavno usvoili kljun, zeleni tvrdi ( (kršitelj koda) ) sad pije vodu ( jer ostale tekućine ne voli ) iz njega bez problema !!! A prije smo koristili času i žlicu za pijenje vodice , jer moja cura ne podnosi dude !

vimmerby avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i mi imamo mekanu kljunašicu iz dm-a i normalno pije iz nje.
    kad neće piti onda ju gricka i mislila sam da nikakve koristi od nje. a onda me skroz iznenadil kad je stvarno naočigled počel gutati!

i ne bih rekla da je to isto ko i bočica s dudom, jer nju recimo nikad nije htel ni pogledati!
    ni princip pijenja nije isti.

(kršitelj koda)ova s tvrdim kljunom mu je još pretvrda, probali smo i to. još nema zube, desni su mu dosta tvrde, pa mu smeta, (a pročitala sam na njoj i da je ona već za klince sa zubićima.)

pije on i iz čaše i bočice od vode sa sportskim čepom, ali samo kad je toplo i kad nema veze kaj je sav mokar!

YoungMummy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

vimmerby, mislim da cu i ja tako kao ti, nek mu sad na pocetku taj mekani kljun pa cemo polako preci na tvrdi, a pokusat cu mu ponudit i sportski cep da vidimo kako ce to funkcionirati...mozda najbolje na plazi
    thanks cure na iskustvima i savjetima!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi imamo dva Tupperwareova i tek se učimo piti (meki i tvrdi). Dal ima netko možda njihove čašice?Kak ste zadovoljni?

trenta avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

jel nekom curi iz (kršitelj koda)ove kljunašice?
    imam plavu sa bijelim mekanim kljunom, ne kapa iz kljuna nego iz one male rupice za zrak :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •