Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: baro komora

sknuple1

Početno baro komora

hallo
    ja sam dakle prvi put sa vama,jednostavno sam do sada stalno bila upregnuta samo vježbaj i vježbaj. Moja Bela ima 2 god i 9 mj. ima cerebralnu paralizu vježbamo kod fizioterapeuta 2 puta dnevno.bila sam kod dr.Franulića na razgovoru u vezi baro komore.Pa sda bih htjela saznati da li netko sa slićnim problemom ima ikakvih saznanja u svezi hiperbarične komore

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Sjećam se da je na mame i bebe forumu bilo rasprave o baro komori, znam da su neke mame pisale da je nakon prvog puta bilo nekih poboljšanja ali poslije više ništa. A šta je doktor Franulić preporučio? Kakva on iskustva ima?

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kod moje je prijateljice nekoliko godina dolazila obitelj iz Slovenije čije je dijete imalo cereb. paralizu.
    Dolazili su par puta godišnje u Pulu jer im je tu bila najbliža barokomora.
    Prijateljica mi je pričala kako su roditelji bili zadovoljni napretkom.
    Ne znam zbog čega su prestali dolaziti. Možda je cijena bila u pitanju.
    Raspitati ću se pa ti javiti.

sknuple1

Početno

Citiraj faith prvotno napisa
    Sjećam se da je na mame i bebe forumu bilo rasprave o baro komori, znam da su neke mame pisale da je nakon prvog puta bilo nekih poboljšanja ali poslije više ništa. A šta je doktor Franulić preporučio? Kakva on iskustva ima?
    ovako

Pa ovako ! Dr. Franulić je rekao da je radio sa par grupa iz slovenije. Tada je radio u Puli jer u Zagrebu još nije bilo baro komore. Da bi bilo nekih rezultata dijete treba 200-300 ulazaka u komoru.To je toliko skupo da treba grupa od barem 5 djecce. Isto tako rekao je da baro komora nije zamjena za vježbe nego da može poboljšati rezultat vježbi na naćin da dijete brže "skapira" nešto što vježbama ponavljaš stotinama puta. ima li još netko zainteresiran da ode sa svojim djetetom u tu baro komoru?

sknuple1

Početno

Citiraj fegusti prvotno napisa
    Kod moje je prijateljice nekoliko godina dolazila obitelj iz Slovenije čije je dijete imalo cereb. paralizu.
    Dolazili su par puta godišnje u Pulu jer im je tu bila najbliža barokomora.
    Prijateljica mi je pričala kako su roditelji bili zadovoljni napretkom.
    Ne znam zbog čega su prestali dolaziti. Možda je cijena bila u pitanju.
    Raspitati ću se pa ti javiti.

baš me zanima kakav je bio taj napredak. koliko je dijete bilo staro daj javi

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Na žalost, nemam nikakvu ohrabrujuću informaciju. Ljudi su odustali nakon 3 godine jer je rezultat naspram uloženog truda i novca bio zanemariv.
    U početku im se činilo da se dešavaju poboljšanja, a onda je stanje stagniralo.
    Dijete je imalo oko 9 godina kada su s njim počeli dolaziti u barokomoru.
    sknuple1

sknuple1

Početno

Citiraj fegusti prvotno napisa
    Na žalost, nemam nikakvu ohrabrujuću informaciju. Ljudi su odustali nakon 3 godine jer je rezultat naspram uloženog truda i novca bio zanemariv.
    U početku im se činilo da se dešavaju poboljšanja, a onda je stanje stagniralo.
    Dijete je imalo oko 9 godina kada su s njim počeli dolaziti u barokomoru.
    sknuple1

ok hvala za sada ću ostati na vježbama u krapinskim toplicama šta mislite tko ima ikakva iskustva o vježbama tamo . do sada sam radila po jednom principu pa su me popljuvali da sam sve radila krivo. moja cura sada ima 3 godine.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

u osječkoj bolnici postoji barokomora u sklopu bolnice, tako da se ne plaća , pokušaj se raspitati na br. 031 /511-530, ambulanta

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Prijateljica ima dijete sa epilepsijom i nešta je načula za baro komoru ali ništa o tome dali dijeca sa epilepsijom mogu na te tretmane,pa ako itko zna molim vas da se javite!Hvala!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kinder prvotno napisa
    u osječkoj bolnici postoji barokomora u sklopu bolnice, tako da se ne plaća , pokušaj se raspitati na br. 031 /511-530, ambulanta
    ne plaća se za određene bolesti i stanja

http://www.oxy.hr/index.php?id=130_0_0_1_0_0

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

svugdje se cerebralna tretira ko indikacija za barokomoru

mi sm ohtjeli ici sa nasim malim zbog autizma jer smo citali kako pomaze ali na kraju nas u nl u jedinoj barokomori koja prima ovako nisu primili jer u nl kao nemaju informacija da li pomaze kod autizma pa zdravstveno to ne placa (1 tretman je 125 eura, radi se u serijama 40 ili 80 tretmana)

djeca kod kojih je primjecen pomak su radila takve serije

znam da roditelji masovno idu i irsku, idu u bugarsku u varnu jer su tamo sveucilisnu bolnicu pretvorili djelomicno u spa centar i tretman je oko 15 eura

kad sam se raspitivala za hr receno mi je da moram sama kupiti malom kapuljacu za kisik jer on ne bi pristao na maski a to navodno kosta par tisuca eura

ako ikad dobijamo 10 000 eura za trosak idemo taj tren u barokomoru

@ivons@ po netu pisu da je barokomora super za epi a znam da je danijela helc u bg epilepsiju tretirala kao razlog da se ne radi barokomora

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •