Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Neka čudna izraslina nakon epi.!?!?!

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno Neka čudna izraslina nakon epi.!?!?!

Rodila sam prije 6 tjedana...rezana sam i sve je to zaraslo i mislila sam da je sve super..do večeras. Na samom ulasku u rupicu ( ili bolje rećeno rupetinu) imam nešto kao dvije izrasline. MM kaže da mu se čini kao da se koža povukla pa je ovo ostao "višak" kod prvog šava, a mene je panika. Ne boli, ne smeta, ali je užasno!!!Ne znam da li da idem kod gin ( još nisam bila od poroda) ili da ne paničarim...

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pa ne bi li trebalo nakon 6 tjedana u svakom slučaju kod ginekologa na pregled????

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj koalica prvotno napisa
    Pa ne bi li trebalo nakon 6 tjedana u svakom slučaju kod ginekologa na pregled????
    Naravno da bi i trebam otići sljedeći tjedan, ali ulovila me panika dans kad sam ovo vidjela..

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

[zvala sam gin i naru?ila se a on kaže da su to najvjerovatnije granulacije. Znate li nešto o tome

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kod mene ostalo - na šavu. Docka mi je rekla da je to vrlo lako skinuti ambulantno, samo se podveže ili tako nešto. Ja sam rodila "davnih" dana i još nisam otišla, sve mi nekako lijeno. Docka mi je i rekla da to nije nešto hitno, da odem kad stignem i ako mi bude smetalo.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Bila sam na pregledu i kaže dr da je to ostatak himena radi lošeg šivanja iz nutra...ne bi trebalo smetati...živjelo naše zdravstvo

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj ncimpric prvotno napisa
    Bila sam na pregledu i kaže dr da je to ostatak himena radi lošeg šivanja iz nutra...ne bi trebalo smetati...živjelo naše zdravstvo
    imam i ja nesto slicno, pa ako ti viri vanka ili mijenja velicinu prema danima u ciklusu jako je zgodno, pogotovo za pokupit kakvu infekciju npr. na moru

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ja sam također imala izraslinu na šavu nakon poroda 6 mm, ali ne samo to nego sam imala i na unutarnjem šavu i to čak tri komada, 2 jezičaste i jedan bradavičasti, užas!! nisam ni znala da sam ih imala unutra! dr. me poslao u bolnicu i dali su mi lokalnu i jednostavno skinuli tj zarezali skalpelom, a ove unutra su mi samo izstrugali! nije me ništa bolilo!! preživila, i napokon sve je gotovo! uf...

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Imala sam ja katastrofa situaciju nakon nestrucno zasivene epi iza prvog poroda. (imas li mozda groznu napetost kad cucnes duboko?)
    Mucilo me sve do trenutka drugog poroda, kad sam malo pukla, pa mi je babica prije sivanja odrezala sve te viskove i lijepo i pazljivo zasila. Isti dan sam sjedila, a od onda sam kao nova.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam imala te izrasline i dr.mi ih je kemijski uništila, nekakvim premazom. Kao kad se bradavice uništavaju.

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj smedja prvotno napisa Vidi poruku
    Imala sam ja katastrofa situaciju nakon nestrucno zasivene epi iza prvog poroda. (imas li mozda groznu napetost kad cucnes duboko?)
    Mucilo me sve do trenutka drugog poroda, kad sam malo pukla, pa mi je babica prije sivanja odrezala sve te viskove i lijepo i pazljivo zasila. Isti dan sam sjedila, a od onda sam kao nova.
    imas pravo, kad bi cucnula bi mi bila neka napetost! to sam primjetila kad bi vadila robu iz perilice heheheh... e sad mi vise nije tako nakon sto sam ovo obavila!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •