Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: maxi cosi cabrio

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno maxi cosi cabrio

Moja cura sad ima 4 mj i ima oko 7 kg pa me zanima do kad treba u AS biti onaj umetak koji drži glavicu i kad otprilike remenčići idu na višu razinu. Pogledala bi ja to i u uputstvima, ali sam ih naravno izgubila

zgembo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mi imamo istu sjedalicu i skinuli smo one umetke prije svega jer je sada jako vruce i bebe se znoje ionako u AS-u a pogotovo sa umetkom
    a ako beba nema bez umetka "nagnutu" glavicu mozete skinuti

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u uputama piše do tri mjeseca.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ja ću se tu nadovezati jer imamo problem sa stavljanjem dečka od 5 mjeseci u MC C. Naime čini mi se prestrmo montirana, jer kad ga stavljamo, on se upre nogama i neda ih skvrčit, ili zapne laktovima, onda ak to nekako i uspjemo, zapne nogama za pojas koji ide preko, uglavnom mučimo se, najgore je kad spava pa ga treba stavit, probudi se s najgorom verzijom plača, ljuta sam na tu AS

lijepo molim neke tips & tricks

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Riana prvotno napisa
    ja ću se tu nadovezati jer imamo problem sa stavljanjem dečka od 5 mjeseci u MC C. Naime čini mi se prestrmo montirana, jer kad ga stavljamo, on se upre nogama i neda ih skvrčit, ili zapne laktovima, onda ak to nekako i uspjemo, zapne nogama za pojas koji ide preko, uglavnom mučimo se, najgore je kad spava pa ga treba stavit, probudi se s najgorom verzijom plača, ljuta sam na tu AS

lijepo molim neke tips & tricks
    Mi imamo istu AS i isto 5 mj., nikakvih problema. Prvo stavljam, njega u AS, onda montiram. Čini mi se da ga ti stavljaš u montiranu sjedalicu, to mi se čini jako nezgodno zbog pojasa koji ide iznad nogu.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

da, stavljam ga u montiranu as. kako je bez baze, jedino je tako mogu dobro i čvrsto zategnuti.

kako će tek za par mjeseci biti, ne znam.
    Danas se vozio u BC Creatis fix i puno je bolje, sjedalica je lijepo zaobljena i u boljem ležećem položaju i pojas ide ispod AS

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nemamo ni mi bazu, uvijek montiram AS s njim unutra. Stvarno nije problem, ne kužim kakve to veze ima sa zatezanjem, probaj.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Budući da već koristite predmetne auto sjedalice, molim savjet. Kupili smo unaprijed crnu stolicu na koju je naljepljena velika naljepnca. Probala sam je odlijepiti, ali jednostavno ne ide. Nekako mi se čini glupo i nehigijenski da bebač drži glavicu pored naljepnice. Da li je netko imao sličan problem?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

o kojoj se naljepnici radi? jel' ona WARNING? ne sjećam se da je na cabriu bilo nekih naljepnica, a pogotovo da su bile problem. jel možeš poslikati tu nalju da vidimo?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

e da, i u cabrio se prvih par mjeseci koristi onaj dodatni jastučić oko glave pa je onda glava bebaća samo okružena tim jastučićem a ne i naljom.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da, mislim da je WARNING naljepnica. Znam da je dosta velika i pored bebine glave kad se skine uložak za najmanje (stolica kupljena ranije i spremljena kod svekrve).

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ta naljepnica nije ni predviđena za skidanje jer upozorava na nešto strašno važno što treba uvijek biti u vidu, možda kad prerastete ovu AS nekome prodaš, pokloniš- i novi korisnici moraju znati za to upozorenje vezano za montažu AS na sjedala s airbagovima... .
    Neće bebaču ništa biti od naljepnice, ne brini.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ta naljepnica je nekako otisnuta na meterijalu i ne skida se. Nama se ni u pranju nije ofucala.
    A nije nam niti smetala.

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mene zanima da li je netko naručivao kod nas u RH navlaku za Cabrio. Imam autosjedalicu od Bubice i htjela bi je koristiti i za drugo dijete ali je navlaka skroz izblijedila. I sad bi ja kupila novu. Znam da ima onih ljetnih kupiti u TL, ali mene zanima da li se original može naručiti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •