Moje dijete je primalo osobnu invalidninu od 1000 kn da bi nam socijalna radnica(čitajte-vanzemaljac),da se ne izrazim gore,prije Božića je smanjila na 500 kn,jer moje dijete provodi više od 4 sata u ustanovi,točnije na Goljaku.Taj zakon postoji od 1997 godine,ali njen odgovor na moje pitanje kako to je bio da ih pritišću neki sa vrha Ministarstva rada i socijalne skrbi.I jako brzo točnije, expresno, su mi je smanjili na 500 kn kad su poslali dopis na Goljak da provjere da li moje dijte ide gore i koliko.A problem je u tome što je program Goljaka 8 sati.A druga djeca koja su također u prijevozu s mojim sinom i koja također borave koliko i on na Goljaku i dalje primaju 1000 kn.Kao nisam smjela reći da mi dijete ide na Goljak,morala sam lagat.A socijalna radnica se nije ni udostojila da upozna moje dijete koje je dolazilo za 10 minuta doma.Nije čak ni upitala kako je i ostalo što bi trebao jedan socijalni radnik da napravi.Tad sam shvatila da oni definitivno rade za državu i svoje bodove,a nisu tu radi nas.Čak sam tražila ponovnu reviziju da se napravi i da ako smo svi ravnopravni pred zakonom,da se tako i ponaša,nisam dobila odgovor.Čak ni na žalbu koju sam poslala u roku 15 dana koji je zakonski.Prošlo je 7 mjeseci,odgovor na žalbu nije do danas stigao,a moje dijete i dalje prima 500 kn,a ostala djeca koja se s njim voze i borave na Goljaku i dalje primaju 1000 kn.Ja bi voljela da mi neko pomogne da nađem odgovor na pitanje u čemu je problem i koja je kvaka u svemu tome.Hvala