-
Osoblje foruma
osjecate li dobre vibre u skoli
naslov je cudan
ali osjecate li povezanost djece sa skolom?
u i. skoli je jucer bila priredba povodom dana skole i super mi je bilo gledati ne samo one koji su izvodili program nego sve one koji su bili u gledalistu, sva ta djeca su skandirala, pljeskala, veselila se bucno kad je ravnatelj citao imena ucenika koji su poosvajali nagrade na takmicenjima, sto od fizike pa do akrobatskog rokenrola, kako su pljeskali uciteljicama koje su nagradjene nekim nagradama... pa svima koji su izvodili predstave ili pjevali
govorim o ucenicima starijih razreda
ja se sjecam samo jedne takve manifestacije u svojoj skoli i to je bilo presvecano, kruto i sa redaradi pljeskom a sa hrpu ismijavanja odozada, a ovo mi je bilo tako nekako prijateljski, toplo i povezujuce.
i. skola je mala skola, ima po tri razreda i radi u jednoj smjeni, mozda to doprinosi povezanosti, ali osjecate li slicno u svojoj skoli?
uvijek sam skole zamisljala ko crne rupe, kad pustis dijete blizu, gotovo je, ali ova godina me stvarno ohrabrila, a i ovaj jucerasnji dogadjaj mi je pokazao kako ustvari malo vjerujem u djecu (tudju stariju djecu
), valjda su krive stare rane od bulinga
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma