Odavno nismo, pa ja evo pozivam sve koji su raspolozeni za druzenje sljedece sedmice, vi izaberite termin i mjesto![]()
Odavno nismo, pa ja evo pozivam sve koji su raspolozeni za druzenje sljedece sedmice, vi izaberite termin i mjesto![]()
Ja mogu bilo koji dan poslije posla.... Vidimo se![]()
ja bi rado ali malo sam podalje od sarajeva![]()
![]()
pa ako hercegovke budu spremale kavu tu sam![]()
I ja bih rado, ali daleko ste mi![]()
Za mene rezervisite jedan termin u julu :D
Draga kada budeš dolazila obvezno se javi jer sigurno dolazim na kavicudee-dee prvotno napisa
![]()
A štose tiće sadašnje kavice vidjet ćemo kada je i ako ne budem u Zg dolazim i ja.
svakako i to ubrzo....ia30 jel tako?,a nije nama daleko ni STmaja8 prvotno napisa
džezva, fildžan, kahva, rahatluk...
![]()
![]()
![]()
bilo gdje da krenem
o tebi sanjam
putevi me svi tebi vode
čekam s nekom čežnjom
na svjetla tvoja
sarajevo, ljubavi moja...
(jednog dana ću i ja opet tamo!)![]()
Jel moze cetvrtak oko 17:00, za mjesto se mozemo jos dogovoriti,hajmo cure javite se
Ja sam za...lokacija ne bitna...vrijeme OK +15 min![]()
Cure, ja bih da popijemo jos jednom kafu sa Sarajevom dok je 2u1. Ja idem na more i vracam se u petak, pa ako ste raspolozene - dogovorite bilo koji dan i vrijeme iza petka da se malo vidimo i prebrojimo koliko nas je sad. Nismo dugo. Pusa svima.
rado bih s vama , ali iz Tuzle mi nigdje nije blizu. Dosla bih i maksuz da ne radim
ja sam za, mozemo se dogovoriti i sms-om, ne odgovara mi jedino pon. i srijeda od 17:00 do 19:00 je tad mi je trudnicki tecaj, pomalo se vec pripremam za poroda. Hajmo cure nismo se odavno ni cule ni vidjele
Ali nemojte ovu narednu sedmicu dok sam ja na moru!
ajme, ja bi tako rado došla na ćevape.
prave , sarajevske, kod zelje...
mmmmm........
uzivajte, pozdrav iz zg!![]()
Uživajte! A ja se sve mislim ma di je onaj strašni pilić od Sarjevo nestao.
znaci, mozemo svaki dan osim od ponedjeljka do nedjeljewonderwoman prvotno napisa
![]()
ja sam za, a i Zaza jevidimo se onda u septembru aBd
![]()
fakat, sta se desilo sa mojim pilicem :?
Pa tu ti je, vidi se. Super mi je sladak, baš mi ga je drago opet vidit, to mi je jedan od najdražih avatara.
hm, ja ga maloprije nisam vidjela, mora da me udarila ova vrucina u glavu. Inice, kako ste mi ti i bebac, nisam stigla sve da procitam, bila sam na odmoru a malo i na bolovanju tako da mi net nije bio dostupan, nadam se da cu uspjeti sve da pohvatam![]()
Ja se vratila. I vidim, niste se nista dogovorile.....
Evo ja zakazujem nedjelju predvece u Palmi. Ima li zainteresovanih?
ja vise ne znam ni koji je datum danas...hahah jel ovu nedjelju 2 -og sep?
ja ne mogu garantovati za vikend. radni dan?wonderwoman prvotno napisa
Moze i radni dan, samo reci. Ja sam od Palme 100 m tako da mogu doci kad god ste tu u blizini na jednu kaficu.
pozz
Ja sam na odmoru, tako da je meni i ponedjeljak OK, ako tako svima vise odgovara. Oko 6?
Ponedjeljak super, samo je 6 malo nezgodno, radim do pola 5, pa ne znam sta bih u medjuvremenu, moze li Palma u 5?
A jesi komplikovana...... eto onda, ponedjeljak u 5.
sta cu kad zivim na selu a radim u centruwonderwoman prvotno napisa
![]()
onda, sto se mene tice - dogovoreno! javicu i Zazi![]()
Moze li utorak, kao sto sam vam vec rekla ja ponedjeljkom i srijedom imam trudnicki tecaj od pet do sedam, tako da u ponedjeljak ne mogu nikako?
eto ti Wonderko, nisam samo ja![]()
Sarjevo, sto se mene tice, moze komforno![]()
Super, ako se ostale cure slazu onda se vidimo u utorak na istom mjestu u isto vrijeme?
OK, OK, ako niko drugi, barem sam ja nagodna![]()
bila bi i ja nagodna na godisnjemwonderwoman prvotno napisa
![]()
Zaza ne moze, ide na put, pa cemo s njom neki drugi put![]()
eto dozvaste i mene. hvala za obavijest na sms i pp!
jedva cekam da vas sve vidim, ooooootkad nisam.
:D
znaci utorak u 17:00.
Super, znaci za sad nas je 6!!! Moramo traziti veliki sto.
Vidimo se :D.
Racunaj i da je Sarjevo 2u1, a i za mene planiraj mjesto i po![]()
Ja se obradovala kad sam vidjela ponedjeljak al posto ste promjenile na utorak ja necu moci iako imam zelju da vas sve upoznam jer ste mi sve pomogle svojim iskustvom i voljom za majcinstvom
.Ako stignem ipak cu se pridruziti.
Dans sam primila 5 komada i nije bilo bas prijatno, 4 menopura i 1 decapaptyl,posto putujem u Maribor u nedjelju ako neka ima neki savjet molim da mi napise,malo sam se uplasila,hahah velika cura a trema po cijeli dan.
Hvala
Cao svima
Lolla