uh...di da počnem....
meni dan kreće oko 07h-buđenje k za vrtić,oblačenje moje,njeno,redovito prepucavanje oko onog što će obući, pravim doručak mm(to je često puta jedino što mu "kuham" jer radi od 08-20h,21h,00h....)
budim janu,presvlačim,nekad se sama probudi ranije pa ju podojim,a ak ne,malo čeka...žurimo autom u vrtić jer je u
8h-doručak,kupim kruh ili sl.pa jurim doma dat doručak starijoj,pokupim veš sa štrika,slažem 90% bez peglanja,vadim novi iz mašine,razgrnem,vadim suđe iz druge mašine,dam jesti mačku,sebi neš s nogu napravim(med na kruh i capuccinno)-uglavnom to vrijeme za veš je jana na meni ili je u kolicima pred akvarijem koji ju zabavlja 5-10 min.
oko 11 krećem s ručkom,da a. stigne prije škole,
oko 13 ju vozim u školu,pakiram janu,vratimo se pa jedem ja,peglam,brišem kuću-pod jer jana mrzi zvuk usisavača,pa
oko 15h po k.u vrtić,opet pakiram janu,pa nazad kući,pa
oko 17h po a. u školu,naravno s k., janom....pa zadaća,večera curama,tuširanje,pranje,.....i
oko 22h-uspijem udahnuti,sjesti...
još samo da ubacim u dan oko 6-10 dojenja,par prasvlačenja i naravno da janu stalno nosim i dok kuham i kad peglam

i dok idem po 50 stepenica od potkrovlja do auta bar 4 puta dnevno...
još k. ima 2xtj.balet od 16-17h,a. ima 2xtj.od 18-19h tenis,ja do dr.,....tako da se najčešće jana doji u autu dok nekog čekam da završi s aktivnostima

nema bolovanja!odmor je vikendom kad ne trebam voziti 4-5 puta,ali mi cure ispune dan
mama,sveki,prijatelji....svi su 250km dalje...
još odbrojavam 2tj. škole,vrtića... :D :D
a šta sve još stignem od 22-00h....
:D
http://public.fotki.com/ribica-tina/neki-moji-hobiji/ :D