Više stvarno ne znam što da radim u sli?noj situaciji jer vidim da nema smisla...
Naime, on kad se naljuti ?esto baca stvari... ok, kupili smo slikovnicu 'Zašto sam ljut' i razgovaramo, razgovaramo, razgovaramo, ali mi se ?ini da su pomaci mikronski.
Današnja situacija - iz ?istog mira bacio je moju pidžamu na pod, a onda i svoju i naravno, obavijestio me: 'Bacio sam'. Bez ljutnje sam mu rekla neka to podigne jer je pod prljav, ali ništa, pravi se da me ne ?uje (ak ja u toj situaciji podignem, onda on ionak baci pa ja poludim i na kraju završi da ja vi?em, on me ignorira i meni bude užasno bed, a pomaka nikakvog nema, a nemam niti ideja što i kako), ali u sebi lagano kipim pa iza?em van iz sobe, a nakon nekog vremena do?e i kaže kako je izgulio sli?ice koje sam mu polijepila po vratima (nacrtala sam mu hrpu likova iz crti?a s window colors).
Onda sam se skroz rasrdila (bezveze) i zgulila mu i ja njih nekoliko, kad ih ve? ne želi. On mrtav hladan, a ja se rasplakala od nemo?i i jada
![]()
(trebam li napomenuti da je on kulerski izašao iz sobe i otišao se igrati, bez ikakve rije?i, pitanja, i?ega...)
Nemam pojma kako da se postavim jer da imam neko suvislo rješenje vjerojatno ne bih pošizila i to bi imalo nekakvog smisla. :? :? :?
Kad globalno sagledam, stvarno je ok, i 95 % vremena je bez konflikata ili uspijemo nekako igladiti stvari, ali zato ovih 5 %![]()