-
POZITIVNA JE!
Evo drage moje od danas sam i ja službeno Trudnica.
Zapravo još ne mogu vjerovati, ali izgleda da je to to, pa evo nekoliko riječi o našem trnovitom putu:
Nakon nekoliko godina doslovnog dubljenja na glavi, shvatili smo da stvarno trebamo pomoć.
Dolazimo na SD gdje provodimo 2,5 godine, 4 IVF-a prirodnjaka i ništa.
Inače dijagnoza:29 god, JA neprohodni jajovodi,29 god, MM oligoastenozoospermija.
Čekajući inkubator za SD, odlučujemo se pokušati privatno.
Dolazim na razgovor u IVF-kliniku kod dr.Tomića.
Terapija je nešto drugačija nego na SD.
No ja sam i sama pokupila hrpu stvari po forumu koje su pile cure pa su ostale trudne, pa eto upalilo i kod mene. 1.IVF stimulirani.
Toliko za sada, svima vam želim da što prije napišete priču kao ja.
Šaljem vam svima milijun zaraženih vibrica,posebno mojoj šogorici čekalici bete Paoli i čekalici postupka Šuški
-
-
-
Vauuuuu vauuuuuuuuu vauuuuuuu svaki dan nova trudnica!
To je super vijest, baš super super lijepa vijest! Sretno u slijedećim mjesecima divnog iščekivanja!
-
-
Čestitke i od mene!
Ako ti nije problem napiši kakva ti je bila terapija
-
-
ČESTITAM
-
Hvala na čestitkama.
Ja sam ti inače jedna od onih sretnica kojoj su još u 11. mj na SD uvalili stare lijekove, pa sam ih odlučila potrošiti prije nego im istekne rok (5/2007).
Terapija: od 1.dc Suprefact spray 3x1 u svaku nosnicu
od 2.dc Menopur (ukupno 20 sam primila)
11.dc Choragon
13.dc punkcija
16.dc transfer
danas mi je 13 dan od ET,jučer mi je već bio pozitivan test, a još nije ni vrijeme za M.
-
Opet sam zaboravila napisati najbitnije:
Mislim da je ovakvom rezultatu bitno doprinjelo i to što sam pila sok od cikle koji garantiram zadebljava endić (meni je već 11.dc bio 12mm!) i svježi sok od naranče(po 3 kom dnevno) i najbitnija stvar Kalov "Beyond Ginko Biloba".
Zaboravila sam napisati da smo dobili 8js, od toga se 5 oplodilo, vraćena su mi 3js osmostanična, znam da je gotovo nemoguće al nekako se potajno nadam da su svi još tu.
-
-
:D :D :D :D :D :D ČESTITKE
-
Čestitam od
-
-
-
-
Bravo!
Iskrene čestitke
:D
-
-
Čestitam i viruse trudnoće molim.....
-
-
-
Cestitam!!!!!!!
-
-
Bravo, iskrene čestitke
-
Pozdrav pinkici i BRAVO za uspjeh!!!
-
Čestitam od srca i želim ti ugodnu trudnoću! :D :D :D
-
-
-
Čestitam,pa ovo je ludilo koliko trudnica. :D
-
:D :D :D :D :D sjajno,sjajno,sjajno- kakvo zzagrevanje za leto sve same trudnice, ima na jesen da ispraznimo ovaj forum.
sretno i opušteno
-
Čestitam
!
-
Joj predivne vijesti, čestitam :D
-
Čestitam trudnice :D
-
-
-
-
Super, cestitam,
Ja sam imala slicnu stimulaciju kao i ti, samo sam primala jos i gonale uz menopure i sprejic. Jako mi je drago, mazi busu i javi nam beticu
-
Jeeeeeeeeee! :D Samo zbog ovog sam večeras zavirila na forum. Bravo, bravo, bravo! Šaljem sto pusa!
-
:D Čestitam!
-
-
-
-
-
-
vibram da bude vesela trojka...
-
-