Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: sumnje i skrivena kamera na tetu čuvalicu (ponovno)?

Lubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

joj da, zaboravila sam reci da vise ne radi kod nas

ma nema tu puno filozfije, bitno je ići u korak s vremenom a svejedno uspjeti održati zdrav razum.
    pusa svima,
    i'm done here

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

možd sam ja čudna, al meni je snimanje na poslu fantastična i više nego opravdana stvar. da imam čuvalicu, svakako bih ju snimala, naravno, uz prethodno upozorenje. osoba koja nema niš za sakrit se neće usprotivit tome. meni npr. uopće ne bi smetalo da me snimaju ako imam namjeru raditi kak spada. kad ću jednog dana imat svoju firmu, također ću uvest videonadzor posao je posao, privatnost se ima doma.
    evo bivšem postavili videonadzor, dobio je živčani slom. jadan, sad nemre spavat na poslu, surfat netom cijelo vrijeme i besposličarit

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ha, lako je uopćeno govoriti o tome da je ružno snimati, ali što sam ovdje pročitala naježila sam se - da ne priča s djetetom cijeli dan, tuče ga po ručicama i slično..

mi nismo snimali iako smo pomišljali, nije bilo nikakvih znakova da bi trebali biti zabrinuti, ali mi je trebalo preko pola godine da se malo opustim i donekle počnem vjerovati teti čuvalici

netko je napisao da bi angažirao 50 odvjetnika da sazna..ajmo se vratiti u realnost, to je u konkretnoj nam državi besmisleno, a šteta je već napravljena..pod pretpostavkom da se ikad sazna

apsolutno shvaćam one koji na to pomišljaju ili koji su to i napravili.. samo kad se sjetim onih pedofila u Španjolskoj, roditelji na poslu, a oni siluju šestomjesečnu (!?) bebu i to snimaju..pa dajte molim vas, djeca su ipak prije nečijih osjećaja, zašto bi se štitila privatnost osobe koja zlostavlja dijete..naravno da ni ja ne bi voljela da me netko potajice snima, i ovo nije crno-bijela situacija gdje će svi ispasti dobri, ali čovječe, pa da mi netko doma tuče i vrijeđa dijete, a ja to još plaćam, uvjerena kako radim najbolje..ne znam

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •