Imamo svjetlo u hodniku i otvorena vrata, tako da se "vidi" po sobi.Olivija prvotno napisa
Kad je bilo mala ostavljali smo upaljeno, jer je bila u Domu tako navikla (tamo se nikad ne gasi svijetlo) i nekako je ostalo... I meni odgovara da kad se probudim u noći skužim u kojem je djelu kreveta. Probali smo jučer ostaviti i veliko svijetlo u sobi, ali.. nije pomoglo. Jednostavno se bojala. Dok smo joj pričali priču slušala je, ali bi odmah potom htjela otići, počela plakati i uputila se "dolje".
Idemo preko produženog vikenda na Pag, pa se nadam ako ne prije, da će dok se vratimo biti manje uplašena. Ne želim je "tjerati".

8) )
za novi "ljetni" avatar! Jedva čekam da se mi vratimo s mora pa da ja ažuriram naš. Inače, naravno, Ema je prava velika cura. Ivor još ni jedne razumljive riječi, samo nešto hm na svom jeziku. Uspavljivanje, uf... bolje je bez mene, ali isto nije baš lako.
a ni ja nisam baš znala šta bi - možda sam je mogla položiti na trbuščič pa probati "plivati" malo?
sjećam se da ste i vi imali kindić spojen na vaš krevet. jel još uvijek tako? jer mila se nekad sama odkotura u svoj kindić a nekad ne i tako ostane u našem krevetu (češće). ako je ja krenem prebacivati nije zadovoljna jer ju razbudim...
i baš mi je drago da vam je veselo u novom gradu i novom domu!
nakon 10 dana. Javim se u utorak. Pusa svima