Ivoru je mjesec - "mam"Koko prvotno napisa
znači jedna od varijanti "mama"! nije daleko otišao hehe
Ivoru je mjesec - "mam"Koko prvotno napisa
znači jedna od varijanti "mama"! nije daleko otišao hehe
znači, mjesec je definitivna fora! :D
Gabu je mjesec još uvijek: u - k'o i sve ostalo! Ali bio mi je presladak kada ga je skužio, kao i prve zvijezde 8)
Bila danas teta čuvalica na par sati: mama je prezadovoljna, veli da se ne moram brinuti i da će sve biti ok. Čak je s njom i htio ići van kada je ona krenula doma :shock: Eh to moje dijete - nema dana kada me ne iznenadi!
Koko, meni je savršeno promatrati svijet Ketinim očima, vidjeti kako "male" stvari mogu fascinirati..
Mala, mogli bi onda drugi tjedan jedan dan predvečer dejt u nekom parkiću (tipa Bundek), da se malo okupimo prije godišnjih. Ja još ne znam ni kad ćemo točno, kamoli gdje..
Može, dogovorit ćemo se. Jedino kaj je meni Ivor već oko 20h mrtav umoran i jedva izdrži kupanje pa spavanacsanja74 prvotno napisa
tak da nećemo moći baš prekasno...
Oli, super za tetu čuvalicu! I mi ćemo preko ljeta imati "zamjensku" neko vrijeme.. isto se moramo uštimati. Koliko ćeš joj platiti? Ja bi sad s novom tetom čuvalicom
Keti obožava mjesec.. već popodne ga uočava, pokazuje i komentira, kao i prve zvijezde. Sve mislim da bi joj mogli pričati neku priču sa mjesecom, da bi joj bila fora.. A trenutno nam je glavni lik "straaašaaan vuk".![]()
I Patrik je skužio mjesec ali je i on "to" kao i sve ostalo. Iako,iskreno mislim da još nije siguran šta je mjesec a šta ulična rasvjeta.![]()
Curke, kakvi su vam bebači u autu? Bore li se sa autosjedalicama. Nama je svako putovanje katastrofa ma koliko kratko bilo. Hoće iz sjedalice i gotovo. U tome mu ne popuštam nikada pa mislim da ga zato još više ljuti.
Oooooooj. Kako ste cure?
Prvo da se ispričam što me nije bilo dugo. Jaaaaako dugo.
Mi smo trenutno kod mojih u Šibeniku i samo se kupamo jer je more jako toplo. Dobro smo pocrnile i odmaramo se.
Ja napokon završavam s ovim doktoratom, 2.7. imam obranu doktorata u Zagrebu. I poslje cijelo ljeto za zabavu i proslave. Iamti ću više vremena za vas. Ako koga bude jeti na forumu.
Vidim zadnje pitanje o autosjedalici. Meni je Ana super. Zadnjih par vožnji jednostavno sjedi i nešto kao priča samnom dok vozim, pa gleda kroz prozor. Ja inče sama s njom često idem na relaciji Split-Šibenik i jako mi je bilo važno da kad krenem na put da ona zaspi i da mogu mirno voziti. I tako bi uvjek planirala da krenem kad je njoj vrime za spavanac, oko 10.30 - 11.00. E sad je ona promjenila uru za spavanac, sad je to oko 12.30. Prije neki dan smo krenile iz Splita u 9.00 jer nisam mogla čekai do te ure jer je bilo jako vruče. A Ana je lipo cili put gledala kroz prozor. BAš je bilo super.
Inače kupamo se i danas se kupala sa narukavljem, malo je mora popila ali bez lača i panike. Obožava se kupati. Imam osječaj da će brzo skužiti kako se pliva.
Pozdrav svima
EVo novi avatar: Moja mala ribica.
I nešto novih slika: http://public.fotki.com/jelenap1/18-...i-drugo-ljeto/
O Jelena :D povratnice stara! Čestitam na skorom dovršetku doktorata! Ana je tako porasla - slatkica - već prava curica!
Mi smo isto o.k. s vožnjom u autu: sjedalica je dovoljno visoka da gleda van kroz prozor pa mu je to super. Naravno, ako idemo negdje gdje vozimo preko sat vremena, onda ja moram biti iza jer mu onda ipak postane dosadno.
Imamo raznih faza. Skužila sam još davno da je bolje kad sjedim naprijed.mama marela prvotno napisa
Zabavljamo je, ili se zabavlja sama neko vrijeme.. čita slikovnice, pjevamo dječje pjesmice, pričamo, škakljam je po nogicama..
Imamo i faze "urličem", ali odmah pokušam zaokupiti joj pažnju, i ne ostavljamo je plakati. Uglavnom nam uspjeva..
Veća putovanja planiramo u vrijeme kad bi K. mogla zaspati..
jelenap, lijepe fotke. baš volim vidjeti kako nam klinci rastu..![]()
jelenap, kakve divnee morske fotke...i mi bi na moreeee... mila isto kaže sama "na more!" a bili smo jedan vikend tek (ali nezaboravan, izgleda!). probat ćui ja s leptirićima na rukicama sljedeći put. jer nismo joj stavili ništa taj vikend slavni ali nije sama znala šta bi - došla je do pazuhića u more pa natrag. mi ju nismo ništa forsali nego kako se njoj prirodno htjelo da joj se ne bi nešto zamjerilo za prvi put...ali obožavala je!
i jelenap - cestitke na skorom doktoratu! bravo!![]()
mama marela, što se tiče AS - Mila svoju jako voli - baš joj je udobno imam osjećaj! Maxi Cosi PrioriFix. AS koju smo imali prije te nije baš mogla dugo bez gunđanja...ali ovu baš voli od početka! nekad napadne mama-sika-mama-sika pa ju vadim da ju nahranim i pomazim pa opet natrag. ali rijetko je to. a kad zaspi, možemo ju spustiti u poluležeći položaj što je isto dobro da se onak ne objesi glavica kad zaspi...
sanja, i ostali obožavatelji i obožavateljice mjeseca - mi smo kupili u knjižarici nekoj onu priču-muziku u obliku mjeseca kaj se objesi na kindić i od tad je "mese" glavni! tu pričicu joj pričam (već ju znam napamet pa ne čitamo višei voli pjesme s mjesečevom tematikom - ona stara magazina mislim "mjesec, mjesec je pobjegao jutro je, moramo i mi..." 8) i razne zagorske "blijedi mjesec zagrlio zvijezdu danicu..."
![]()
Nije mi palo na pamet da bi moglo biti do vrste AS. Ovu smo dobili na poklon i nisam baš zadovoljna,ionako smo je mislili mijenjati i ovo je još jedan razlog za. Baš sam i gledala tu Maxi Cosi.Znači,preporuka je za?!
Sada kada napokon nisam više turbo napeta zbog Eme mogu se skoncentrirati na moje Zimskice.
Vi pričate o šišanju a ja Emi još uvijek nemam kaj ošišati. Ali na moru joj je kosica skroz pobijelila.
Magriz – Fran je premedeni. Hmmm, kad počinješ primati bračne ponude za njega.
Mala – baš super za bolje spavanje. Samo puno strpljenja i sve će doći na svoje.
Koko – Ema isto ludi za mjesecom samo što ona misli da je to velika lopta pa viće „Opta, opta, baci, baci“
Oli – Super za tetu čuvalicu. Znam da ti nije bilo lako. Baš mi je drago da je sve super prošlo.
Sanja – Strašni vuk je i nama fora. Ema najviše voli kada joj čitamo „prilagođenu“ Crvenkapicu pa se uvijek smiju slikici sa vukom gdje je obućen u bakinu spavačicu.
Mama Marela – što se tiće autosjedalice Ema je super onih prvih maksimalno 2 sata. Jer ona obično zaspi odmah i spava cca 2 sata. Nakon buđenja postaje nočna mora. Tu i tamo ju zna zabaviti CD od Jacques Houdeka ili ako joj damo da nešto papa.
Jelenap – Falila si nam. Čestitam na doktoratu. Super za malu plivalicu.
eh da, Oli, zaboravila sam pohvaliti Gaba za tako jedno cool ponašanje s novom tetom čuvalicom. ne mogu si zamisliti da bi Mila tako išla s nekim novim... ali ko zna? inače, Oli, ženo Fifi dilera 8) vratio se MM iz svoje rodne danske i donio Milici šator Fifi! mala se raspametila i bila budna do ponoći!!! mislili smo da će zaspati u šatoru a tata kreativan se dosjetio d abi mogli šator staviti u njen kinderbet pa da bi možda zaspala takoja sam se već vidla kako se usred noći moram uvlačiti u šatorčić i dati siku...
tako da je ostao na podu u sobi, za sad!
i mama marela, još jedna detalj iz iskustva s AS - skroz slučajno smo otkrili da kad stavimo neki rap, tipa 50 Cent :shock: Mila upadne u stanje meditacije totalne u AS i može gledati satima kroz prozor ili nešto pjevucati usput! 8) za ne vjerovat ali istina. i voli jako od TBF-a "malo,malo,malo sam maka" to zna i izgovoriti sve u komadu 8)
Koko legendo! Odvalila sam sad na TBF! Šatori stižu ovaj tjedan u ZG pa ćemo i mi uzeti za sebe jedan!
Inače - kreće im nova serija/igračke i sve što ide uz to za male dječake: Traktor Tom. Vidjela sam pilot crtić i jako je zgodan i već vidim da će Gab postati ovisnik o tome.
Nije baš da slušam rap ali za malo mira u autu spremna sam i to podnijeti.Ali ne mogu zamisliti da će moj Patrik tako pjevati. Mislim,znam da hoće ali kada više? Bravo za malu pjevačicu,već sam zamislila kako to zvuči. Slatko!
mama marela, probaj pa javi rezultate eksperimenta![]()
oli, traktor tom je jakooo poularan u danskoj i znam, da ga ti nasi tamo mali nećaci obožavaju! hura za firmu TM-a :D
haj. Hvala na čestitkama.
Mi u autu slušamo samo rokiju, i to najviše Metallicu. Ana je već u drobi mahala glavom![]()
I sad voli i u autu slušati našu muziku i normalno zaspe uz Metallicu ili nešto slično, čak plješće i pleše. Dok je bila mala kad ne bi znali kako je uspavati pustili bi sa mobitela neku pismu od metallice i ona bi zaspala.
Eto mala ROKERICA, na tatu i mamu.
Danas smo se ponovo kupali cili dan, tako da Ana nakon jutarnjeg kupanja, zaspe ko top oko 12.00, a navećer nakon ostatka dana oko 20.00 i ni makac do jutra.
Čitam da vam je prikipilo i da počinjete odvikivati dicu od nočnih podoja. Izgleda da je meni prvoj prikipilo. Samo naprid cure, malo se treba poučiti ali kad budete vidile rezultate svoje i bebine muke biti će te jako zadovoljni. Ana sad spava sasvim normalno bez buđenja cilu noć ooko 11-12 sati spavanja u komadu. Da mi je to neko reka prije po godine da ću uspit, jooooj. Stvarno je sad super. I cure samo naprid, biti će to sve super.
Naučiti ćete ih.
Dobro jutro curke! Vidim da se o glazbi razgovara. Ema naravno obozava svu djecju glazbu ali od nasih favorita joj najvise pase Hladno Pivo. Na mobitelu od MM vec sama zna stisnuti da joj Mile pocne pjevati i onda si stavi jednu lego kocku na desni palac i jednu na lijevi palac pa tako sa rukama u zraku plese kao luda.![]()
hm, noćno sikanje...nije mi velika tlaka ali i ja bi rado da mili spava cijelu noć kad vas čitam...vi zadnje na odvikavanju, kako ide? oli, ti si rekla da ga umjesto sike nosaš - kaj se nije sad onda naučio na noćno nosanje naokolo (to mi je još manje privlačno)? mala, kako ivor napreduje? jesi se vratila u spavaću?
meni se čini da bi mila tako rado sama spavala a ne zna kako i ja ne znam kako da je naučim. ona se sama namjesti u svoj kindić čak i tamo se jadna gnjezdi, gnjezdi, guzom mrda lijevo desno tako je slatka, pa kaže "nuna" (ili spava) pa počne hrkati kaoali ništa jadna, ne zaspi i onda izgubi strpljenje pa počne cendrati...i kaj onda? sika. svizac, daj ti meni objasni kak to ema samo zaspi??? :?
Koko - ja ga ne nosam - samo sam ga milovala i ljubila - i mogu vam reći da više ne protestira. Zaspe oko 8-9 pa do negdje 4 je bez buđenja, onda ili hoće k meni u krevet ili je žedan, pa popije vode (nakon što traži sike), nastavi do cca 6 a onda tek navali na cicu.
Ja se puno bolje osjećam otkako imamo takav ritam. Doduše još uvijek ga uspavljujem cicom, no to mi nije problem jer ne traje dugo.