Tashunica, bolno je uvijek, neovisno o dobi. Ima muškaraca kod kojih se to nikad samo ne provuče skroz pa imaju kasnije problema. No, nema ih toliko da sad skoro svako dijete treba na silu povlačiti.
Baš mi je nedavno jedna poznanica pričala kako su bili na tom povlačenju kožice sa malim od 4 g. Sam postupak je bolan, bez obzira na lok.anesteziju, a kasnije, svako piškenje je živa trauma.
Ponavljam, ako stvarno treba onda ok, ali moje je mišljenje da se i u to čovjek previše upliće. Priroda u večini slučajeva napravi svoj posao do kraja![]()
Danielu smo svaki dan navlačili i čistili, imao je skroz zatvoreno, jedva da je piškio. Imao je nekoliko jakih upala kojih se ne želim ni sjećatiSada je više-manje ok. S jedna strane mu se ne povuče skroz pa piški u stranu ali ga ništa ne boli ni kod pišanja ni kad mu se ukruti. On je veliki pa si ga sam "servisiea" kad se tušira.
Manuelu ga uopće ne diram. Probala sam jednom, iz znatiželje, povući i ide mu skroz dole. Čistim mu tu i tamo i nema nikada nekih nakupina. Do sada nije imao niti jednu upalu.
Po meni, čim manje diraš, manja je vjerojatnost da bakterije i prljavština ulazi unutra, pa tako i da se upali.

Sada je više-manje ok. S jedna strane mu se ne povuče skroz pa piški u stranu ali ga ništa ne boli ni kod pišanja ni kad mu se ukruti. On je veliki pa si ga sam "servisiea" kad se tušira.
Odgovori s citatom
ima vodu u jajčekima...to su mi rekli u bolnici,i rekli su da če se to povuči...kad samo išli na kontrolu pedijatar je rekao da nije to ništa,nije spominao nikakvo dizanje piše prema gore kad se pelena oblači..pa čak mi je rekao da mu netrebam ništa kožucu navlačit...da če to on obavit kad če napunit 1god...