Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: muška beba

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Tashunica, bolno je uvijek, neovisno o dobi. Ima muškaraca kod kojih se to nikad samo ne provuče skroz pa imaju kasnije problema. No, nema ih toliko da sad skoro svako dijete treba na silu povlačiti.

Baš mi je nedavno jedna poznanica pričala kako su bili na tom povlačenju kožice sa malim od 4 g. Sam postupak je bolan, bez obzira na lok.anesteziju, a kasnije, svako piškenje je živa trauma.

Ponavljam, ako stvarno treba onda ok, ali moje je mišljenje da se i u to čovjek previše upliće. Priroda u večini slučajeva napravi svoj posao do kraja

Danielu smo svaki dan navlačili i čistili, imao je skroz zatvoreno, jedva da je piškio. Imao je nekoliko jakih upala kojih se ne želim ni sjećati Sada je više-manje ok. S jedna strane mu se ne povuče skroz pa piški u stranu ali ga ništa ne boli ni kod pišanja ni kad mu se ukruti. On je veliki pa si ga sam "servisiea" kad se tušira.

Manuelu ga uopće ne diram. Probala sam jednom, iz znatiželje, povući i ide mu skroz dole. Čistim mu tu i tamo i nema nikada nekih nakupina. Do sada nije imao niti jednu upalu.

Po meni, čim manje diraš, manja je vjerojatnost da bakterije i prljavština ulazi unutra, pa tako i da se upali.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Pliska prvotno napisa
    Tashunica, bolno je uvijek, neovisno o dobi. Ima muškaraca kod kojih se to nikad samo ne provuče skroz pa imaju kasnije problema.
    pa nisam ni ja ništa drugo napisala nego da se dešavaju i takvi slučajevi.
    i ako se ne uspije prevući da se ide na operaciju.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Hitno! Dečkić

Molim Vas pomoć,
    moj bebač ima 11 mjeseci, svaki dan nakon kupanja prevučemo kožicu koliko sama ide i čistimo pišu vodom i vaticom, ponekad s malo ulja ako ne možemo skinuti one bijele nakupine, uglavnom sada je kožica prošla negdje do pola. Jučer nakon kupanja kada smo navukli kožicu s unutarnje strane pojavilo se nešto kao potkožni bijeli prištić, vidi se samo kad se kožica povuče, a izvana se osjeti kao neko zrnce. Danas sam zvala dr. i rekla je da to treba tiskati van prstima, mene je to frka, to nije nakupina tih izlučevina da to ide van pa se obriše, to je baš začahureno u kožici, a sad kak sam to gledala vidim da tog ima još dosta na dijelu gdje još ne mogu prevući. Pojma nemam kaj da radim, frka me i otići k dr. jer mislim da će na silu povući. Jel netko imao nešto slično? Ne znam jel uopće pametno to stiskati ko' prišt?

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

moj dečko to ima od rođenja
    ne pada mi na pamet dirat to
    ne izgleda upaljeno ni bolesno, prema tome...

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

imam jedno maleno pitanjce...moj ima vodu u jajčekima...to su mi rekli u bolnici,i rekli su da če se to povuči...kad samo išli na kontrolu pedijatar je rekao da nije to ništa,nije spominao nikakvo dizanje piše prema gore kad se pelena oblači..pa čak mi je rekao da mu netrebam ništa kožucu navlačit...da če to on obavit kad če napunit 1god...
    Sad me zanima..kako se osjeti ta voda u jajčekima...i dali je pametno da mu do 1godine kožicu ne navlačim...
    Strah me je da kad če mu to pedijatar napravit da če ga boljeti.... :/

Tincha avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    blizu al opet dovoljno daleko od metropole

Početno

Kod hidrokele su mošnje napunjena vodom i jajčeka puno veća nego što bi trebala biti. Inače su jajčeka velika 1 do 1,5cm. Moj maleni cijelu mošnju ima napunjenu vodom, a popunjenost se mijenja tijekom dana. Isto nam je pedica rekla da bi se trebalo samo povući, ali nikad ne znaš.
    Ja kožicu malo povučem kod svakog kupanja, koliko samo ide i očistim. To radim od rođenja po preporuci patronažne i pošto ne silim nisam primjetila da je kožica imalo napredovala. Ali se uopće ne opterećujem s time. Mislim da svakako ne bi trebalo prevlačiti na silu, godina dana je prerano da bi se sa sigurnošću moglo znati da će kožica biti problematična.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •