Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Paprenjaci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Želim paprenjake kao one s Croatijinih letova (ako ste probali). Ima li netko taj ili provjereno sličan recept?

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Želim paprenjake kao one s Croatijinih letova (ako ste probali). Ima li netko taj ili provjereno sličan recept?
    joj i ja ih jako volim, baš su fenomenalni!

nemam recept al se nadam da ga netko ima

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Meni osobno su ovi paprenjaci pretvrdi i imaju malo prejak okus na sodu bikarbonu.
    Daleko najbolji su mi oni po receptu iz prastare kuharice od Mire Vučetić. Tamo ima recept 1 i recept 2, jedan je s orasima, a jedan bez. Ovaj bez oraha sam radila i puno su bolji od bilo kojih kupovnih. Onaj s orasima bi mogao bili sličan receptu od Apricot, ali ne mogu provjeriti, jer trenutno nemam tu knjigu.
    Ako netko ima Miru Vučetić, pliz prepišite nam recept

Imam i anegdotu s njenim paprenjacima: ispekla sam ih jedne godine, spremila u limenu kutiju i jela pomalo. U jednom trenu sam zagubila kutiju u selidbi i zaboravila na nju. Nakon cca godinu dana ju je našla žena koja mi je pospremala stan, otvorila ju i do sita se najela. I sva oduševljena mi pričala o odličnim keksima koje je pronašla. Nisam joj imala srca reći da su stari godinu dana, ali sam ih kasnije provjerila i stvarno su bili isti, poptuno ispravni i jestivi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •