-
Zašto plaća na bolovanju nije uvijek ista?
Prijavljena sam na 2.900.16 kn, i toliko sam dobivala svaki mjesec od kada sam na bolovanju, tj. komplikacijama u trudnoći od prosinca 2006. Sad mi nije jasno zašto sam za 5. mjesec 2007. dobila samo 2.785 kn? Zar ne bi svaki mjesec trebala dobivati isto bez obzira na neradne dane i sve ostalo? Zašto je došlo do toga? Hoću li i dalje dobivati manje? I jel mogu dobiti platnu listu kakvu sam inače dobivala za svaki mjesec dok sam radila ili takvo nešto sad ne postoji?
Lijepo molim da ako netko nešto zna da mi javi. Tnx!
-
ne znam kako to da si do sad dobivala istu cifru, jer kad si na komplikacijama ne računaju se neradni dani, blagdani..meni naknada varira svaki mjesec ovisno o br. radnih dana
-
naknada ovisi o broju radnih dana... imaš iznos koliko iznosi tvoj radni sat neto i taj iznos se množi nekad sa 160, 172 ili koliko već ima radnih dana (a u radne dane spadaju dani od pon-pet ne oduzimaju se blagdani, recimo u 4 mj se ne oduzima uskrsni ponedjeljakiako je to bio neradni dan.
-
Ja dobivam uvijek isto :?
I to od siječnja.
-
Uvijek je ista samo minimalna i maksimalna naknada.
Barem bi tako trebalo biti :?
-
Ja tek sad više niš ne kužim, svakom je različito.... :?
-
Hmmm... moja je maksimalna (ak se to tak može nazvati).
Jel to znači da min i max budu uvijek iste, a sve između variraju od mjeseca do mjeseca?
-
da chris blue, jedino su minimalna i maksimalna iste, ja primam minimalni i isto mi je iznos isti svaki mjesec, a ove ostale variraju od mjeseca do mjeseca, ovisno o broju radnih sati...
ne znam što će biti sa porodiljnom naknadom, jer ja moram tražiti ponovan izračun s obzirom da će mi porodiljna naknada biti veća od minimalne, e sad hoće li i to varirati ne znam ali za komplikacije je ovakok kako sam napisala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma