Evo još par ideja, ako kome pomogne bit ću jako sretna

Brokulu (smrznutu ili frišku) prokuhati u slanoj vodi. Na maslacu prepržiti bijelog luka i na to staviti kuhanu brokulu, sve zaliti vrhnjem za kuhanje. Posebno skuhati tjesteninu (široki rezanci meni najbolji izbor). Sve zajedno izmješati i posuti ribancem. Uz to dodati salatu i ručak gotov!!!

Na masnoći prepržiti sitno isjeckani luk (crveni i bijeli), na to dodati smrznute kozice ili smrznute gambere i to sve zajedno pirjati dok voda iz kozica/gambera ne ishlapi. Dodati bijelog vina i vrhnja za kuhanje, začiniti, posuti sitno sjeckanim peršinom i dodati uz tjesteninu, rižu …

Moji vole i pileća jetrica sitno, sitno isjeckana i prodinstana na luku + začini i uz to palentu i zelenu salatu. Mljac!

Već sam gladna, a tek je 9,00 sati!