Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 166

Tema: Ručak za 20 minuta

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Ručak za 20 minuta

apricot je dala ideju za otvaranje ovakvog topica pa ga ja otvaram. Jedino što nemam nijedan takav recept pa molim iskusnije da pomognu.

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a ja sam vec mislila da cu ga sutra skuhati za 20 minuta!!!

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

TJESTENINA SA SIROM
    Skuhate tjesteninu po gustu u slanoj vodi, u tavici na vrhnju za kuhanje otopite trokutic gorgonzole , malo gaude , malo nekog tvrdog sira tipa paski trapist , parmezana i malo papra ili muskatnog orascica. Kad je tjestenina gotova prelijete je umakom od sira , po zelji jos dodate parmezana i rucak zacas gotov.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

bakalar a la bakalar 8)
    smrznuti file bakalara stavite u teću, krumpir narezan na ploške, luk na ploške, češnjak i peršin nasjeckan, zaliti sa malo vode (tako da pokrije) a može i vina, soli papra, na vatru i kad zakipi cca pola sata krčkati
    maslinjak dodati na kraju

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

CARBONARA
    2 osobe (tj. 3 jer MM pojede za 2 )
    Špagetice se stave kuhati. U drugi lonac se na malo maslinovog ulja se baci tanko rezani špek da porumeni (100-150g a može se dodati i malo pršuta) i pri kraju usitnjeni režanj češnjaka i kratko proprži. Dodati tome vruće kuhane špagetice i prelije smjesom (2 jaja, 1 malo vrhnje za kuhanje, 1 vrećica parmezana i malo papra) sve se dobro promiješa i

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Tjestenina na sve moguće načine, samo dodavati različite umake, isti ti umaci mogu ići i uz piletinu/puretinu + kao dodatak može još ići i pire krumpir

UMAK OD GLJIVA

Popržizi šampinjone, kada puste vodu dodati vrhnje za kuhanje i začine (sol, papar, origano) i čekati dok se gljive ne smekšaju i preliti preko pašte

UMAK OD BROKULE

Brokulu skuhati, kada je gotova potrebno ju je zgnjrčiti, dodati vrhnje za kuhanje,začine i kada vrhnje sakuha maknuti sa vatre i to je to. I naravno dodati puno parmezana, onda bude jako fino

UMAK OD SALSE I SIRA

Popržiti na maslinovom ulju češnjak, dodati pola litre pasirane rajčice, mozzarellu, parmezana (tj. sira kojeg imate doma) i puno začina (ja stavim bosiljak, majčinuj dušicu i origao + sol i papar) i kada se sav sir rastopi umak je gotov. To najčešće jedem sa rižom

Sjetiti ću se ja još toga pa javim

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    bakalar a la bakalar 8)
    smrznuti file bakalara stavite u teću, krumpir narezan na ploške, luk na ploške, češnjak i peršin nasjeckan, zaliti sa malo vode (tako da pokrije) a može i vina, soli papra, na vatru i kad zakipi cca pola sata krčkati
    maslinjak dodati na kraju
    a umjesto bakalara možete staviti i filete oslića

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tikvice (ili bilo koje povrće) na lešo i šnicli na naglo.

juha s puno širokoh rezanaca (priprema traje 10 minuta, a ne moraš gledati u nju dok se kuha).

tjestenina na sve načine (u nedostatku vremena, odlične su i POdravkine staklenke kao preljev)

kad kuhaš onu gornju juhu, staviš više mesa, pa sljedeći dan meso usitiniš i natrpaš povrća raznoraznog.
    ako je jestivo sirovo, jedeš tako, ako nije, ostaviš poklopljeno na štednjaku da se zgotovi.

(moji su svi ručkovi oni od dvadeset minuta: niti sam ikakva kuharica niti imam volje)...

riža sa koječim (povrće ili meso).

grah (leća, slanutak) iz konzerve staviš u duboku tavu, dodaš začine i pustiš da se sjedine: manje od 20 minuta. uz to može ili ne mora meso (sve na naglo, nikakve zezancije)...

guste (krem juhe), sve gotove za desetak minuta.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

narezes povrce koje nadjes u frizideru na kocke (luk obavezno, tikvice, mrkvu na tanke ploske, korabicu, papriku na rezance i sl) dinstas luk 2 min dodas piletinu ili puretinu na kockice nakon toga povrce i zacine po zelji dinstas 15 min ulijes malo vode da provrije poklopljeno. za to vrijeme se kuha riza. kad je riza kuhana zacinis sa malinovim uljem i po zelji parmezanom, posluzis kao prilog.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na malo maslinovog ulja bacit naribanu tikvicu (s korom, naribanu na sitno) i preliti zmuckanim jajima - gotovo za manje od deset minuta

isto se moze napraviti s pastom (spageti - odlicni), na ulje bacit ribanu tikvicu i onda uvalit kuhane spagete (ako je dobar tajming, za vrijeme dok se kuhaju spageti, bit ce gotov i umak i neka salata )

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    tjestenina na sve načine (u nedostatku vremena, odlične su i POdravkine staklenke kao preljev)
    Vidjela sam da ima novi umak od SMS-a a zove se Pašticada (njihovo mi je sve fino) - uz njega npr. juneći šnicli na naglo+kuhani njoki - manje od 20 min i eto pašticade.

Poriluk na tanke rezance zdinstati, dodati češnjak, par jaja, vlasac, sol i gotovo - manje od 20 min, uz to super ide mladi sir ili zrnati sir.

Tikvice tanko narezati, zdinstati i zaliti vrhnjem za kuhanje, na kraju dodati kopar i sol - ide uz tjesteninu, ali ako je gušće, s manje vrhnja, i kao prilog uz npr. pureće šnicle na naglo.
    Može se napraviti i na crveno sa pelatima, također s koprom.

Rogate paprike ispeći na tavi, začiniti s češnjakom, uz to sir grabancijaš ili feta, salata od svega i svačega, ako se stigne i kuhani krumpir, ako ne kruh - ljetni ručak.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

- staviti rižu da se kuha
    - u tavi ili woku zdinstati luk i papriku, baciti gore nasjeckana pileća prsa na
    male kockice, zaliti vodom i dodati začine
    - pred kraj dodati šampinjone iz konzerve i umiješati kuhanu i ocijeđenu rižu
    - dodati sitno nasjeckani paradajz, promiješati i kuhati još 1-2 minute

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Super tema a svima nam dobro dođu ti brzi i slasni ručkovi .
    Ma već ste moje favorite napisale pašte bilo koje vrste kao i pileća i pureća prsa to je brzo i ukusno uz povrće il pire....rižu,po želji

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tortelini sa umakom od slanine i šampinona...brzo samo ako imate gotove torteline
    ....ja ih pretežno kupim (punjene dalm. pršutom - jesu umjetne ali su fineee)....dok se tortelini kuhaju (10-tak min) u drugoj posudi ispržim sitno nasjeckanu slaninu, sodam kada je pržena vrhnje za kuhanje ili bešamel i pola limenke šampinjona! Ja stavim i malo tal. mješavine začina...to se krčka 5 min uz mješanje....ubace se tortelini...još par min. da se sjedini i na tanjur....kupus ili zelena salata uz to idu super jer su svježi...dobar tek...
    sad mi opet sline cure a na poslu sam

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..eto i mene tu-malancanima očistiti koru i narezati ih na fete i posipati sa soli i pustiti jedno sat vremena da puste vodu.Onda se obrišu s papirnatim ubrusima i isprže.Onda opet na papirnate ubruse da popiju ulje.Onda se poslažu na tavu,gore ide sir ( najbolje podravec ali i gorgonzola daje super gušt) a preko sira se nasipa malo salse-ja onu gustu talijansku iz boce i povrh se po želji stavi malo svježeg bosiljka-to se zapeče u pećnici do zlatnožute boje-sir će obično pustiti mast pa ja malo sve to nakon pečenja nagnem da mast iscuri i onda njam-njam-ovo vam je super--jedino-ono sat vremena na početku-to obavite ujutro i onda sve ovo ostalo stane u 20AK MIN.-a baj d vej i karlo je lud za ovim od kad je probao..

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

salata i meso na naglo ili ribalji fileti na grill tavi

krem juha, palenta sa jogurtom ili vrhnjem

omlet sa sirom/sunokom/gljivama/povrcem i salata

pasta peperoncini (skuhati pastu, na maslnovm ulju poprziti cesnjak da ne pozuti, dodati smrvelnu ljutu papricicu, dosta persuna i ribani parmezan )

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj LeeLoo prvotno napisa
    ..eto i mene tu-malancanima očistiti koru i narezati ih
    Ajd mi prevedi pliz

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Ajd mi prevedi pliz
    Patliđani

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

..eto i mene tu-malancanima očistiti koru i narezati ih na fete i posipati sa soli i pustiti jedno sat vremena da puste vodu.Onda se obrišu s papirnatim ubrusima i isprže.Onda opet na papirnate ubruse da popiju ulje.Onda se poslažu na tavu,gore ide sir ( najbolje podravec ali i gorgonzola daje super gušt) a preko sira se nasipa malo salse-ja onu gustu talijansku iz boce i povrh se po želji stavi malo svježeg bosiljka-to se zapeče u pećnici do zlatnožute boje-sir će obično pustiti mast pa ja malo sve to nakon pečenja nagnem da mast iscuri i onda njam-njam-ovo vam je super--jedino-ono sat vremena na početku-to obavite ujutro i onda sve ovo ostalo stane u 20AK MIN.-a baj d vej i karlo je lud za ovim od kad je probao..
    Ja isto ovo volim, samo umjesto da przim melancane ja ih stavim na grill, a umjesto podravca stavim mozarellu i parmiggiano.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Citiraj traktorka prvotno napisa
    Ajd mi prevedi pliz
    Patliđani
    Priznajem,nikad čula za taj naziv,ah mi Slavonci...

A kad mi počnu dolje sa kapulom,manistrom,pomidorom , treba mi prevoditelj !
    Tnx MalaSirena !
    Bdw-što je manistra ?

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Iako se ponavljam...

Piletina u tepsiji
    -poslaže se pileći file (može i pureći) dobro posipan vegetom
    - gore se stavi budžola, pa sir (gauda)
    - sve se zalije kiselim vrhnjem pomiješanim s malo mlijeka
    Stavi se u ror na cca 200 stupnjeva i za 20-ak minuta to je to

Piletina sa vegetom i senfom
    - Pileći file se natrlja vegetom i senfom i isprži u tavi. Na tom ulju ispeče se kajgana (ili jaja na oko). Super ide sa kruhom i salatom, ne treba nikakav prilog
    - Radila sam isti recept i tako da sam na kraju na filee poslagala ploške sira, poklopila i pustila da se sir otopi. Mmmmmm

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Manistra= tjestenina
    A sto mislis kako je meni? Napisem recept , a onda ajmo u ispravljanje da bi bar nesto razumili!

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Eh da, još jedan "pileći"
    - piletina se nasjecka na kockice
    - nasjecka se svježa zelena paprika i luk
    - na luku se izdinsta piletina, doda se paprika, pa čim omekša sve se zalije sa umakom Salsa od Podravke. Čim prokipi to je to. Znala sam pred kraj staviti još malo pirea od rajčice.

Zaboravih - dok se meso priprema, u drugoj se posudi skuha tjestenina.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ovo je odlično i u varijaciji s tikvicama,a odozgo mozarela.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

gravče na tavče-jednostavni recept
    grah iz konzerve se propere od one ljigave vode, luk i češnjak se nasjecka- ja to radim u multipraktiku, mora biti dosta sitno ali ne kašasto, to se promiješa, doda se sol i papar i po želji ljuta paprika, dosta se zaulji sa običnim uljem i zapeče u pećnici. Uz to kruh i salata.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Anekini njoki sa ricotta sirom i špinatom.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa
    - staviti rižu da se kuha
    - u tavi ili woku zdinstati luk i papriku, baciti gore nasjeckana pileća prsa na
    male kockice, zaliti vodom i dodati začine
    - pred kraj dodati šampinjone iz konzerve i umiješati kuhanu i ocijeđenu rižu
    - dodati sitno nasjeckani paradajz, promiješati i kuhati još 1-2 minute
    Ja bih tu jos dodala kukuruz iz konzerve ili mozda kakav kiselo slatki gotovi umak

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Rižoto sa morskim plodovima

Na maslinovo ulje sam stavila češnjak i peršin, dodala morske plovove, vode, bijelog vina, pasirane rajčice i začine
    Pred kraj sam u to dodala kuhanu rižu

Brzo i fino

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Moj novi favorit: naribati tikvice, posoliti, i prodinstati sa malo češnjaka na maslinovom ulju, dodati malo vode da se ne presuše i u to staviti mascarpone po želji - što više to bolje (nije masno i teško kao vrhnje za kuhanje). Skuhati špagete i pomiješati. Na to naribati grana padano ili parmezan: Za prste polizati.

YoungMummy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja se javljam samo da vas pohvalim i zahvalim vam, odusevio me ovaj topic. nemam pojma o kuhanju, nit ga volim, ali evo postajem prisiljena i na te podvige.
    samo oni recepti di se treba dinstati nesto na luku bla bla...pa meni treba 20 min samo da luk narezem

evo, imam i ja jedan: SALATA OD PILETINE:
    piletinu nasjeckat na kockice i skuhati
    dodati kiselog vrhnja, paprike, kukuruza i cega god volite
    ako imate viska vremena mozete skuhat i pastu i ubacit u to
    izmjesat i pojest

(isto vrijedi i za salatu od tunjevine, samo se nju ne mora ni rezat ni kuhat, samo izvadit iz konzerve, to je ono-za prvoklasne ljencine )

YoungMummy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

e da, ovo mi je valjda prvi put na ovom potforumu, bas se razmisljam kako bi bilo super naci neki rucak koji se spremi za 20 minuta za sutra, kad ono cijeli topic!!! :D

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

danas u jutarnjem citav prilog o ruckovima za 20 min

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Lu di je taj prilog , ja ga ne mogu naći...

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

pa citav onaj umetak "dobra hrana" unutra su sve recepti od 20 min.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja čitam na netu pa možda zato to ne mogu naći :/

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj za nabrzinu:

Stavit komad piletine da se kuha u loncu s vodom.

Preprzit malo luka, hitit na to bulgur pa onda duplo vode kolko je bilo bulgura, malo zasolit i pustit da se krcka.

Na malo ulja preprzit currya, pa hitit na to nasjeckani luk, pa kad posvijetli nabacit papriku (ili stabljike celera) nasjeckane na komade velicine oko dva cm i (po mogucnosti kiselkastu) isto tako nasjeckanu jabuku. To pustit da se malo dinsta, par minuta, al da se ne raskuha. Stavit par zlica brasna, pustit da se to sve malo jos prodinsta i onda polako dolijevat mlijeka (puno) dok istovremeno krcka.

Kad je tak, nit pregusto nit prerijetko, izvadim onu piletinu, sad vec kuhanu (s kojom sam u meduvremenu hitila i koju mrkvicu, karfiol ili kaj vec drugo imam kaj moze ic za juhu), raskomadam je (ili izrezem) na komadice, ubacim je u curry buckuris, zasolim, zapaprim kolko treba i to je to.

U meduvremenu je bulgur gotov, kao i juha, i rucak je gotov.

Moze se i riza umjesto bulgura al treba dulje da je se skuha osim ako se koristi ona instant (mi ne), ili cous-cous koji se samo prelije vrelom vodom pa kod njega nema niti kuhanja.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Evo i moj receptić za na brzinu (inače meni je svaki ručak brzinski, jer sam uvjerena da hrana gubi na kvaliteti od predugog kuhanja/pečenja)

Juha : file piletine narezane na kockice staviti u hladnu vodu, dodati sol, ribanu mrkvu, začine po želji i kuhati, predkraj dodati svježu papriku (crvena i zelena, narezane na kockice) i kukuruz iz konzerve i još kratko kuhati. Gotova juha!!!!!!

Očišćenu oradu (ili brancina) staviti u malo dublji pekač (tepsiju) na maslinovo ulje, posoliti, okolo složiti krupno narezan luk, očišćenu i raspolovljenu mrkvu, krumpir narezan na kockice. Staviti u pećnicu i peći dok ribi oko ne pobijeli i dok krumpir nije gotov.
    Ovo mi je super, jer nema puno posla (ribu mi očiste u ribarnici), nema špricanja, a zdravo je. Uz to napravim protisnuti češnjak u koji dodam ulje od pečenja.

Tunjevina iz konzerve, odvojiti ulje u posudu, zagrijati i na njemu popržiti sitno narezan luk, kad je staklast dodati tunjevinu, još malo popržiti i dodati rajčicu (ili svježu, ili iz staklenke) Skuhati njoke, pomješati s tunjevinom i uživati.

Mljeveno meso (pola-pola) popržiti na luku (ja radim u woku) i dodati narezanu svježu papriku ( po jednu žutu, crvenu, zelenu), dodati kukuruz i pelate, sol i začine po želji. Kad je gotovo stavljati u tortilje (ima u Sparu na akciji ) preko mesa nariban sir (bilo koji, važno da se dobro topi) zarolati I zapeći u pećnici. Može kad je zarplano i malo vrhnja preko, isto bude fino kad se zapeče.

Brzinska pita kukuruznu krupicu (2 čaše) pomješati sa ribanim tikvicama (2 čaše), dodati mineralnu vodu i sol da smjesa bude rijetka. Izliti u kalup prethodno nauljen i peći na 200 C, 20 minuta.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj YoungMummy prvotno napisa
    ja se javljam samo da vas pohvalim i zahvalim vam, odusevio me ovaj topic. nemam pojma o kuhanju, nit ga volim, ali evo postajem prisiljena i na te podvige.
    samo oni recepti di se treba dinstati nesto na luku bla bla...pa meni treba 20 min samo da luk narezem
    potpis
    super topic, mozda pocnem i kuhati
    nego, joe, sto je teća?

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

teća=rajngla=lonac

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

rižot od tikvica

na maslinovom ulju prodinstati kapulu, dodati tikvice njih malko prodinstati dodati vode 5 min kuhati tikvice, dodati začine - vegeta, sol, papar, zatim dodati rižu i kad se riža skuha ručak gotov- posuti parmezanom!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

¨tikvicu naravno treba izrezati na kockice

YoungMummy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

e, imam jos jedan ekspresni i fini:

PILECI RAZNJICI SA TZATZIKI UMAKOM (ne znam jel se tako pise, ugl. onaj slavni grcki umak)

-kupite gotove pilece raznjice (ima ih svugdje, vec su zacinjeni) i ispecete = 5 min
    -umak: naribati krastavac i pomijesati ga sa tvrdim jogurtom (moze i s kiselim vrhnjem) i 2 reznja cesnjaka, dodati soli i maslinovog ulja=15 min

sve skupa=20 min, a jako ukusno i netipicno

nego cure, sta vi stvarno uspjete napravit sve te kerefeke sto ste napisale za 20 min :shock: Pa svaka cast, ja sam valjda usporeni film sa dvi lijeve!

nego, Ana, da ti se zahvalim, skuhala sam danas pastu s umakom od brokule i bilo je , i MD je bio odusevljen

YoungMummy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

e da, zaboravila sam napisati najvazniji detalj gornjeg recepta - krastavce nakon ribanja treba dobro iscjediti kroz gazu jer bi inace sve bilo vodenasto!

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

bulgur??? :?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj clio180 prvotno napisa
    bulgur??? :?
    koristiti pretražnik

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ghlight=bulgur

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Staviti jaja da se kuhaju. Upalite pečnicu da se zagrije. Nasjeckajte šampinjone i popržite ih na tavici na žlici ulja. Kad ispari voda iz gljiva, dodajte vegetu i papar, promješajte i isipajte gljive u vatrostalnu posudu. Do sad su se jaja već skuhala, pa ih ogulite nasjeckajte i dodajte gljivama. Umješajte unutra majonezu da se sve poveže. Pokrijte sa malo naribanog sira (gaude) i ubacite u pečnicu na par minuta. Poslužite sa kiselim krastavcima i kruhom.

Nakon ručka odite se igrati lovice sa klincima da malo skurite kalorije.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bih samo pripomenula da meni u vecini ovih brzinskih ruckova fali, za mene pri rucku neizbjezna namirnica, povrce (u kolicini koja nije kozmeticka) :/

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ancice evo i za tebe nešto

Tikvice, papriku,paradajz, kelj, mrkvu (ja naribam, ali može i na kolutiće), luk, celer sve što imate doma "prebaciti" na malo maslinovog ulja (dublji lonac) i dodati vodu preko svega, posoliti i pustiti da kuha (15 minuta) da povrće omekša. Eto, fino varivo. Ja dodam i sezam.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj Ancica prvotno napisa
    Ja bih samo pripomenula da meni u vecini ovih brzinskih ruckova fali, za mene pri rucku neizbjezna namirnica, povrce (u kolicini koja nije kozmeticka) :/
    Možda zato jer mnogim ljudima kao npr. meni treba bar pola sata da očiste, operu i nasjeckaju povrće, a onda dok još zavri voda i isto se skuha. Istina ja sam spora, pa možda drugi to brže očiste i nasjeckaju.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne zaboravimo varijacije s cous-cousom kod brzinskih ručkova! :D

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •