Citiraj LeeLoo prvotno napisa
..eto i mene tu-malancanima očistiti koru i narezati ih na fete i posipati sa soli i pustiti jedno sat vremena da puste vodu.Onda se obrišu s papirnatim ubrusima i isprže.Onda opet na papirnate ubruse da popiju ulje.Onda se poslažu na tavu,gore ide sir ( najbolje podravec ali i gorgonzola daje super gušt) a preko sira se nasipa malo salse-ja onu gustu talijansku iz boce i povrh se po želji stavi malo svježeg bosiljka-to se zapeče u pećnici do zlatnožute boje-sir će obično pustiti mast pa ja malo sve to nakon pečenja nagnem da mast iscuri i onda njam-njam-ovo vam je super--jedino-ono sat vremena na početku-to obavite ujutro i onda sve ovo ostalo stane u 20AK MIN.-a baj d vej i karlo je lud za ovim od kad je probao..
Ja isto ovo volim, samo umjesto da przim melancane ja ih stavim na grill, a umjesto podravca stavim mozarellu i parmiggiano.