Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: maxi cosi easybase

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno maxi cosi easybase

imamo sjedalicu jaje maxi cosi cabrio staru 2,5 godine. koristena je samo 7 mjeseci i ne vidim neki opravdani razlog da ju ne bi mogli iskoristiti i za drugo dijete. (neka me isprave svi oni koji misle da ja mislim krivo jer sigurnost djeteta u autu je izuzetno vazna).
    vidjela da se na trzistu pojavila maxi cosi easybase baza koja se postavi u auto pa se jaje samo "natakne" u tu bazu, a ta baza je kao stvorena za nas jer smo vrlo cesto jaje vadili iz auta, prenasali bebu u njemu, pa ga ponovno namjestali itd. jest da smo isli na edukaciju kod roda kako pravilno namjestiti sjedalicu, ali i s tim i bez toga bilo je izuzetno zamorno.
    medutim, molim osobe s vise iskustva, odnosno voditeljice ili suvoditeljice projekta o sjedalicama u automobilima da mi odgovore ako znaju (jer tete u ducanu bas nisu znale, nisu bile sigurne, a nisu se bas ni trudile saznati, a nama nisu dozvolile da isprobamo na licu mjesta) da li je to univerzalna baza, pa na nju mogu "nasaditi" i jaje staro 2,5 godina ili se mogu "nasaditi" samo sjedalice novije proizvodnje.
    unaprijed zahvaljujem na odgovoru uz ispriku sto sam ovolikok oduzila s pitanjem.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

bok, koliko sam se ja informirana svaka maxi cosi cabrio (jaje) moze se koristiti sa maxi cosi easybase (ucvrscuje se pojasom) i easyfix-om( baza sa isofix-om). easybase je 800kn dok je easyfix 1000kn

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ne znam ti odgovoriti na pitanje, ali bih na tvom mjestu napravila sljedece: uzela sa sobom sjedalicu, otisla u ducan i probala je namontirati na bazu. Ako ide - kupi.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Provjeri upute za bazu, temo ce ti pisati koje sjedalice se smiju s njom koristiti.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja imam easybase, ali i novu easybase sjedalicu. Morala bih negdje iskopati upute pa pogledati. Znam samo da naprijed dolje mora imati metalnu šipku kojom se fiksira sjedalica za bazu.

Ne znam jesam li ti barem imalo pomogla.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zamoliti cu ih da mi daju upute i procitati za koje vrste baza sluzi.
    prijedlog da dodem sa svojom sjedalicom glatko su odbile i prvi puta, tako da ta solucija otpada, a kamoli da me otprate do auta da bazu probam!
    no, citanje uputa mi ne mogu uskratiti. hvala vam na savjetima.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u kojem ti to ducanu nisu dali da probas montirati bazu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sori da nisam prije odgovorila, ali sam taj da zavrsila u bolnici.

nisu mi dale da isprobam u turbo limacu na rotoru. a to i nije prvo slucaj neugodnosti i neznanja od strane prodavacica. bili smo se nesto raspitivali za booster pa su bile takoder neugodne. ja zakljucujem da je u pitanju neznanje, a covjeka je nalakse otjerati neljubaznoscu.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

mi imamo tu istu sjedalicu i otprilike je jednako stara i bojim se da se ona ne može montirati na bazu jer nema dvije štange s donje strane koje su za to potrebne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •