-
maxi cosi easybase
imamo sjedalicu jaje maxi cosi cabrio staru 2,5 godine. koristena je samo 7 mjeseci i ne vidim neki opravdani razlog da ju ne bi mogli iskoristiti i za drugo dijete. (neka me isprave svi oni koji misle da ja mislim krivo jer sigurnost djeteta u autu je izuzetno vazna).
vidjela da se na trzistu pojavila maxi cosi easybase baza koja se postavi u auto pa se jaje samo "natakne" u tu bazu, a ta baza je kao stvorena za nas jer smo vrlo cesto jaje vadili iz auta, prenasali bebu u njemu, pa ga ponovno namjestali itd. jest da smo isli na edukaciju kod roda kako pravilno namjestiti sjedalicu, ali i s tim i bez toga bilo je izuzetno zamorno.
medutim, molim osobe s vise iskustva, odnosno voditeljice ili suvoditeljice projekta o sjedalicama u automobilima da mi odgovore ako znaju (jer tete u ducanu bas nisu znale, nisu bile sigurne, a nisu se bas ni trudile saznati, a nama nisu dozvolile da isprobamo na licu mjesta) da li je to univerzalna baza, pa na nju mogu "nasaditi" i jaje staro 2,5 godina ili se mogu "nasaditi" samo sjedalice novije proizvodnje.
unaprijed zahvaljujem na odgovoru uz ispriku sto sam ovolikok oduzila s pitanjem.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma