Već me duže vrijeme muči to, ali nikako da s nekim podjelim. Dakle radi se o kuharici časopisa bebe. Užasno me smeta što imam osjećaj da su tekstovi stari nekih 15-ak godina. Reklama je tu i tamo pokoja nova, ali oni recepti.........vjerojatno imaju u firmi kopipejstaše koji već godinama klikaju samo na ta dva gumba i izdaju novo izdanje.
Evo par primjera:
Dakle za masu kašica piše da se mlijeko mora kuhati a koliko ja znam majčino mlijeko gubi na svojstvima kad se prokuhava i zapravo ga uopće nije potrebno kuhati.
Za neke kašice se PREPORUČA uvesti od 4. ili 5.mjeseca, a svi znamo da je danas preporuka isključivo dojenje do 6mj.
Pa nekakvi recepti sa kravljim mlijekom koji se mogu davati od6. tjedna do 6.mjeseca. :shock:
Dalo bi se još toga naći..........Ali ono što me užasno smeta je to da je nekim mladim mamama taj časopis biblija. Recimo moja susjeda sve što tamo pročita smatra to ispravnim. Zapravo me čudi da nitko nije reagirao i malo ih educirao, jer smatram da bi stvarno trebalo poraditi na svim tim receptima.![]()