Evo neznam ni odakle bih počela pisati, ključno je da želim dojiti ali me užasno boli već dugo i imam osjećaj da neće nikad stati pa gubin svaku motivaciju za dojenjem.
Lucija je rođena 25.5., stavljala sam je na cicu od samog početka a mlijeko je krenulo 5 dan,za to vrijeme već je došlo do oštećenja bradavica što me je bolilo, već dan prije sam stavila silikonske šeširiće u nadi da će mi olakšati podoje ali me je i dalje boljelo, kako su svi govorili da je normalno da boli u početku ja sam trpila bol, zatim su mi cice nabrekle odjednom pa sam se izdajala do rasterećenja i nju stavljala na cicu, ona je pravi cicoljubac pa se u tom jednom periodu nije ni skidala s cice ( iako su možda bili skokovi u razvoju ), nisam više izdržavala bol, zatim sam na nagovor patronažne sestre skinula šeširiće i izdojila se kako bi joj omekšala cicu i podojila je, bila sam presretna što dojim bez plastike ali i dalje boli, puno jaču bol osjećam u desnoj cici, ona mi je savjetovala da mažem bepanthenom i da treba proći koji dan da se bradavice naviknu na to ( bradavice su mi male ), ja stalno čitam o dojenju i nekako se pronalazim pod topicima soor iako nisam sigurna, boli me oštro i žare mi bradavice nakon podoja, one su ružičaste a areola je nekako nježna i prozirasta ( nadam se da me shvaćate ) više ne mažem kremama već sam jučer popodne odlučila tretirati nas obje s rojazolom oralnim gelom, ona nema pelenski osip, čujem zvuk coktanja, ima na jeziku bijele naslage ali opet ne previše, po usnoj šupljini ih nema, pokušala sam skinuti ali nije išlo ali neznam jesam li bila preblaga dok sam ih skidala. Mene desna cica puno više boli čak boli i do leđa, kao da probada, a desna bradavica ima puknuće po sredini. Što da radim ? Što ako imam soor i ragade? Loš Položaj sam isključila imam osjećaj da je to u redu.