Zna li netko gdje ima kvalitetnih sandalica od pjenaste gume za plažu, u kojima dijete može i hodati do plaže. Moraju biti na kopčanje, ne natikače.
Zna li netko gdje ima kvalitetnih sandalica od pjenaste gume za plažu, u kojima dijete može i hodati do plaže. Moraju biti na kopčanje, ne natikače.
jel bas moraju bit od pjenaste gume?
ja kupim uvijek one jeftinjace s njima mogu hodat gdje god hoce.
Mislim da su te od pjenaste gume najudobnije, ali primam savjete i za druge. Jedino ne dolaze u obzir one plastične s metalnom kopčom.
sad su i kopce plasticne, samo je onaj jezičac koji ide kroz rupicu metalni.
Pogledaj u Pitarellu, ja sam lani svom Dini kupila najbolje sandale dosada, đon je gumeni, unutra gdje ide noga je koža, izvana isto, ali su podstavljene sa onom mekanom tkaninom, super lagane i jeftine. Idem i ove godine potražiti i za njega i za mlađeg jer sam naprosto oduševljena tim sandalama.
od name do cicibana, ima ih svugdje.
davorka, ove koje opisuješ super zvuče - mogu li poslužiti i kao šlape na suhom? trebaju mi tri para, voljela bih da su jedne ujedno i sandale za more ali moraju biti "neznojeće".
Ja sam raheli kupila predivne u Plodinama za 30 kn.
ja kupim u konjščinskoj. po dvadeset do četrdeset kuna (do sada samo mužu i sebi, a ove godine ću i Orki).
nisu od pjenaste gume (Zdenka, te su kritične: u njima se noga jako znoji i odmah se poderu, doslovce kao papir - ako je to ono na što ja mislim).
uvijek ih kupim "samo za po plaži", ali onda su mi toliko udobne da ih nosim po cijele dane. idu i u vodu i po suhom...
One iz Name sam pogledala - sve OK, osim što imaju rubove od neke grube tkanine - to znači žuljeve u roku od jednog dana, a M. ide na more s vrtićem i neće mu imati tko na to paziti. Pogledat ću u Ciciban i Pitarello (King Cross zar ne?), a za Plodine ne znam gdje su.
Plodine su na Novoj Branimirovoj, kod DTR-a
i planet obuća. peko na početku ilice drži kangaroos i još neke marke, pronaći ćeš i tamo. i champion odmah preko puta. mislim da je i adidas u blizini, a i nike.
izbor je stvarno širok, ovisi samo koliko želiš potrošiti.
Apricot, a od čega su te iz Konjšćinske?
Ja sam navela od pjenaste gume, jer je tako rekla teta na roditeljskom sastanku. M. je kao manji imao Nike sandalice za plažu - dolje čvrsta guma, gore mekana rastezljiva guma, bile su odlične, ali mislim da to imaju samo za jako male nožice, tako da sad moramo naći nešto drugo i to brzo.
pa, kao one najkice i slično... sa dva remena na čičak i jednim oko pete.
pošalji mi mail na pp, dam ti fotku...
Pitarello imaš i na Selskoj (Knežija).
i ja sam svake godine u frci naci dobre plasticne sandale koje se ne klizu jer kad se ivar zaleti niz izlizane kamene skaline u mojoj ulici ja samo zatvorim oci da ne vidim sve ono sto sam zamislila.
Ja sam vidjela u Peku fenomenalne markirane, jedino što su malo skuplje. U Planetu Obuća (Trg žrtava fašizma) sigurno ima velik izbor i povoljno.
Vidjela sam u cicibanu u zg u importaneu u podrumu. Koštaju 99 kuna.Zdenka2 prvotno napisa
Inače vidjela sam i u nike-u jedne koje mi izgledaju ko da bi se smjele močiti i mislim da budem te uzela jer mi izgledaju udobnije. Cijena je 179 kn, a sandale imaju gumeni đon i gore neko platno koje ne upija vodu.
Mi već godinama kupujemo championove sandalice, super zadovoljni, nikad ga nisu nažuljale, ne znoji se nogica, ne proklizavaju, imaju čičak, oko 130 KN.
Pregledala sve, uglavnom nije bilo M. broja, a u mnogim dućanima već je sve poharano. Uzeli smo neke Rider, jako mekana guma i gornji od vrlo udobne gume, sve se može močiti i začas je suho, 170 kn, u City Center One. Ako M. ne postane div do drugog razreda, bit će mu i za drugu godinu. Ove Nike su mi se isto svidjele, ali one su ipak više za hodanje. Mogu se močiti, ali mislim da se taj gornji dio ipak dobro natopi morem, a onda može i žuljati. U broju 33 koštaju 240 kn.
Zdenka2, nemoj se čuditi ako mu noga nenadano jako naraste. M je prošle godine u ovo vrijeme imao broj 34, a sad ima 38. Prije toga mu je u godini rasla noga samo za jedan broj.
Da, sad ponovno počinje doba intenzivnog rasta. I moje nećakinje su znale preskočiti po dva broja. M. je kao manji svaku sezonu mijenjao broj, a zadnje dvije godine ima čitavu godinu, pa i duže, isti broj.Ivana2 prvotno napisa
a i noga se lako "izvrne"apricot prvotno napisa
U Nike dućanu u sklopu Getroa na Vrbanima su Nike sandalice jako snižene,ima svih modela i za bebe i za djecu i za odrasle,cijene se kreću od 70kn na više.Ja sam mojoj kćeri kupila prave sportske sandale(mogu i u vodu)sa masažnim potplatom i mekanim,podstavljenim rubovima za 169kn,iste takve sam vidjela u drugom Nike dućanu za 399 kn :shock:Zdenka2 prvotno napisa
Malena je oduševljena,ne izlazi iz njih,veli da su jako udobne i uopće ju nisu nažuljale,a lijepo i izgledaju,tak da i uz suknju pašu![]()
Ja potpisujem pjenastu gumu, imam jedne natikače kje nosim i po doma i u vrt i na plaži, već treću godinu, a prednost im je što kad mi se izuju u moru ne potonu, nego isplivaju na površinu, iako se to ne događa baš često.
S plastičnima nismo bili te sreće, već smo nekoliko ostavili na dnu mora.
nike u sklopu getroa u sesvetama
champion-slatke (ima dućan u dubravi na placu)
u pitarellu je bilo addidas i reebok (oko 130 kn)
mi imamo cicibanove
prošlo ljeto je skoro cijelo bio u takvima (mislim Gap) i ostale su skroz čitave
istina je da se neke troše strašno brzo