Nemam pojma u čemu je stvar, ali - već tjedan dana dijete mi ima skoro tekuću stolicu (nema proljev, nego kaka jednom do dvaput dnevno, dosta tekuće), vjetrovi smrde da je nevjerojatno, a onda je počelo i dalje - u četvrtak je drastično smanjio količinu i vrstu hrane koju jede (nikakvo voće osim banana, nikakvo povrće, a ostalo na minimalcu, čak i ono što inače voli, osim čokolade koje bi mogao pojesti u ogromnim količinama). Danas mu se stolica malo normalizirala, ali ja to tumačim time što zadnja tri dana jede banane.
Pojavila se i čudna temperatura svaki dan barem dio dana je iznad 37 i to do 37,6 maksimalno.
Malo je poblijedio i pojavili se podočnjaci, usta mu pucaju.
Povremeno se žali da je umoran i vuče se vani ili po kući, ali opet ima i perioda kad je normalno aktivan.
Čini mi se da je smršavio (nije ni čudno koliko malo jede).
Danas je bućkao rukama vodu na Manduševcu i na ruci do lakta mu se pojavio osip kao da ga je opekla kopriva koji ga je svrbio, ali se povukao nakon dvadesetak minuta do pola sata (kompiću koji je to isto radio s njim nije bilo baš ništ). Makar je bio gol do pasa nije imao plikove po prsima i trbuhu iako je i njih namočio. Navečer kad sam ga kupala sam vidjela i dva slična plika na nozi, ali su isto brzo prošli.
Sutra ujutro idemo doktorici da vidimo što ćemo, ali me svejedno zanima je li tko imao slična iskustva??
Bi li to mogla biti reakcija na cjepivo (primio je Infanrix prije tjedan i pol do dva)?