Citiraj litala prvotno napisa
noa je bio u klokanici, ja vezana oko struka.

kazem - ako nemas autosjedalicu koja ima mogucnost vezanja u dvije tocke i u uputama joj stoji da se moze koristiti u avionu - nemas bas nekog izbora...
Mi smo prvi puta letjeli kad je Buba imala 7mj..i nisu nam dozvolili da bude vezana samo kod mene u slingu..nego smo morali staviti i taj posebni pojas..proslo je okej.

Sad nakon njene druge godine kad placamo 70% karte dobije svoje mjesto na kojem moze a i ne mora biti (tak su nam rekli)..u vecem avionu je uredno sjedila na svom sjedalu i uzivala..cak je i zaspala (bez cice :shock: ). A u manjem avionu (bus s krilima ja to zovem) di sve zuji i bruji nije htjela sjedit sama i normalno su nam dali taj dodatni pojas.

leonisa, mi smo za zamatanje sjedalice koristili neki najlon koji se kupuje u ducanima za gradevinske materijale..i taj najloj je zbilja debeo i cvrst i to svakako preporucam..jednom su nam naime na aerodromu dali neki njihov nailon namjenjen posebno za takve prilike..i to je na rubovima popucalo i nagrebalo AS..
Tak da mislim da ta mjehuric vreca nije najbolji odabir.. :/

I jos ovo kaj litala veli bi prokomentirala..da nema smisla teglit tu veliku AS u avion ak je tamo nemres montirat.