Results 1 to 50 of 165

Thread: montessori vrtici

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Mama Dada's Avatar

Je, park je mana. Ali oni svaki dan idu van, šetnja + park. Tako da im zraka ne nedostaje.
    Postoji dvorana. Curice imaju ritmiku, dečki taekwandoo, ali to nije obavezno.
    Dođite pogledati, ne znam kada planirate upis, ali u petom mjesecu svake godine su dani otvorenih vrata i škole i vrtića. to bude jako zanimljivo.
    Ne znam jesam li pohvalila hranu i stupanj higijene.
    Interakcija između manje i veće djece je predivna po meni, mali uče od velikih, veliki se uče empatiji, a mala djeca imaju poticaj za razvijanje samostalnosti.
    Škola i vrtić inače imaju stalnu psihologicu, koja je prekrasna, normalna i uvijek na raspolaganju i lgopeda, čija je sobica pokraj vrtića, a svi obožavaju tetu logopedicu.
    Jedina mana osim parkića je da vrtić ne radi od 01.08. do 01.09. Nema dežurstva. Kolektivni godišnji. Ali mi smo se do sada uvijek nekako snalazili.
    Nadam se da se vidimo

Nia_Zg's Avatar

Quote Originally Posted by Mama Dada View Post
    Je, park je mana. Ali oni svaki dan idu van, šetnja + park. Tako da im zraka ne nedostaje.
    Postoji dvorana. Curice imaju ritmiku, dečki taekwandoo, ali to nije obavezno.
    Dođite pogledati, ne znam kada planirate upis, ali u petom mjesecu svake godine su dani otvorenih vrata i škole i vrtića. to bude jako zanimljivo.
    Ne znam jesam li pohvalila hranu i stupanj higijene.
    Interakcija između manje i veće djece je predivna po meni, mali uče od velikih, veliki se uče empatiji, a mala djeca imaju poticaj za razvijanje samostalnosti.
    Škola i vrtić inače imaju stalnu psihologicu, koja je prekrasna, normalna i uvijek na raspolaganju i lgopeda, čija je sobica pokraj vrtića, a svi obožavaju tetu logopedicu.
    Jedina mana osim parkića je da vrtić ne radi od 01.08. do 01.09. Nema dežurstva. Kolektivni godišnji. Ali mi smo se do sada uvijek nekako snalazili.
    Nadam se da se vidimo
    Dogovorit ćemo se s muževim kolegom s posla pogledati kad on ide po malu, pa da bacimo malo oko, a naravno i kod ravnateljice bi se neovisno o tome najavili jedan dan raspitati.
    Za 8.mjesec bi se snašli da dida i baka ulete s čuvanjem, ili malecku pošaljemo u Dalmaciju s njima ili planiramo ljetovanje tokom 8.mj umjesto kraj 6. i početak 7.
    Ma najbitnije mi je da nam je dijete u poticajnoj okolini, jer su te prve godine najvažnije u formiranju ličnosti, a nekako mislim da u takvom vrtiću može jako puno naučiti baš od starije djece. Ove godine su im Dani otvorenih vrata u ožujku: Dan otvorenih vrata održat će se 24. ožujka 2012. godine od 10 do 14 sati.