samo ukratko na brzinu,nikako da stignem više i temeljitije,ali i pisala sam na nekoj drugoj temi o srčeku.nisu mi se sviđale odgojiteljice koje su bile hladne i poprilično flegmatične,djeca koja su pohađala vrtić su uglavnom bila djeca poznatih i svašta im se toleriralo samo valjda da ostanu u vrtiću,ali i s druge strane poprilično se lagalo roditeljima istih oko nekih stvari vezano uz djecu.nelegalno dodatno naplaćuju upis,što nam je pismeno potvrdilo i ministarstvo.tehnički uvjeti boravka osim zlatne sobe nisu nešto,dvorišta nema,a soba gdje su mali mi je koma.ravnateljica se rastapa kao i svi drugi dok se ne upišeš,a onda nestane ako imaš kakvih prigovora.u cijenu je kao sve uključeno a onda pomalo počnu kapati dodatni troškovi.no,sve je to mačji kašalj spram odnosa teta.to mi je bilo najgore ili apatija ili agresija.osim možda dvije koje su bile u starijoj grupi koje su mi se činile solidne.o nesankcioniranju nasilja da ne pričam.i moje dijete je prvi dan kad je došlo na adaptaciju plakalo samo u kutu i nitko ga nije ni pogledao ni tješio ni animirao "da se ne navikne na pažnju teta". itd.itd..ovo je sve bilo 2008-9 ne znam kako je sad.inače,imala sam osjećaj da ravnateljica baš i ne zna što joj rade tete.