Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: prirodna apoteka i med

tih

Početno prirodna apoteka i med

hallo!Zanima me da li netko zna nesto o pripravljanju ljekovitih čajeva i za što je koji? I neki savijet o liječenju tako naših malih bubica!Hoče li piti i da li pomaže?Surfala sam netom i našla par savijeta ali opčenito.Kako prihvačaju med?Ja još nisam ništa probala od toga,ali me jako zanima!Što kod kašlja ili temperature,curenja nosa,bolova u ušima?Ajmo,znalci!Pomagajte

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

med nije dobro djeci davati zbog botulizma, ukucaj u pretražnik, pa će ti izbaciti informacije, a pisalo se o tome i na portalu

imaš dosta informacija i o čajevima, ukucaj u pretražnik, ili prosurfaj po podforumu "a što kaže priroda", ja sam našla recimo ovo:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ighlight=%E8aj

tih

Početno

Citiraj tinkie winkie prvotno napisa
    med nije dobro djeci davati zbog botulizma, ukucaj u pretražnik, pa će ti izbaciti informacije, a pisalo se o tome i na portalu

imaš dosta informacija i o čajevima, ukucaj u pretražnik, ili prosurfaj po podforumu "a što kaže priroda", ja sam našla recimo ovo:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ighlight=%E8aj
    hvala T.W.!Surfam i tražim i dalje

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Re: prirodna apoteka i med

Citiraj tih prvotno napisa
    hallo!Zanima me da li netko zna nesto o pripravljanju ljekovitih čajeva i za što je koji? I neki savijet o liječenju tako naših malih bubica!Hoče li piti i da li pomaže?Surfala sam netom i našla par savijeta ali opčenito.Kako prihvačaju med?Ja još nisam ništa probala od toga,ali me jako zanima!Što kod kašlja ili temperature,curenja nosa,bolova u ušima?Ajmo,znalci!Pomagajte
    Medove bi trebalo izbjegavati barem prvih godinu dana, ali inače je med jako zdrav. Znam puno roditelja koji daju djeci med (i za imunitet, kašalj...). U krajnjoj liniji, danas postoje medovi čiji je sastav prilagođen određenoj dijagnozi.
    http://www.radovanpetrovic.com/ Njih imamo u ljekarni i imam jako dobre povratne reakcije od roditelja.

Tih,
    ako te interesira neki određeni čaj ili njegovo svojstvo i namjenu, napiši mi. Ovako mi je popis predugačak...

tih

Početno Re: prirodna apoteka i med

Tih,
    ako te interesira neki određeni čaj ili njegovo svojstvo i namjenu, napiši mi. Ovako mi je popis predugačak... [/quote]
    Zanima me koji čaj je najbolji za kašalj.Evo npr. pročitala sam da je za kašalj dobar i pripravak od limunova soka sa medom,ili češnjak i med,pa odstoji par sati.Meni to izgleda jako za moju Laru koja ima 17 mj.Mozda je to netko probao?Znači da je isprobano i djelotvorno na malcima.

tih

Početno

baš sam pregledala stranicu koju si mi dala Larina mama,i stavljam je u favorite pa ću je uvečer bolje proučiti.Hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •