-
vrtići folnegovićevo-savica
na godinu j-a upisujem u vrtić. stanujemo na borovju koje nema vlastiti vrtic. susjedna naselja su nam savica i folnegovićevo. koliko znam, na savici se nalaze 2 vrtica, u folki takodjer. voljela bih cuti argumentirane preporuke roditelja ciji klinci idu u neki od tih vrtica, sto je dobro i s cim niste zadovoljni. opcija mi je i vrtic u blizini posla(vedri dani u subicevoj) iako bih nekako radije ostala blize kvartu. molim, navalite s misljenjima!
-
Nitko? Mene isto zanimaju vrtići na Savici, imaju li grupe za djecu s posebnim potrebama.
-
Mi smo u vrticu na Savici, glavni objekt.
No toliko smo kratko isli da vam za sada ne mogu puno pomoci. Moja B ga obozava i nije spustila niti jednu suzu na prilagodbi, ali mislim da je to vise stvar djeteta i kakvoj teti dopadnete, a ne izbora vrtica.
-
već je bio topic o vrtiću na savici, probajte s pretražnikom
-
-
Nema ništa na tom topicu o djeci s posebnim potrebama.
-
Gotovo sam sigurna da nema grupe za djecu sa posebnim potrebama, ali ako hoces dam ti broj telefona pa pitaj.
-
Hvala, samo sam pitala. Stanujem u zgradi do vrtića pa ću prošetati jedan dan. Svakako se prijavljujemo u svibnju pa ću vidjeti šta će reći.
-
na ovom topicu sve samo rijeci hvale o vrticima na savici, bas super! forumasi s folke, javite se!
-
-
snjež, pricas li o vrticu u sachsovoj ili otonu zupancicu?
-
-
snjež prvotno napisa
sachsova
to mi je bas drago cuti!
-
malo iskustvo od nekidan...
Roko je pobrao neku crijevnu virozu, no preko vikenda mu je bilo bolje pa smo ga ipak poslali u vrtić...pokazalo se da je to bila pogrešna procjena jer su me ubrzo nazvali iz vrtića da netko dođe po njega.
Kad su MM i moja mama došli po njega bio je sam u drugoj sobi sa tetom koja ga je onako jadnog ninala i tješila kao da je njezino vlastito dijete
eto to su meni pravi odgajatelji...puni ljubavi i razumjevanja, kojima dječica ujutro pružaju ručice, a ne da se otimaju nazad k mamama, kod kojih je djeci lijepo, koji im daju svu svoju ljubav...
a kod njih u vrtiću je sve osoblje takvo...od A-Ž
-
podizem...s naglaskom na dv m. sachsa u folnegovicevom
-
Moja iskustva s vrtićem na Savici i djetetom s posebnim potrebama je vrlo loše, posebno sa stručnim timom.
Molila bih roditelje sa sličnim iskustvom da mi se jave jer razmišljam što ću dalje.
Da li da ispisujem dijete iz vrtića (a gdje drugdje?), obzirom je moje povjerenje u ustanovu ozbiljno poljuljano.
Hvala unaprijed
-
Imaš premalo postova pa ti se ne mogu slati pp. Ja imam dijete sa pp u vrtiću Savica pa reci što te zanima. I da, mučimo se s njima već 3 godine.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma