Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: Vrtic Savica???

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Vrtic Savica???

Oj!
    Evo citam ove postove o vrticima pa sam se pomalo zabrinula. Vidim da je jako hvaljen vrtic Izvor. Mi smo se odlucili upisati dijete u vrtic u kvartu i to vrtic Savica. Dobili smo mjesto u onom podrucnom vrticu a ne u glavnoj zgradi. To me totalno zabrinulo jer o tom podrucnom ne znam nista, a ljudi cesto komentiraju kako su podrucni uvijek losiji od glavnih. Htjeli smo da ide u vrtic u kvartu jer ce ju teta cuvalica (koja ne vozi auto) pokupiti iz vrtica prije nego mi dodjemo doma . Malo me frka da li je taj vrtic Savica uopce dobar jer nisam na forumu uspjela bas naci puno informacija o ovom vrticu a posebno ne o tom podrucnom uredu. Please, javite kakva su vasa iskustva s ovim vrticem ukoliko netko ide tamo.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I mene zanimaju informacije o tom vrtiću jer za tjedan dana stižemo u kvart a nagodinu i u njega. Zgrada do nasipa je glavna ili...?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zgrada do nasipa je podrucna, a ona u naselju blizu trznice je glavna.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mislim da nemaš razloga za brigu. Taj cijeli vrtić Savica je meni OK, imaju velike sobe i ogromno dvorište za igru, to ipak nekaj znači. Moj stariji sin je išao u taj vrtić, ali u centralni objekt. Potom je godinu dana proveo u tom područnom objektu jer su centralni nadograđivali, nije bilo nikakvih problema. Ostalo je stvar teta, a to ti je lutrija u bilo kojem vrtiću, nikad ne znaš kaj ćeš dobiti. :/

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A sto je sa dodatnim aktivnostima?
    Receno mi je da postoje jezici, ritmika i sport, ali da to sve dolaze vanjski suradnici pa me zanima kako si s time bila zadovoljna ?

U gradu ima nekoliko vrtica koji nude npr. 'kraci engleski program' i sl. To mi se cini super jer je u sklopu tih 10 redovnih sati, ali na Savici toga nema.
    Takodjer u DV Savici prakticiraju program Korak po korak, pa mi se i to ucinilo zgodno, al da budem iskrena ne znam bas puno o programima koji se generalno prakticiraju u vrticima po gradu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mene zanima sve u vezi tog vrtica

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Sve dodatne programe provode vanjski suradnici. Za ritmiku ne znam, engleski je Kramer i Kramer i mi smo jaaaako zadovoljni (F je naučio dovoljno da se može sam snaći i iskomunicirati svoju potrebu na engleskom kad mi nismo bili prisutni, a nije mogao na hrvatskom. Mislim da to govori jako puno.) Vrlo su profesionalni, organiziraju nekoliko pokaznih sati s roditeljima, možeš sudjelovati na nastavi kad želiš i sl. Sportska grupa je isto ok, išao je prošle godine i bio je jako zadovoljan, a O će svakako krenuti od iduće. Sve se događa dva puta tjedno po 45 min.
    Korak po korak se provodi, koliko ja znam, u područnom objektu, uz nasip. Tamo ima i nekih drugih dodatnih programa.
    Sve u svemu, mi smo s vrtićem zadovoljni, imamo dobru komunikaciju s tetama (ako mi nešto smeta, pristojno kažem, a očekujem isto i od njih) sudjelujemo u svim aktivnostima na koje smo pozvani, djeca stvarno puno vremena provode vani.
    Moje zamjerke odnose na reklame u vrtiću (npr. Ledo, ali i Houdekov koncert), premalo informacija o dvotjednim sportskim programima, cijene predstava i sl, ali to je zapravo na dušu gradskog ureda, a ne vrtića ili teta.
    Jelovnici su bitno bolji nego ranije. Zdravstvena djelatnica u vrtiću mi se čini dosta angažiranom. Psihologinja je na porodiljnom, nisam sigurna da li ima zamjenu ili ne, a ravnateljica je nova i nju sam upoznala, mislim da je ok.
    "Naše" tete su ok, kao što sam rekla, kad mi nešto smeta, ja pristojno kažem ili molim za pojašnjenje. S drugim roditeljima u obje grupe isto super "surađujemo", zapravo se i družimo, po parkićima u kvartu ljeti, a jedni kod drugih na igranju zimi.
    Sve u svemu, jako sam zadovoljna i s kvartom i s vrtićem.

p.s. Još samo jedna napomena vezamo uz engleski - ako je u sklopu vrtićkog programa, onda ga provode tete koje imaju položen 6 stupanj u nekoj školi stranih jezika. F. je išao i na to u jednom drugom vrtiću i nama se ovaj drugi model (vanjskih suradnika) pokazao puno bolji.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Loli super, hvala za info

Sada mi nije jasno da li se te vrticke aktivnosti odvijaju za vrijeme rada redovnog vrtica ili nakon?

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja sam bila u oba vrtica, i pred o ho ho godina su oba bila super.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ah, da dodam. Bila je i sestra, danas 16togodisnjakinja, isla na engleski i ritmiku. Mi svi bili jako zadovoljni, pa ako je pred 10tak godina bilo ok pretpostavljam da danas nije losije.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

sve je za vrijeme radnog vremena vrtića, najduže do 16.30.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Potpisujem Loli za engleski i Kramera, jako dobru učiteljicu su imali. Jedina zamjerka je kaj je prve godine engleski bio u nekih 14 sati nakon spavanja, a druge godine u 16.30 kad su djeca već bila jako umorna i u biti spremna za kući, ali to nije bio kriv vrtić nego isključivo Kramer koji se nisu mogli/htjeli drugačije organizirati. Moj sin nije išao na sportsku grupu jer trenira plivanje.
    Ono što se meni najviše sviđa u tom vrtiću je da poštuju individualnost svakog djeteta. To znači da netko crta, dok se drugi igra, treći pleše, četvrti pjeva. Nema ono da svi moraju u isto vrijeme crtati ili igrati se. Jedino to postane problem kad klinci krenu u školu, ali to je već druga priča.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Amelie da li znas da li je i ove godine engleski bio tek u 16:30 jer je stvarno kasno. Pa to su mali kikici koji su tada vec fakat preumorni
    E da, i da li govoris o maticnom vrticu ili onom podrucnom uz nasip?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moj L. ide u područni objekt od sredine travnja u jaslice ...
    Prvo sam bila malo zabrinuta i pomalo nezadovoljna ali s druge strane jako sretna što je uopće upao u jaslice! Nezadovolna jer su nam svi poznati išli u centralni objekt. Sad mi je tamo više nego ok i baš mi je drago da smo dobili taj područni. I čini mi se da je tamo manja gužva (kad bi svi baš u centralni) nego u samom centralnom objektu što je daleko bolje za djecu. Možda griješim ali takav je moj dojam. Imaju i super (veliko) dvorište tako da vani stvarno uživaju ... hladovina ispod drveća, pješćanik, konjići .... Tete su ok, mada sam u početku bila malo ljuta na njih a stvar je bila samo u adaptaciji djeteta na jaslice! I ne kužim baš te silne"otpore" koje čujem od nekih mama da ne žele djecu slati u taj područni objekt ... jer zaista je ok!!! Osim toga ... uvijek ima mjesta za parkiranje kad djete voziš autom u vrtić! To je moje iskustvo ...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A sto je sa ljetom, tj. gdje su djeca smjestena kad na ljeto krene dezurstvo? Da li ostaju u vrticu na Savici (bez obzira jel u glavnom ili podrucnom objektu) ili ih seljakaju negdje drugdje u neki drugi vrtic?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Svi su u centralnom objektu

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

:D super

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam cula same pohvale za taj vrtic, a sada su mi to potvrdile i forumasice :D hvaaalaaa

Mirnije cekam jesen

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ah moj vrtić...... Nadam se da će vašim klincima biti lijepo kao što je bilo bratu i meni. Mi smo obožavali taj vrtić, tete, aktivnosti..... Al to je ipak bilo prije.....piiiip ....godina.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj MamBa04 prvotno napisa
    Amelie da li znas da li je i ove godine engleski bio tek u 16:30 jer je stvarno kasno. Pa to su mali kikici koji su tada vec fakat preumorni
    E da, i da li govoris o maticnom vrticu ili onom podrucnom uz nasip?
    MamBa govorim o centralnom objektu, ali Kramer ima engleski i u područnom objektu. n eznam kako su organizirali engleski ove godine jer to ovisi o broju upisane djece i da li je 1. ili 2. godina učenja. Prvu godinu su imali u vrtićko radno vrijeme, a drugu tako kasno. :/

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Podižem ovaj topic jer smo se upisali u objekt "Jug" pa me zanimaju friška iskustva. Ako netko ima dijete s PP ili alergičara bila bih zahvalna na informacijama o prehrani i radu defektologa i logopeda s djecom te kako se tretiraju djeca u vrtiću koja su s 3 godine još u pelenama.
    Hvala!

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi smo se upisali u jaslice u područni objekt...

jel ima još itko da krće oko 01.09. u jaslice?

ili netko u vrtiću da može reć štogod o tetama

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Očito nema, nitko se ne javlja
    Mi smo Pužići

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

al vi ste vrtićka grupa....?

svejedno možemo na kavu izmjenit iskustva...

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

zasad znamo broj sobe i kak se tete zovu al ne i naziv grupe...

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Je, mi smo vrtićka. Za kavu smo uvijek :D (doduše onu za van jer nema šanse da šefica negdje sjedi, a može i kod nas, stanujemo kraj vrtića ).

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

super...:yay:...šačljem detalje na pp

Sovica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ima li roditelja nezadovoljnih vrtićem Savica ili se ne usudite pisati?
    (možemo i na pp)

jedna nezadovoljna majka

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Vidim na drugoj temi da je problem u timu za dijete sa posebnim potrebama.
    Moj ide u područni objekt i mi smo prezadovoljni vrtićem i radom teta (pogotovo kad čujem iskustva iz drugih vrtića).

U našoj grupi (soba 8) je trogodišnjak sa posebnim potrebama ali neznam kako su roditelji zadovoljni jer je moj imao dužu stanku a maleni je krenuo dok nas nije bilo.
    Posljednje uređivanje od (maša) : 21.12.2011. at 09:44

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mi smo zadovoljni... ravnateljica je koma ali ne u odnosu prema klincima nego prema zaposlenicima... sto mi je uzasno zao jer su nam tete divne... moje dijete ne zeli doma, svaki dan ga moramo nagovarati, a ide u najmladju jaslicku grupu...

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ako ste u skroz lijevoj sobi jasličkoj (Z))onda ćemo se viđati za 3 mj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •