Htjela bih ovaj dan vaditi krv-hormoni štitnjače i spolne,ali sam čula da se na Rebru i u Vinogradskoj treba naručiti :shock: .
DAli netko zna dali je istina??A u Petrovoj??
HELP![]()
Htjela bih ovaj dan vaditi krv-hormoni štitnjače i spolne,ali sam čula da se na Rebru i u Vinogradskoj treba naručiti :shock: .
DAli netko zna dali je istina??A u Petrovoj??
HELP![]()
A Zajceva? Ja sam hormone stitnjace vadila u Zajcevoj. . . ili privatno lab Breyr ili Labor.
Probaj nazvati Rebro pa pitaj u laboratoriju, ne bih rekla da se za vađenje krvi naručuje :? (al možda sam u zabludi)lola24 prvotno napisa
Najrađe bih privatno ali sam bankrot totalno!!!!
Zovem cijeli dan Rebro i ne javljaju se.
što se vinogradske tiče, istina je, za vađenje hormona te naručuju. ne znam za ostale bolnice.
Na Rebru se NE naručuje za spolne hormone(vađenje je svaki radni dan od 7-9).Što se tiče štitnjače naručuje se ako već nisi njihov pacijent(to se radi na Nuklearnoj medicini).
Ako su ti sve pretrage napisane na jednoj uputnici dobi na vađenje u Zelenu zgradu podrum-Laboratorij pa će ti odmah izvaditi za štitnjaču ,te prošvercati bez naruđbe.Ako imaš napisano na dvije uputnice ništa od toga.
hvala cure,idem u četvrtak na Rebro pa ću pokušati se prošvercati!
Probaj u Klaićevoj, znam da su primali i odrasle. Nazovi biokemijski laboratorij pa pitaj.
Spolne - Sv. Duh.
Štitnjača - priv. laboratorij Breyer, ako možeš doći do VV-a to bi bilo najbolje (dobit uputnicu tamo za doktora), mislim da se po bolnicama naručuje par mjeseci unaprijed.
Evo ja riješila sve na Rebru,bilo sve na jednoj uputnici!!!
![]()
podižem!
hitno mi trebaju spolni hormoni! kakva je sad situacija po bolnicama i gdje se najbrže mogu izvaditi?
Ako su samo ženski spolni, u Petrovoj su gotovi za 3-5 dana, no ako su i muški, zbog 17-OHP koji šalju na Rebro (a nisam sigurna šalju li i DHEAs), čeka se mjesec dana (obično su nešto ranije gotovi, no kažu ti za mjesec dana, to su informacije iz Petrove otprije godinu dana). Na Vuku Vrhovcu sam sve to čekala tri tjedna (u 12 mj. prošle godine). U Vinogradskoj se, mislim, naručuje, zaSv. Duh ne znam. Možda bi bilo najbolje nazvati sve labose i pitati ih.
evo info za buduće generacije:
Rebro kaže da oni to više ne rade, jerbo je Petrova njihova klinika i ide preko njih. U Petrovoj se pak, vele, svi spolni hormoni čekaju oko mjesec dana.
Sveti Duh oko tjedan dana, vele.
VV isto kao i vikki, oko 3 tjedna.
Vinogradska se ne javlja na telefon, uopće.
Petrova..spolni hormoni, hormoni 2-5 DC i 20-22DC? O njima pričamo...gotovi za par dana (čitaj tjedan)
jel zna netko za štitnjaču? ima koja bolnica bez naručivanja?
i koliko košta privatno
ne znam da itko bez naručivanja, probaj merkur
relativno brzo se može napraviti u traumi u draškovićevoj
privatno (konkretno u našem lab u DZ je 60 k po hormonu, rade T3, T4 i TSH)
tu imaš "na popustu"
http://www.ponudadana.hr/Specijalist...o_210kn-2414_1
molim pomoc. prije par dana sam dobila uputnice za pregled (humana reprodukcija) i hormoni - 3-5dc, FSH, LH, E2, T, androst., DH, T3, T4, inzulin, GUK; 21 dc-progesteron - uz citat doktorice - sve na Vuk Vrhovac. s obzirom da smo suprug i ja trnutacno bebu stavili u pauziranje, a voljeli bismo probati srediti moje zdravlje alternativnim putem, svakako bih htjela napraviti te pretrage. zanima me dal je moguce izvaditi krv na VV bez pregleda kod doktora? ako ne, kuda da idem? hvala.
samo da javim - obavila sam sve bez narucivanja, iako me sestra molila da se iduci put narucim na tel 2353-846.