Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Papa smear test

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Papa smear test

Ne znam gdje bih ovu temu postavila :? Zanima me da li se moze uraditi papa smear test kada se ima m. ? Imam zakazano u isti dan kada mi je m :/

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jel to klasični papa test?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mislim da se radi o obicnom PAPA testu i gotovo sam sigurna da ne moze da se radi u toku menstruacije :/ sorry!

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I ja znam sto posto da se ne može raditi u vrijeme m., ja sam bila naručena, to mi palo u 8. dc, docica našla još malo krvi pa je morala odgoditi test. Zato jer krv zamagljuje rezultat.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Hmmmm :/
    Zvala sam doktoricu da je pitam. Medicinska sestra mi je rekla da misli da se moze uraditi, ali je ipak rekla da sacekam doktoricu ili nekog drugog od osoblja da mi uzvrati poziv.
    Hvala na odgovorima

irena76

Početno

Ljubicice ja sam 100% da se nemoze raditi papa kad imas menstruaciju. Znam da sam ja jednom isto morala odgoditi pregled i papu bas zbog menstruacije. Morat ces se strpit jos koji dan, pa onda na pregled i papu :/

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

I ja se slazem da se papa test ne moze raditi kad se ima menstruacija. Sorry...

P.S. ak mozes za svaki slucaj provjeri kod dok.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Evo bas sada me zvala doktorica. Rekla sam joj da mi je 4 dan, a ona kaze nema problema i da dodjem. A ja opet kazem meni i kad je 4 dan ima nekad puno, a ona meni da se ne brinem i da oni mogu vidjeti razliku izmedzu krvi i onoga sto gledaju :/ Eto idem ipak da mi to urade.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •