Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: mladost, ludost, NEODGOVORNOST

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno mladost, ludost, NEODGOVORNOST

Sramota me ovo pisat al neznam kome da se obratim... Rodila sam prije 10mj i još nisam bila kod ginekologa. trebala sam rodit u zg al sam 2 mj prije termina šla na odmor na jug i rodila dole u 8mj. nakon mjesec dana vratila sam se u zg i nisam išla kod ginek. jer ga i nemem. može li mi netko preporučit nekoga(na trešnjevci). al nekoga tko me neće napasti zbog moje neodgovornosti. :/

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kak misliš da nemaš ginekologa? Pa, valjda si bila kod nekog prije nego si rodila... :?
    Uostalom, možeš mu reći da si bila kod nekog tamo gdje si rodila, pa te neće napadati. Iskreno se nadam da je sve u redu i da nećeš imati nikakvih komplikacija.
    Btw. koliko imaš godina ako smijem pitati?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

zamoli admin. da ti prebaci temu na zdravlje odraslih ili si probaj tamo potraziti odg. mozda dobijesh prije odg. nego tu

evo ti stranica

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewforum.php?f=36

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

bila sam prije neg sam rodila, al sam u 6mj promijenila 3 ginek.
    imam 20god.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

a, možeš li si možda priuštiti privatnog? taj te sigurno neće napast...

uostalom, kao što je netko gore rekao - možeš mu reći da si bila kod nekog tamo gdje si rodila i da si sad došla na redovnu kontrolu i papu godinu dana kasnije pa te neće napadati. ako te traži papire reci da si zaboravila i da ćeš donijeti drugi put .

i ja sam na trešnjevci, ali kod gineta idem privatno pa nažalost nemam pojma kako stvari u kvartu stoje...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mali karlo imaš pp

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mogu si priuštit privatnog al mislila sam ono da se prijavim kod nekog. curke puno hvala :D

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

NI JA JOŠ NISAM BILA

ići ću ovaj tjedan, i probat ću zmuljat da sam već bila kod nekog jer me previše SRAMMMM!!!
    pa trebam savjet za dobru laž
    kako izgleda pregled prvi nakon poroda? da znam što sam tobože prošla?
    (ovo je grozno, ovako bestidno lagati i još moliti forumašice da u tome sudjeluju....ali nemam mi druge, stvarno sam zaboravila jer odgađam, odgađam...nikako da odem...a htjela bih proći "nekažnjeno", hehe)

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Stvarno mi nije jasno zašto bi morale muljati doktore, pa neće vam kaznu napisat...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    Stvarno mi nije jasno zašto bi morale muljati doktore, pa neće vam kaznu napisat...
    ne znam baš :/ ja uvijek zbog nečeg dobijem po prstima .............

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Prvi pregled....doktor pogleda stanje dole da vidi da li se maternica vratila na svoju veličinu i rez u slučaju epi.

I razgovaraš o porodu ili kontracepciji ako ne dojiš

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ni ja još nisam bila. A što će mi - dok dojim ne želim nikakve terapije, a u kojem su stanju miomi ne želim niti znati dok maleni ne navrši godinu dana, ako bude eventualno potrebna operacija. Znam da ne treba isticati loš primjer drugima, ali eto, ima nas još...

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

odeš kod normalnog i privatnog, kažeš nisi bila, žao ti je i tako je ispalo i zamoliš za ljudski pristup.

to obaviš pa onda odeš kod socijalca se prijavit.

i nemoj si predbacivat više. obavi to i poslije se drži reda. ionako ne možeš vratit vrijeme, samo lijepo sad dalje. čuvaj se

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

otišla tek nakon 4mj....imala craski...privatnik: uzv (maternica se vratila, nema ostataka), i dolje... i to je to.... adio...eeh da uzela mi je papa test! i rekla vidimo se nakon godinu dana...pitala za dojenje

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam otišla na prvi pregled na vrijeme, ali onda sam na drugi za koji sam bila naručena za 6 mjeseci dišla za 9. I ništ se nije dogodilo. Onda mi je napravila papa i rekla da dođem za 6 tjedana po nalaze, a ja sam došla za 4 mjeseca... e onda joj baš nije bilo drago jer je morala dugo tražiti nalaze (valjda su već skoro u smeću završili). Al nije bila bezobrazna. Samo je rekla da je moglo biti i da nalazi nisu u redu pa da sam zato ipak trebala doći prije.

Drimm avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj TeinaMama prvotno napisa
    ... Samo je rekla da je moglo biti i da nalazi nisu u redu pa da sam zato ipak trebala doći prije.
    Hm, koliko ja znam, piše broj telefona i adresa na kartonu pa te zovu ako nešto nije u redu. Ja sam čula tako, Ili?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ja sam otišla na prvi pregled na vrijeme, ali onda sam na drugi za koji sam bila naručena za 6 mjeseci dišla za 9. I ništ se nije dogodilo. Onda mi je napravila papa i rekla da dođem za 6 tjedana po nalaze, a ja sam došla za 4 mjeseca... e onda joj baš nije bilo drago jer je morala dugo tražiti nalaze (valjda su već skoro u smeću završili). Al nije bila bezobrazna. Samo je rekla da je moglo biti i da nalazi nisu u redu pa da sam zato ipak trebala doći prije.
    Pa valjda bi te nazvali ako nisu u redu :shock: , ne bi ostavili da loš nalaz čeka 4 mjeseca (valjda)...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ni ja nisan bila
    mislila sam da sam jedina, drago mi je da nije tako

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

nego u čemu je ovdje problem?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa
    Pa valjda bi te nazvali ako nisu u redu :shock: , ne bi ostavili da loš nalaz čeka 4 mjeseca (valjda)...
    To sam i ja rekla doktorici, a ona je rekla da ne čita ona nalaze dok si ja ne dođem po njih.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa
    nego u čemu je ovdje problem?

to i mene zanima.
    za svoje tijelo se brinem kako ja hoću, a od doktora očekujem da me poštuje. može me savjetovati, može mi reći da nešto ne smatra ispravnim, ali me ne može gledati odozgora, davati mi packe, napadati me, vrijeđati ili pozivati na red iz bilo kojeg razloga.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma cemu nervoza, pa tu se uopce ne ide kod ginekologa na preglede, ja sam rodila prije 3 god i 4 mjeseca i nisam bila kod ginica

tu trudnocu vode babice a ne ginekolozi

papa test mi je obavila administrativna radnica u ambulanti opce prakse, jer je isla na tecaj i naucila kako se to radi

toliko o naprednom zdravstvenom sustavu u nl

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

E SAD MI JE ODMAH LAKŠE, fino je znati da nisam jedina. Mislim da sam trudna pa ću sad to sve spojit u jedno

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa
    Mislim da sam trudna pa ću sad to sve spojit u jedno
    :D

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Potpisujem Lutonjicu sto posto. Kakve su to spike? Kod mene to ne prolazi, dobije odmah return (verbalni ). Jedino, ja sam prije drugi tip - opsjedam ih . Ali, zašto bi ti doktor vikao, zašto bi mu se nešto ispričavala? To je jedan business odnos, kulturan, i that's that - mišljenje može reći, naravno, zato i idemo, ali packe - to ni od koga ne primam, pa ni od mame i tate i šefice, a diću od doktora .

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A i đir kad ti ugrađuju grižnje savjesti me isto malo živcira. Ako ti je lakše - javno te razrješujem grižnje savjesti , pa možeš mirna u doktora. Da se po svim specijalistima cirkuliramo koliko preporučuju, kolabirao bi zdrastveni sustav i jačih zemalja od naše. Osim toga, kako bi ovaki hipohodnri kao ja došli na red 8) ?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Malo obrazloženje - ja sam s potpomognute, kod raznoraznih gineokologa svaki mjesec barem jednom . Iz moje perspektive - blaaago vam se svima.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Meni trudnocu nije vodio nitko. Ja sam samo isla na kontrolne preglede.

Slazem se s Lutonjicom potpuno.

Na kontrolu nakon carskog sam bila nakon 2 mjeseca. Sad se spremam konacno na redovni papa test. I prvi put kad mi doktor nesto s visine kaze pristojno cu ga zamoliti da i on bude pristojan. Ako treba i otici nekom drugom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •